🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 310
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 485
Цитат
Сюрбюлюк

Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 486
Peypy, дай го линка за този редактор, де! Стефанов ли е?

Да, ами мъчех се да споделя, нещопрез тел не успях, влез във фб му има едни снимки от масата подредена от един епизод , ще са интересни да ги видим

# 1 487
Ето го линка, ако някой иска да разгледа.
https://www.facebook.com/anton.stefanov.33

ПС: Поне едно полезно инфо от Антончо. Епизодите са 26. Редакторът каза така. Wink
Колко епизода минаха? 9? Thinking

https://www.facebook.com/photo?fbid=10225358294442109&set=pc … 10225358294602113

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 16:57 от geri1919

# 1 488
Сега да се уточним, вие само от клюкарска гледна точка ли обсъждате произхода на Блага? При положение, че вътре е Хайрула, Елвира, Капитонова, защо да няма и представителка на ромското население у нас?

# 1 489
Въй, този Стефанов е метър и 50!😮

# 1 490
Сега да се уточним, вие само от клюкарска гледна точка ли обсъждате произхода на Блага? При положение, че вътре е Хайрула, Елвира, Капитонова, защо да няма и представителка на ромското население у нас?
Няма нищо лошо, даже е страхотно стига да не беше инкогнито. И да не отричаше така настървено. Ако беше заявила гордо етническата си принадлежност мисля, че всички биха го оценили. Има толкова известни роми-Азис, Софи Маринова, Бони и тн. Дори професор Чирков беше от ромски произход. Не виждам нищо срамно, затова ми е непонятно поведението на Блага.

# 1 491
  • София

Има и то стабилно представяне на етноса, мен ако питаш.

# 1 492
geri1919, и аз за броя на епизодите си мислех по-рано. Ако смятам правилно, днес трябва да е номер 11, кажи-речи на средата сме.

А относно Елвира - ако само красивите, недосадните, отдръстените и дарните трябваше да са недевствени, населението на Земята щеше да е 8 пъти по-малко. Няма критерии за това, момичето, както много хора, си има личностни проблеми, които обаче явно не я притеснява да развява с гордост пред широката аудитория.

Между другото, предлагам да съберем стиховете от темите и да ги издадем с работно заглавие "Ваш'та БеГе Мама", подзаглавие "вдъхновено от Виктор Много Милото", и да дадем средствата за някоя благородна кауза - например плеймейтки без силикон/хиалурон, определено имат нужда от помощ "дамите". За жалост мисъл и интелигентност не могат да се инжектират.

# 1 493
Имате ли идея къде  мога да гледам епизода  от снощи?От линка качен тук не мога,вече втори или трети епизод не тръгват при мен,а в Ютюб ги свалят и не ги откривам.

# 1 494
  • София
Как 26 епизода за туй чудо, кой епизод е сега?
Редактирам се, писано е по-горе. Еми това предаване е като тия супер скучните филми, при които просто превърташ да видиш какво става накрая. Отказвам се да следя.

# 1 495
  • Пловдив
Виктория, Людмила и Денис - нагли, самочувствие без покритие, интригантки, негативни, просто ужасни са.

# 1 496
Редакторът и той е една мома, ама стара…
Много си пада по интриги и да се бута на първо място на мегдана.
Като го гледам на постнатата снимка и искам да го скрия.
Хората зад кадър е добре да си стоят по местата.

Имате ли идея къде  мога да гледам епизода  от снощи?От линка качен тук не мога,вече втори или трети епизод не тръгват при мен,а в Ютюб ги свалят и не ги откривам.

Аз съм извън България и гледам епизодите тук: https://playtube.tv/watch/ергенът-епизод-10_10DmxL1ps0.html

# 1 497
Между другото, предлагам да съберем стиховете от темите и да ги издадем с работно заглавие "Ваш'та БеГе Мама", подзаглавие "вдъхновено от Виктор Много Милото", и да дадем средствата за някоя благородна кауза - например плеймейтки без силикон/хиалурон, определено имат нужда от помощ "дамите". За жалост мисъл и интелигентност не могат да се инжектират.
Ааааа, вдъхновението идваше от много места. Не беше само Виктор с паразитната му фраза. И Зиги беше. Че даже и Елвирините глупотевини.

# 1 498
Имате ли идея къде  мога да гледам епизода  от снощи?От линка качен тук не мога,вече втори или трети епизод не тръгват при мен,а в Ютюб ги свалят и не ги откривам.
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D1%82

Гери, като си права, права си. 🌹

# 1 499
Как 26 епизода за туй чудо, кой епизод е сега?
Днес ще бъде 11 епизод. Има си...
Според мен е време до им спрат алкохола на тези... дами и да им правят коктейлчета с глог и валериан. Ама пък сеира се котира повече.

Общи условия

Активация на акаунт