🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 514
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 695
Смятам, че Марта си знае цената и от там е под достойнството и, да се " бие" за ЕргенЯ! Много стилна дама, много!
И той прецени, че тя е висока топка за него.

# 1 696
Гледам с изоставане, при мен сега ВИнетка получи роза...обаче ми е криво за поведението на Марта, това някакъв вид "наказание". Мен ми харесва момичето, на фона на останалата сбирщина.

Гледам изпита ги по спорт, сега по писане, остана една математика и география, че да се посмеем Wink

-------------------
Ами... Виктор зализан ми води асоциация......

# 1 697
  • Terra incognita
Според кого Гергана е по- красива от повечето дами? 😅
За мен е в дъното заедно с онази мъжкоданка с вид на лесбийка.

# 1 698
Ох, Елвира с тези бухнали прически много ми напомня на една фолк певица от време оно. Но не мога да се сетя как се казваше. Силвия?
Абе, много ретро визия, като излязла от нафталина.
Точно за същата си мислех, когато някой тук сподели тунингованите ѝ снимки с филтрите. Силвия, да.

# 1 699
Как тактично я заведе Гергана на двете кресла, че да не му се хвърли пак

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 22:40 от geri1919

# 1 700
Елвира с тъпотиите си кара Виктор да гледа на нея като на скункс. Нито да го пипнеш, нито да го погалиш....всеки момент ще си изстреля вонята.

Даа 🤣🤣🤣

# 1 701
Божеее…шЕ припадна…Само защото е ГЕРГАНА , значи оттам-нататък всичко трябва да е ясно за околните…ОМG!

# 1 702
Тая пък Гергана сериозно ли? Егати и мнението има за себе си. Да си го има всъщност, всеки има право, ама като излезе от собствената ти уста, автоматично си вкарваш автогол.
Да бяха девойки, тинейджърки, да ги оправдая с младостта и неопитността, обаче те всичките са със солиден стаж в любовните отношения. Ми не се прави така.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 22:17 от polin_a

# 1 703
Виктор изглежда сякаш току-що е изгледал епизода от вчера и е осъзнал, че ще-не ще, ще трябва да избере една от всички там. Или пък просто му са свършили антидепресантите.

# 1 704
Как може да му поставя ултиматоми тая и да има подобни изисквания?! Спешно трябва да я разкара! Глей как ги кисне другите, само тя е там перфектната, егати тъпата патка.

# 1 705
Браво, браво, Гергана! Скоро ще изхвърчиш.
Той Виктор си ги преценява добре според мен.

# 1 706
  • Terra incognita
Виктор е силно отвратен от тази жена. Прави физиономии, все едно са му сервирали миризлива, тресаща се пача.

# 1 707
Роклята на Дениз е прекрасна.И цвета и грима ѝ ми допадат днес.

# 1 708
Горкият сам той коментира, че му търси устните Гергана, а тя го гледа като кобра.

# 1 709
ГеритУ си отива.
Виктор предишната нощ е търтил да бяга. Едва са го върнали от екипа.😂😂😂Днес е супер зле гОркия,а прическата е отмъщението на коафьора

Общи условия

Активация на акаунт