🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 438
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 200
Чудя се ако ревна, Виктор дали ще дойде вкъщи да ме успокоява, да ме гледа жално и да ми каже "много мило"?
Ако стане, вадя килото лук и почвам да рева в миг! Joy

# 1 201
Ергенът избяга, Сашка ще го замести. Така или иначе повече ги е лигавила "дамите" от него. От утре и езици ще им пуска....Такива изкуствени лигавщини.....конкуренция си ми, ама дай да те цункам по муцката, че много те обичам...дай да цункам, понеже съм много добричка и всички да ме харесат. Ореола само липсва...

# 1 202
  • Terra incognita
Ами дългата Виктория защо така хукна и тя да реве? Нещо се е усетила? Доста тъпо постъпи в една нищо и никаква игра.

# 1 203
Като има лабилни психарки, ще има и дразнители. Александра защо не се стегне и да не им се поддава. Какво опищя за тоя бански днес, когато знае, че предаването е на запис и "България" няма да види срамотиите й. Пък много искам лятото като се просне топлес на плажа някой да й припомни колко пъти спомена "селяни" за един час. Че и речника й беден

Никой от участниците не е зад камерите, че да знае какво са хванали те. Разбира се, че и да се беше видяло нещо, щяха да го цензурират. Но опита за унижение си остава.

# 1 204
Те затова са в Шоуто, понеже са били много желани и се карат за един миризлив х..!
🤣🤣🤣🤣 Нидей тъй бря! Така се разсмях с глас, смутих мъжо и за малко да събудя децата! 😄😄

# 1 205
Малката Виктория току що такъв хипнотозиран поглед извади. Дано някой да извади снимка от видеото. Уникално празни очи.
Това момиче имам чувството ,че има някакви дефицити. Изглежда доста глуповата и  примитивна.

# 1 206
Сега ще се връщам да чета.

Днешният епизод беше много зле, само караници, вече определено няма и една, която да ми е симпатична. Едната реве, другата реве, третата и тя (малката Вики пак избяга и моля ви се седнала в коридора да цирика).

Това с горнището си беше точно сваляне и беше тъпо като постъпка.

Обаче искам да ви кажа, че за това как изглеждат реално момичетата повече вярвам на телевизията, а не на инстаграм. Само вижте Елвира. Еми, ще има да взема.

И Теодора ми е много неприятна визуално, като мъж.
И на Виктория поведението вече е гадно.

Абе…

# 1 207
Всъщност и аз не видях свален бански-беше развързан докато тя държеше топката и после го завърза като се обърна... Доста преувеличи  с това сваляне.Но си беше глупава постъпка...Явно са решили,че пътя към сърцето на  Виктор е силния рев Laughing.. /и за това и другата- да не остане назад/ И наистина си показва лицето само като го няма него и за това си мисля,че е настроила всички зад кадър в ежедневието им...
Дали Виктор не се хвърли за плува до България Laughing
Моята фаворитка все така си е Карина-днес ми хареса отново.

# 1 208
След днешния епизод имам да кажа доста неща…

Колкото и възрастна да изглежда Деница, според мен тя е най-нормалната и се държи най-естествено. Може да не е атрактивна, но си личи, че е добра и свестна жена, с която някой мъж би могъл да има сериозна връзка. На жената не ѝ е там мястото сред тези простакеси, които са ги избирали по инфантилност.

Александра е абсолютен социопат и според мен вече на останалите момичета започва да им писва от нейните драми. Пред Виктор е една, без него е друга. За жалост, той май накрая действително нея ще избере. Не подкрепям постъпката на тези, които ѝ свалиха банския, но тя се изкара егати жертвата… Дане говорим колко ми е нелицеприятна с тази челюст, огромна уста и малки очички. А настроението, гласът и поведението ѝ се менят според това с кого е.

# 1 209
Като има лабилни психарки, ще има и дразнители. Александра защо не се стегне и да не им се поддава. Какво опищя за тоя бански днес, когато знае, че предаването е на запис и "България" няма да види срамотиите й. Пък много искам лятото като се просне топлес на плажа някой да й припомни колко пъти спомена "селяни" за един час. Че и речника й беден

Никой от участниците не е зад камерите, че да знае какво са хванали те. Разбира се, че и да се беше видяло нещо, щяха да го цензурират. Но опита за унижение си остава.
Точно това казвам и аз. Дори чисто гола да я бяха съблекли те знаят (сигурно го имат и в договорите) колко точно ще се покаже. Би трябвало обаче да се сети Александра, че истериите й със сигурност ще покажат, а те - за 34 годишна жена, при това изучавал психология да доста пп-засрамващи.

# 1 210
  • Terra incognita
Елвира я водях доста зле откъм визия тази вечер. Няма нищо общо със снимките в ИГ.
Срещата с Деница беше добре. Не знам, трудно ми е да я определя, на моменти ми харесва визуално, на моменти не. Но, пък, има доста добро тяло. Непринудена е, мисълта й тече гладко, вечерта мина добре, но за мен не беше романтична среща, а излизане по приятелски. Той я харесва като събеседник, но не я приема за нещо повече.

# 1 211
На Инстаграм отдавна вече
никой не вярва на истинността на снимките Simple Smile))

# 1 212
Ох, лавинообразни скандали станаха тоя епизод. Поизчетох ви, ама вие пишете по-бързо отколкото аз чета 😂
Сашка е много лабилна и изобщо не е гъвкава. Набелязва си нещо и върти-суче все натам. Не приема чуждо мнение и направи доста грозни изцепки по повода.
Най-голям го изяде Сашката от Блажка като я пита там за манипулациите. Оттук пък Венета - да, интригантка е, ама си е спечелила явно доверието на всички страни.

# 1 213
Сашка вместо да блесне на гърба на Дениз и Виктория, направо се сгромоляса. Имаше голям коз в ръцете си, но го пропиля. Не мога да установя глупава ли е, или емоционално нестабилна, или и двете.
Можеше да извади големи ползи от тази ситуация, но се поддаде на емоциите.

Напълно съгласна.
Относно чуденката- не групава, тъпа е. Без извинение.
А епизодът беше... култов. На места с глас съм се смяла.

# 1 214
  • Варна/Лондон
Добре, че реваха една след друга, че ергенът щеше да се разчекне.

Общи условия

Активация на акаунт