🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 324
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 665
Гвргана се чувства отритната и реве. Ужас!

# 1 666
При положение, че има толкова голям избор за начесване на крастата, мисля, че вече му е писнала Блага.

# 1 667
Нещото , което харесвам в Карина е , че грам не и пука и винаги изглежда все едно е на 3 Лексотана 😄

Блага отново е дъно …

Гергана ме изненада , от кога го раздава така ранима , или видя , че интимните покани не са достатъчни .

# 1 668
Божке! Днес съм безмълвна аз от толко префърцунени пуйки, които искат да са център на вниманието и тропат с краче, че този мъж не припада по тях. Всяка се мисли за единствена и неповторима! Те не знаят ли, че любовта е химичен процес? Не е като да включиш печката в контакта и да сготвиш манджата.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 07:10 от Анонимен

# 1 669
Според ММ, Виктор харесва Марта и понеже му е вътрешно, че тя не му се навира в ръцете, ще й "отмъсти" като показва интерес към русначето.

# 1 670
Елвира ужасно ми дотяга вече. Дразни ме гласът й, стиховете й, изобщо всичко.

# 1 671
Аман от ревли!

# 1 672
  • София /Абсурдистан
Да не би да е му е омръзнало да си търси Единствената?

# 1 673
Деница описа Гергана много добре - хищна хиена, която дебне.

# 1 674
  • Terra incognita
Гергана е свикнала да е център на внимание и хит сред мъжете. Ама тук се срещна с реалността. От високо се пада лошо.

# 1 675
  • София
Гергана чукна дъното. Очаквах да шмръкне/пуши нещо там в храста/саксията. Толкова отчаяно изглежда. Ми не я харесва мъж, не е нещо уау.

# 1 676
Точно в 10
" хищна хиена". Не видях кой го каза, но тази Смуглата е пълна тиня

# 1 677
Блага и лигостите ѝ... отново.
Леля Сашка с този кок е изглеждаща най-малко на 45г,мина и Деница. 😁
Виктор така зализан и с този засукан мустак същи Дядо Стефчо. Днес е по вдървен от друг път.
Марта е красива, роклята-също. Но смятам, че ѝ беше голяма малко.
А Венета е със страхотен грим днес. Има най-красивите скули там. Беше ми сладка днес с разказа си.
Успокоило се е малко положението. Във връзка с това да отбележа, че на война успех имат стратегиите и умните ходове, а не емоционални изблици и истерии.
Връщам се да ви чета.

# 1 678
Елвира с тъпотиите си кара Виктор да гледа на нея като на скункс. Нито да го пипнеш, нито да го погалиш....всеки момент ще си изстреля вонята.

# 1 679
Това са жени, които са свикнали като мигнат два пъти с драпериите, които си лепят за мигли, някой да им се е лепнал от центробежните сили, които са се създали от мигането.
И
понеже не се случва, тя седнала да реве.Еми…реалността, драга Гергана е, че не може всички да те харесват.ШоК и УжаСт!

Общи условия

Активация на акаунт