🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 317
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 575
Атмосферата там си е враждебна и отровна. Все пак са си конкуренция, ако не за пред ергена, за пред публиката също. За това е най-удобно да се обедини стадото срещу един, докато този един е там, всеки се спотайва , че да не се насочи огъня към негоДори  дяа няма мнение за нападнатия, ще приглася на силните от страх. Като изгори Александра ще емнат друга . Дърпат сега ЮБлажка за да остане Александра съвсем сама и да я мачкат съвсем безнаказано , след това ще опухат и нея. Турчето голямо були, държи се като мутра , дано си тръгне още тази вечер.

Тете днес овъглих тенджерката с чая , та уредила съм питие за деликатеса ти

# 1 576
Почна ли да ви липсва Габи? Satisfied
Не. Кое да ми липсва от нея?

# 1 577
За мен най-добри са Марта и Деница - единствените, които имат зряло мислене, не реват, не правят интриги, държат се на ниво. Мисля, че и Радостина беше като тях, но вече си замина. Хора като Дениз не трябва да им се дава поле за изява и тя трябва да си отиде, не е нито забавна, нито интересна.

# 1 578
  • SF
Атмосферата там си е враждебна и отровна. Все пак са си конкуренция, ако не за пред ергена, за пред публиката също.

Точно така. Атмосферата е враждебна и за целите на предаването. Някак неадекватно изглежда влюбено, обсебено момиче, да окуражава приятелката си да покани обекта на чувствата й на среща, или да се надява на среща, или да го помоли за целувка...
Затава са и тези "игри", без особени правила, или с прецакващи правила - торта в лицето и от сорта. Повечето биха го обърнали на ваканция с приятелки и нови запознанства, ако зависеше от тях и продукцията ги оставеше на мира да се забавляват. Но вместо това - ревове, предателства, закани, драми... Трябва да има съспенс.

# 1 579
За мен най-добри са Марта и Деница - единствените, които имат зряло мислене, не реват, не правят интриги, държат се на ниво. Мисля, че и Радостина беше като тях, но вече си замина. Хора като Дениз не трябва да им се дава поле за изява и тя трябва да си отиде, не е нито забавна, нито интересна.

Тя Радостина затова и си замина. Защото отказваше да се излага.

На мен пък ми е интересно, защо след ритуала с розата, Виктор си тръгва. Не е ли редно след като приключат с всички ангажименти за деня, да седнат, да си поговорят, да се доопознаят и т.н. Продължение на коктейла един вид. Какво е това тръгване, все едно има вечерен час

# 1 580
Ма ВиктУрчо освен по по-дъртички си падал и по руси. То излиза, че напраО му попадам в таргета. Барем да знаех лани да стегна куфарите, да види помакинчето що е то Милф.
Щях да си отпъпя на бяло вино и да пея с Бръснете М@дете Хотел КалифорнЯ на два гласа. С рози или с розЕ у ръки.Joy

# 1 581
Венетка ли ще си ходи днес?

# 1 582
  • SF
А така! Точно преди да започне предаването, споделете кои ще си ходят днес.

# 1 583
Венетка запали моторетката..

# 1 584
Венетка ли ще си ходи днес?
Да пътува. И да лекува алкохолизма.

# 1 585
Днес Венетка може да има индивидуална среща. Гответе двулитровката с пиене Joy

# 1 586
Днес Венетка може да има индивидуална среща. Гответе двулитровката с пиене Joy

Я извадих дамаЖаната направо...

# 1 587
Не споделям, питам тя ли ще си ходи! Айде малко цензурата да я редуцираме до нормални граници, става ли?

# 1 588
По-скоро с интрото ни показа, че този път звездата на епизода ще е Венета.🍷

# 1 589
Извинявайте, а защо в инстаграма на Ергенът е пълно с платени тролове на тема про-Александра.
Как е възможно да плаща за толкова очевидно прости коментари в нейно хвалебствие и против останалите.

Общи условия

Активация на акаунт