🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 310
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 500
Впечатлена съм, как развръзването на един бански се възприема почти единодушно за висша форма на агресия (цитирам: дъно, дъно, дъно!), затова пък да се блъскаш, тласкаш, врещиш и обиждаш е нормален отговор на провокация. 😄 Още по-впечатляващо е как най-върлите противници на агресията обясняват как щели да счупят ръка,  оскубят, пребият при подобна ситуация (не помня кое оттук, кое от фейса). 😄 Браво!

# 1 501
Епидемичната тъпота в този каст завзема територията на вилата им. Всяка, която успее да получи екранно време, рязко се заземява на олигофренска (както е в старите медицински учебници) диагноза. Изключая единствено Деница и Марта (донякъде). Малкуту Вики и Карина, затвърдиха подозренията ми освен за интелектуална, но и за емоционална тъпота. Има нещо в тези две жени, не е за показване пред телевизия. Не е обикновен селски резил.

# 1 502
Сега на "селянчета" и "гражданчета" ли се разделиха? Satisfied

Впечатлена съм, как развръзването на един бански се възприема почти единодушно за висша форма на агресия (цитирам: дъно, дъно, дъно!), затова пък да се блъскаш, тласкаш, врещиш и обиждаш е нормален отговор на провокация.
Е то сламката в собственото око е трудно да се види.

# 1 503
Клюка от вчера, която може да се разтълкува като спойлер от някого, затова скривам.

# 1 504
Ако пуснат публиката с смс-и да решава, току изгонили Ергена Satisfied
Ми той е най-скучен от всички, така че пръв изхвърча.
Само Дениз, Капитонова и Сашка да останат да се дракат до края, даже края няма да им стигне ... другите статистки са свободни да си ходят.

# 1 505
Аз пък искам един quiz с въпроси за интелигентност да им пуснат. Ей тогава ще падне голям сеир и излагация! 😂

# 1 506
Впечатлена съм, как развръзването на един бански се възприема почти единодушно за висша форма на агресия (цитирам: дъно, дъно, дъно!), затова пък да се блъскаш, тласкаш, врещиш и обиждаш е нормален отговор на провокация. 😄 Още по-впечатляващо е как най-върлите противници на агресията обясняват как щели да счупят ръка,  оскубят, пребият при подобна ситуация (не помня кое оттук, кое от фейса). 😄 Браво!

Ааааа..молА молА. Аз казах че само ..ментално, ги бия ...демек в мислите си , си представям как ги налагам, и ми минава.
Границата с физ.саморазправа не бих я прекрачила, и по това се различавам от Дениз и Боброва. Не само с тва де, да не споменавам дипломите си Satisfied
За фейса не отговарям...

# 1 507
И от мен (от Стефанов, де) една статия за Ергенин наш.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225337161273793&set=a … 10200315264862021

Няма спойлери. Само малко историйки, основно за личните му отношения с жените през годините и малко за семейството му.

# 1 508
Да идва 9, веч не трая
И над тревогата си бая.
Къде забегна тоз ергенин
Събрал и Супермен, че и Онегин?
Тегоба гушата ми свива -
поддаде ли на гнила слива?
Дали към океана бърза,
или пък амулет завърза?
Туркиня зряла да му бае
Наумчо спешно да омае?

Ох, мъка легна ми голяма!
Със кърпа мокра кърпа неизпрана
попивам сълзи аз горкана …
Овенче, хванато натясно,
се скри от стадото опасно.
Избяга от летящи гащи,
ципи девствени, усти крещящи,
пияни и с атаки паник,
извиващи снаги и задник …
И нямат край препятствията здрави
продукцията здраво се изгаври.
Остана мъничка утеха -
70 парички да има за кюфтета!

# 1 509
Елвирчето черпи вдъхновение от Александра на осмозен принцип. Подозирам, че ще има публично четене на втората част на бестселъра. Цунки за всички и три часа време като нищо се отърколили..

# 1 510
Ииииии....... тази година........ Нобеловата награда за косвен принос към литературата отива приииииииии........

..................ВИКТОР СТОЯНОВ!
Дами и Господа, моля за Вашите аплодисменти!

# 1 511
  • София
Сашке, Сашкеее, копаеш дъното!
В пъти по-грозно ми е мляскането на Сашка с придворните ѝ, отколкото случката в басейна. Тя при целувката с Виктор беше стиснала уста, а с тези ... брррррр - дано повече не им дават сладострастията.

За мен основната агресия остава не много видима за нас, защото не показват всичко, което се случва в къщата.
Не е случайно, че никой не понася пишман хипнотизаторката.

Нещо, което не прочетох да е коментирано - в играта Сашка даваше тон да помагат на Елвира да спечели, в което не виждам нищо лошо, ако всички бяха съгласни. Но това, което искам да отбележа е момента, когато Вики-малката изби топката от вратата - към този момент и трите - Вики, Елвира и Сашка имат по три точки. Топката е в ръцете на ... Сашка, която уж искаше да промотира Елвира, но не издържа и реши да вземе надмощие в резултата лично за себе си. Та от моята гледна точка беше съвсем правилно решението на Вики-малката да избие топката.

Алкохолът им идва в повече на част от участничките и нямам предвид само Венета. Сашка и Блага яко залитат и те.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 18:02 от Eiger

# 1 512
Аз пък искам един quiz с въпроси за интелигентност да им пуснат. Ей тогава ще падне голям сеир и излагация! 😂
Ще има...
- Рецитирайте "Де е България".
- На картата на света ли да покажа?

...онази с определението за АЕЦ-а си тръгна, ама има матр`ял за излагация достатъчно. Wink

...................
Във връзка с написаното в спойлера.
Ами нормално, то като е видял какво "чудо" му се предлага цяло лято.

# 1 513
Какъв е този смотан сайт на бтв, като отварям участничкте, на всички им са изрязани главите! (от време на време им забравям имената и ми се налаг да си ги припомням). Само при мен ли е така?

# 1 514
Ами не знаем за кой сайт говориш. Ние вече толкоз добре ги познаваме участничките, че на моменти все едно барабар с тях се надпреварваме там.  Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт