🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 538
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 110
Ей сега стана въргалът. Представям си след рекламите Блага, по примера на афроамериканките, които като се ядосат, си свалят обеците преди да нападнат физически отсрещната страна, си сваля гащите и прави едно задушаващо тръшване на Дениз/Люса/Бобреса.

# 1 111
Каква невероятна човешка драма, дами и господа!
Интересно с какво Александра ги дразни.

# 1 112
Супер е епизода.. я какво шоО, каква драма, какви сълзи, рейтинг удариха Joy

# 1 113
Няма горно, няма долно, на едно ниво са, само че всяка маймунка с нейния си номер.

# 1 114
Злобарките е ясно, че ще получат рози, ама дано се усети поне да ги поизпоти малко и да им ги даде последни Wink

# 1 115
  • Варна
Ей сега стана въргалът. Представям си след рекламите Блага, по примера на афроамериканките, които като се ядосат, си свалят обеците преди да нападнат физически отсрещната страна, си сваля гащите и прави едно задушаващо тръшване на Дениз/Люса/Бобреса.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 116
Рускинята да научи накрая тоя наш език,а не да се подиграва на Елвира🤦 Ако тая стигне до финал както се пише ще е най простата продукция евър!

Много ми е интересно колко чужди езика говорят хората с подобни коментари и на колко от тях могат да сглобят рими на въпросния чужд език Blush на рускинята римите са не по-лоши от на Елвира. На която това е повод за гордост и плод на часове труд, а чужденка сглобява на мига.

Алекс наистина е двулична в най-истинския и не обиждащия смисъл на думата - шоу играе на Виктор. Средата не била нейната, че 34 години само в твойта среда ли беше бе мацка Stuck Out Tongue

Венета е страхотна обаче, много е права, че е редно поне да се замислиш ако масово хората имат проблем с теб и да се поогледаш и да попиташ.

Рева на малкото Вики също е… И тя спортистка, несвикнала да й откраднат славата, то просто е смешно… и роза получи, какво се случва за Бога?

Постингът с валериана е право в целта Rolling EyesSatisfied

# 1 117
Май ще се заскубят за  косите всеки момент. Simple Smile) Чудя се само - какъв е този грим ,че при толкова рев не се размазва. Евала на гримьора Simple Smile)

# 1 118
Пак сълзи... и налитане на бой след рекламите Simple Smile))
Тази отвратителна Александра не може ли да си приложи хипноза в-у себе си и да миряся..Такива преструвки....
Имам чувството,че след края на това чудо на мен може да ми трябва психиатър Simple Smile))))))

# 1 119
В този конфликт обаче не мога да застана на ничия страна. Нито подкрепям колектива на злобарките, нито Александра е права.
И аз съм така, не подкрепям никоя страна.

# 1 120
Ако съм на ергена на мястото, ще си бия камшика от къщата... Егати злобата... Оная, държанката на дъртака, Дениз - изключително нагло същество, изпитва огромно удоволствие да наглее и дразни някой. Таз с кеф бих я удвила в чаша с вода!!! Люса вече се изчерпи с едни и същи фрази и пъфкане, ай да се маха и тя... И Александра да се прибира у дома... изобщо да разтурят тоя кокошкарник, изпълнен с евтин ку***ляк и да пуснат нещо по-нормално за гледане...

# 1 121
Аз не съм виждала рускиня да говори български правилно. Те са известни с това, че не го научават.
(Говоря повече от два езика за който питаше по-нагоре).

# 1 122
Май ще се заскубят за  косите всеки момент. Simple Smile) Чудя се само - какъв е този грим ,че при толкова рев не се размазва. Евала на гримьора Simple Smile)

Ако слагаш качествена основа, не се размазва от плачене и леко мокрене /дъжд, басейн/

# 1 123
Браво на Карина! Не се върза на клишетата на Сашка за справедливостта. Сашето и то май под похлупак расло, сефте на 34 години усетило горчивината на живота. Капитонова - евала на спокойствието, жилка не трепва, важно ѝ е как стои на екран, няма да си разваля грима я..
Най ми е важно, че Елвира промотира с все по-голямо усърдие стихосбирката си -* Огън от любов в село Змеица*.

# 1 124
Валериан им е слабо на тея. По един лексотан, пък за нас уиски, че то толкова мъка... не се трае 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт