🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 811
  • 786
  •   1
Отговори
# 630
  • Другата България
Никаква представа нямам каква е играта, но със сигурност ще е спечелена от жена - така мисля защото мъжете все ще обърнат някоя чашка алкохол /ако има/. А това неминуемо ще попречи на концентрацията, каквато вероятно ще се изисква, то ще е несериозно ако в игра след парти не се изисква концентрация. Предвид и това, че ще е вечер, на тъмно - няма да е силова, а статична. Което засилва сигурността ми, че ще е игра с концентрация. Тъй че мъжете ако не съобразятт това в началото на партито, са аут горките.

На Зоран това не му е първия колаж. Имам някакви минути за ровене в ИГ, и попадам на това в профила му:

Мдаааа, явно е доста честолюбив този човек, не бих казала отмъстителен, обаче......

# 631
  • София
Пусната е новата анкета!

Не вярвам Зоран да предаде Йо и Бо. Не е такъв типаж. Да прави странни ходове и да провокира да, но не и да отстъпи от дадена дума, а в случая той е спойката в новата четворна коалиция, той ги обедини и накара едва ли не да се закълнат. А пък Ванко е честолюбив, да така е, Бо го е разчела.

# 632
Аз съм се изгразила двусмислено - мисля, че Йо и Бо ще са тези, които ще обърнат гръб на Зоран заради неговата лоялност към Ванко. Виждали сме да го правят вече веднъж, той също го очаква.
Не знам кой ще измисли имунитета, но категорично искам вън от играта Зоран, Ванко и Карин, защото са ми антипатични като личности. Ванко ми е най-неприятен, но го виждам като най-безопасен от триото. Не искам никой от тях да е финалист категорично.

# 633
  • Другата България
Не съм казала, че ще ги "предаде". А че ще се врътне /или ще стане обратното - не мога да съм сигурна/, но че ще играе с Ванко и сие. Как ще стане - , дали ще стане - , честно казано ми се иска да стане. Това са си мои предположения.
Що се отнася до "не е такъв типаж" и "клетвите" - .
Толкова типажи не са това, което са, толкова клетви сме чули, обещания, заговори, вричания....точно в тази игра клетвите са нещо доста относително.
Да видим, за мен това би му поставило още плюсове в личната ми класация.
Ако го направи.
Аз съм се изгразила двусмислено - мисля, че Йо и Бо ще са тези, които ще обърнат гръб на Зоран заради неговата лоялност към Ванко. Виждали сме да го правят вече веднъж, той също го очаква.
Не знам кой ще измисли имунитета, но категорично искам вън от играта Зоран, Ванко и Карин, защото са ми антипатични като личности. Ванко ми е най-неприятен, но го виждам като най-безопасен от триото. Не искам никой от тях да е финалист категорично.

Това също, да. А все пак процесът ще е двустранен.
За съжаление аз виждам Карин финалист. Или полу.
И още се ядосвам как жокера на Владо, че срещу нея до момента няма нито един наказателен вот не беше червената лампичка за останалите. Сега вече ще е много трудно Карин да бъде изгонена, да не използвам друга дума.

# 634
И аз като Зоран, какво да се мъча да мисля, като другите са го измислили...първи скучен епизод. Доктора си е наивник раздаващ го стратег. Очакваше някоя от дамите, хаха, дори попита Зоран прецакали ли са го. Wink
Не съм гледала американските Сървайвъри, кажете ми толкова много "материал" ли се предоставя за огън? Чух, че условието беше съчките да не опират въжето, но с влакната които трупа Зоран след като запали огъня...да му бяха дали една запалка да държи под въжето. Не че Иван имаше шанс, но някак ми се стори "битка" без правила.
Във втората игра Док си беше вече афектиран колкото и да се стараеше да е спокоен. Първата му плочка трябваше да е по навътре, а можеше и да почне от другия край, условието беше  по 1 плочка на курс.
Да видим Драго ще оцелее ли днес. Simple Smile

# 635
  • Другата България
Няма да е днес.
Днес ще оцелява Ергенът.

# 636
Ааааа, свърши ли седмицата. Sad

Щом си оставям Сървайвър за десерт, значи е хубаво шоу за мен.Smiley

# 637
Много добър развой на събитията! Animal Hatched Chick А ако на Мила кошницата наистина започва да се разплита - още по-добре. Изкараха първата и дружка - доктора, Ганка и Анелия имат едно на ум за нея, в Бонток също не и вярват...
Не нзам дали има шанс да я махнат на явното гласуване...по-скоро не. Най-застрашени ми се виждат Джулиана, Денис или Драго, но ще видим.

Зоран каква клада направи!

# 638
  • USA
Моето предположение е,че Карин и Зоро ще са на финал.За третия нямам идея,но си мисля,че ще е пак някой от тяхната коалиция.
Абсурд Йо и Бо да дадат гръб на Зоран.Че те без него са гола вода и ми беше мн смешно как се колебаеха дали да играят с Ванко(който пък е вързан с Кари и Зоро).Сякаш имат избор..
Много са ми неприятни тези двете,хитрите свраки..

# 639
  • Другата България
Драго и съпругата му.
Първоначално помислих, че е дъщеря му....

До профилите на жените така и не стигнах, друг път ако остане време.

# 640
  • София
Щяха да имат избор, ако не се бяха отказали от един глас в колибата на преговорите. Тепърва ще съжаляват, че се оставиха Зоран да ги води за носа.
А тази "вражда" с доктора ми дойде в повече.  Чак се върти на другата страна като го поздравяват. Като оня тъпак Пулев, когато Кличко му подаде ръка, а нашия се обърна. Много мразя като промотират простотията по телевизията, но какво да се прави, у нас простаците са на почит...

# 641
  • Другата България
Щяха да имат избор, ако не се бяха отказали от един глас в колибата на преговорите. Тепърва ще съжаляват, че се оставиха Зоран да ги води за носа.
Скрит текст:
А тази "вражда" с доктора ми дойде в повече.  Чак се върти на другата страна като го поздравяват. Като оня тъпак Пулев, когато Кличко му подаде ръка, а нашия се обърна. Много мразя като промотират простотията по телевизията, но какво да се прави, у нас простаците са на почит...
Същото мисля, дори тогава писах колко глупав ход беше за мен това от страна на Йоана, чак изненадващ.
А тя беше много доволна от себе си. И това беше първата черна точка в тяхната стратегия.
Сега стават зависими от Зоран, а това на Бо надали ще ѝ се хареса, когато го осъзнае.
Защото тя определено е по-мислещата от двете.

# 642
  • София
Нещата започнаха да стават предвидими и това не ми харесва.
Как щях да зяпна,ако бяха изпратили Ванко срещу Карин.Задължително единият си тръгва,че не е и член на Жури.
После на острова нещо не схванах защо Док трябваше да стъпва вътре за първа плочка,а Драго нареди 5-6 паднали,без да излиза и наведнъж.Нямам против Драго,но Док беше по-интересен за играта.
И в крайна сметка аз вече видях финалната тройка ,тя не ми харесва Simple Smile

# 643
  • Козлодуй
Леле мале каква съпруга има Драго Simple Smile
Според мен индивидуалния имунитет ще вземе Зоран защото както каза нееднократно - не пие алкохол - когато човек пие макар и малко му се забавят реакциите и преценката за ситуацията Simple Smile
Иска ми се да го вземе и Драго той пък защото е с все още спокойно съзнание от острова и защото е застрашен по презумпция Simple Smile
Зоран наистина беше груб и недодялан но след това се опита да компенсира като на два пъти подарява храна - всеки път като се прояви лошо после гледа да компенсира - интересна личност Simple Smile
Научих се да харесвам Йо и Бо - умерени са и се вслушват в хората - надявам се да привлекат още хора в своята коалиция Simple Smile То сега вече много малко зависи от коалициите започнаха индивидуалните битки Simple Smile

# 644
Според мен Йо и Бо не са достатъчно безскрупулни, за да са истински добри стратези. Не мисля, че Борислава драматизираше вчера с реакцията си към Зоран. Смятам, че наистина е привързана и държи на него. Йоана е малко по-умерена в хвалебствията към Зоран, но и тя сама се постави под риск, когато си жертва гласа, само и само Ванко да не бъде спасен и да не трябва да гласуват против Зоран. Вече се водят повече от пристрастия, отколкото от рационализиране.

Не ги харесвам, но Ганка и Анелия са много по-безскрупулни и това вероятно ще им помогне да се придвижват напред. Те няма да възобновят съюза с Мила, не защото толкова се чувстват предадени от някакви неща, които е казала, а просто защото Мила бързо се превърна във вчерашен вестник, когато почнаха да я мятат от племе в племе и загуби стабилни позиции.

Общи условия

Активация на акаунт