🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 516
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 140
Да виждаш, че някой е лабилен или лесен за раздразнение и да тъпчеш отгоре му за собствено удоволствие е патология.

В общи линии днес тези, които нищо не казаха, а именно Марта, Ева и Деница, са единствените, които все още държат позиции. Всичко друго е леш.

# 1 141
Къде изчезна Ергенът?!??
Връщам се да чета.

# 1 142
Ако съм на ергенинОт мятам им всичко и паля джапанките далече, далече да забравя тоя ужас. Стана за смях (и жал) на цяла България.
Ако ще е такова море от сълзи тва предаване догодина могат да си го спестят.

# 1 143
Остава да дадат ергенинът и Шопов как реват в гримьорната къде са попаднали!

# 1 144
Според мен трябва да свикнем, че телата на хората са неприкосновени и не може така с повод и без повод да ги тормозим.

Иначе Александра явно прави нещо, с което ги дразни и не ни го излъчват. Няма как толкова хора да я мразят без причина. И Блага явно почва да се усеща.

Най добре си е Марта. Тя явно не участва в тази долнопробщина.

# 1 145
  • Вестерос
Аз изтървах малко, Виктор избяга ли наистина ?

# 1 146
  • В царството на игрите:)

Капитонова и Дениз са ми фаворитки този епизод. Страхотна здрава агресия и добро самообладание.
  И какво му е хубавото на агресията 🙄
Нищо, но в подобна ситуация е неизбежна и трябва да си подготвен... Много жени на едно място, твърде много....

# 1 147
Виктор избягал, то човек му се ще да преплува морето и да се прибере с плуване в България.

...бе тия толкова време на сухо стоят там, да не би това да им влиае зле.

# 1 148
Linda*kiss, да не си някоя от участничките агрвсорки 😄

# 1 149
Жива да не бях, въобще не очаквах такъв епизод. Пълен disaster беше, и тия отвратителни целувки. Confounded

Александра има отвратителна уста.

# 1 150
Каква невероятна човешка драма, дами и господа!
Интересно с какво Александра ги дразни.

Беше една от първите поканени на среща и винаги получава роза преди злобарките. Това е основното.

# 1 151
Същото е като здравословен егоизъм, полезно. Иначе ставаш една Блага и не знаеш къде се намираш. И аз съм за Дениз и цялата група, да.

Капитонова и Дениз са ми фаворитки този епизод. Страхотна здрава агресия и добро самообладание.
  И какво му е хубавото на агресията 🙄

# 1 152
  • Вестерос
Кой се е целувал?

# 1 153
Виктор за България ли изчезна 🤣🤣🤣

# 1 154
Каква невероятна човешка драма, дами и господа!
Интересно с какво Александра ги дразни.

Беше една от първите поканени на среща и винаги получава роза преди злобарките. Това е основното.
Ако е това е нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт