🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 410
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 395
Азалия🌺, безкрайно оценявам ударението в шпагàта. 🤣🌹
Хаха…всеки път го чета и аз шпагАт.

# 1 396
Ами... то Е шпагàт! 🙄

# 1 397
Ох, обърках се, не шпагАта, а шпАгата чета аз все и после се сещам 🤷🏻♀

# 1 398
  • Terra incognita
Хелоуу 😊

# 1 399
Според мен всички злобарки рязко намразиха Александра, защото видяха в нея сериозна конкуренция. По същата причина и Людмила намрази Благовеста. Както се видя и по Деница изсипаха отрова в момента, в който прочетоха нейното име на поканата - лелка била, незнам каква била. А реално тя и Марта са възможно най-кротките, уравновесени и премерени от всички “дами”.
Сигурна съм, че ако накрая останат само злобарките, рязко ще скочат една срещу друга и приятелството им ще се срине.

Интересно ми е довечера какво ще се цели с определените само 7 рози за раздаване. Пак ли ще им правят групова среща или този път ще изхвърчат от предаването?

# 1 400
Хелоуу 😊
Скрит текст:

Ми не мож ѝ се отрече креативност! На мен ми трябва ковертюра минимум за спалня, ма те - не съм се сетила! 😂

# 1 401

Смей се ти, ама на първата ми сватба, една от гостенките дойде облечена със завеса. Беше я омотала около тялото си в древногръцки стил с едно голо рамо, а на другото рамо беше защипана с брошка. И знам, че е завеса, защото нашите имаха абсолютно същите завеси в кухнята 😂

# 1 402
  • Terra incognita
Знаете ли какво се почудих снощи? Бившата на Витко дсли гледа предаването и ако да, с какви чувства? Joy
ГоркАта, сигурно е в див потрес

# 1 403
А днес няма ли точно Александра да ходи на среща с Виктор? Ако е така значи е извлякла само позитиви от драмата с банския и момичетата вместо да й избодат очите са й изписали веждите. Grinning

# 1 404
А днес няма ли точно Александра да ходи на среща с Виктор? Ако е така значи е извлякла само позитиви от драмата с банския и момичетата вместо да й избодат очите са й изписали веждите. Grinning
Ако можеха и устни да и изпишат....
Не знам тя харесва ли какво е направила с устата си, но само Сид има по - грозни устни.

# 1 405
Прави ли ви впечатление, че Дениз набелязва жертвите си по това кои получават вниманието на  Виктор?
Първа на прицела й беше Деница с бялата роза. То не бяха реплики от рода лелка, то не беше, че изглеждала на възрастта на майка му, и още продължава да я дъвче .
Деница е много обрана и интелигентна жена, не се поддаде на провокациите на помакинчето и засега я обсъжда само зад гърба й, без челен сблъсък.
Александра беше мисля втората поканена на индивидуална среща, отделно в първите епизоди беше една от първите получаваща роза и видимо си личеше, че Виктор й отделя по-специално внимание. Случката в басейна съвсем не беше случаен епизод, типично мутренско поведение "ти знаеш ли коя съм и какво мога да ти направя".
Александра е много лабилна, в добавка обича да налага мнението си и се превърна в лесна мишена за отмъстителната Дениз.
Сигурно и с Марта се е пробвала, като първа поканена я е преценила за сериозна конкуренция, но Марта е много добронамерена, незлоблива и със сигурност не е отговорила на провокациите от страна на Дениз.
Отначало действаше с директна атака, но явно реши, че е по-удобно да вербува съмишленички и да ги ползва в атаките. Нормално е, че с рускинята се сдушиха от една порода са. Заверата им успява, Александра от фаворитка на Виктор вече е аутсайдер, не само в групата на девойките, но и в неговите очи е една неврастеничка. Изпусна си нервите, успяха да я сготвят.
Евала на Марта и Деница единствено те се държат на ниво и са истински дами, спокойни, уравновесени, над нещата, не се забъркват в скандали и не правят сеир.
Доскоро Карина слагах сред тях, но снощи поведението й беше разочароващо. Дори не можа да отговори смислено на въпроса "как би се чувствала, ако развържат нейния бански на обществено място". Ами постъпката на двете харпии беше укорителна вън от съмнение и ако не заемеш позиция, дори да са ти приятелки, значи си на страната на агресора. Тя зае по-удобната позиция да не се конфронтира със силните на деня, а не взе страната на правдата. Да Алекс е досадна, на всяка манджа мерудия, налага мнението си, но никой няма право да й влиза в личното пространство.
Предполагам, че поведението на Дениз ще ескалира, защото жената е отишла да се рекламира колко е секси и желана, а до момента ролята й е в миманса по отношение на вниманието на Виктор. Прожекторите са към нея само за поредната й порция злобни коментари или поредния скандал, в основата на който е тя или рускинчето с кръгло, като месечинка лице.
Апропо за Виктория, прилича ми на някакво хубавко, руско, селско девойче от стар руски филм. Представям си я със забрадчица с флорални мотиви, пееща руски честушки. Много провинциална и семпла, една такава селска хубост, руска селска хубост.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 15:06 от sineva 1

# 1 406
Ако можеха и устни да и изпишат....
Не знам тя харесва ли какво е направила с устата си, но само Сид има по - грозни устни.
Тва е ясно, и на мен не ми харесват устните й, но няма значение в случая и не променя факта, че баш Сашка ще ходи на среща. Stuck Out TongueУбедена съм, че Денис и Капитонова ще подивеят и позеленеят от злоба. Joy

# 1 407
Е, ако тя ПАК отиде на среща, на ония трите, ще им се пукнат жлъчките просто! Satisfied

# 1 408
  • София
Вчера хванах няколко кадъра от това прелюбопитно предаване, не успях много да хвана края, но искрено съчувствам на момчето Виктор (дано добре са му платили) и съм убедена, че житейски спътник той от този импровизиран харем няма да си избере.  Иначе изглежда симпатичен и добряк, в добавка на това, че е хубав.

Момите са...няма да ги коментирам. Само ще кажа, че Виктория (нали това беше руското момиче?) има най-злобната физиономия, която съм виждала през последните години Simple Smile.

# 1 409
Не вярвам Парова да следи предаването, а ако все пак му хвърля по едно око, браво, че се удържа да не го кометира с някое меме или подигравка. Цялата излагация е за Виктор, за нея лоша дума не е казал. Смятам че и без да говори за предаването, профила й в Инстаграм си има достатъчно трафик, защото всеки поне веднъж я търсил, за да я сравни със сегашните изгори на Викито.😁

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 14:11 от nglv

Общи условия

Активация на акаунт