🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 353
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 680
Елвира ужасно ми дотяга вече. Дразни ме гласът й, стиховете й, изобщо всичко.
Нейната гримаса е същата като на рускинята и Гергана - все едно е подушила нещо гадно и има гримаса на погнуса. Бляк

# 1 681
Елвира с тъпотиите си кара Виктор да гледа на нея като на скункс. Нито да го пипнеш, нито да го погалиш....всеки момент ще си изстреля вонята.
хахах, точно същото си мислех

# 1 682
Най досадна ми е Венета, жалко, че е орозена и не може да си ходи.

# 1 683
Дори Виктор спря да се преструва. Гледа, като натровен. Това не е шоу, това е трагикомедия, която удря в земята древногръцките такива. Става много тегаво за гледане - циврене, фасони и все по-малко “колко мило”. Трябва да ги разгонят в по-големи количества и да се свършва. И ако може Елвира първа.

# 1 684
Деница описа Гергана много добре - хищна хиена, която дебне.
И все в някакви храсти го сгащва, точно като животно

# 1 685
  • Terra incognita
Ох, Елвира с тези бухнали прически много ми напомня на една фолк певица от време оно. Но не мога да се сетя как се казваше. Силвия?
Абе, много ретро визия, като излязла от нафталина.

# 1 686
М да, като му ревеш на мъж, че не ти обръща внимание, той ще е във възторг и ще има все повече желание да е с теб. 🤦‍♀️

# 1 687
Смятам, че Марта си знае цената и от там е под достойнството и, да се " бие" за ЕргенЯ! Много стилна дама, много!

# 1 688
Елвира с тъпотиите си кара Виктор да гледа на нея като на скункс. Нито да го пипнеш, нито да го погалиш....всеки момент ще си изстреля вонята.

Ахахахах жестоко! Много точно!

# 1 689
Да ги напръскат с Райд малко, викам аз...
Да, на Силвия прилича Елвира, чудех се защо ми изглежда позната! Бравос, подсети ме, VickyTaylor!

# 1 690
Нещото , което харесвам в Карина е , че грам не и пука и винаги изглежда все едно е на 3 Лексотана 😄

Карина сигурно под въздействието на въпросните лексотани си е избирала роклята тази вечер.
Ужасен цвят,😱 който изобщо не кореспондира с тена й, възрастта….
Ама за втората по красота след Дениз/ужас/, рокля в цветовата гама на баба- реститутка, не е проблем.😆

# 1 691
Най - красиви са ми Гергана, Виктория, Дениз с грим и донякъде Марта и Алекс.
Най - грознички са ми Карина и Теодора.
Най - неприятна дългото Вики.
Май Виктория искам да спечели.

Виктор тази вечер леко начумерен и много хубаво ги сече, не е така лигав и мил както друг път. Simple Smile По-искрен е днес.

# 1 692
Добре, упреквате Гергана, че не се справя с факта, че не й се връзват на номерата, така е. Обаче Виктор не прави ли същото? Недоумява как някой не го харесва достатъчно, макар и по по-завоалиран и интелигентен начин. На Гергана й е трудно, защото е доста по- хубава от повечето там. И й е трудно да осъзнае, че това невинаги стига. Зелена е още. Солидарна съм с нея, женска солидарност.

# 1 693
Марта ми харесва от самото начало и сега този момент с разговора след писмото беше много силен. Виктор изглеждаше честен и истински. Чудя се какъв им е точно проблема на двамата, може би като красавци са свикнали другите да се борят за тях Joy

# 1 694
На Виктор му дотегна видимо, но и той засегнат пък от Марта.
Сложно стана...

Общи условия

Активация на акаунт