🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 780
  • 786
  •   1
Отговори
# 45
  • В светлината на слънцето
Диаволо, страхотно оформление и много полезна информация, браво! Hug
При мъжете нямах колебания: Драго и Зоран, при жените: Анелия и Йо, като втората визирам в тандем с Бо. Добра комбина са тези двете.

# 46
Кои са стратегиите на Анелия?
Спаси Мила,която беше пътник на Съвета и това стана ясно и за слепите по начина,по който
протичаше Съвета.
Това не е стратегия,това е спасяване на приятел и всеки друг в позицията на Анелия,би го направил.

Относно Георги,тя беше в групичките,които обсъждаха евентуално изгонване на Георги,който й е съюзник и като такъв му намекна,че може и той да изгори.Тук отново не виждам стратегия от нейна страна.Всеки друг би помислил и над този вариант,само не и Жорко.

Дайте ми пример с игра,в която Анелия е блеснала или е направила нещо впечатляващо.

Ако ще оценявате любимки на ниво стратегии и "на правилното място,в правилното време",то Карин,Бо и Йо,дори Ганка са много по-напред от Анелия,ама те не ходят с голи задници и нямат кют фейс Wink

За Анелия мога да кажа, че цялостната й социална игра е много силна - защо мисля така? Защото Анелия има път към почти всеки (да не кажа абсолютно всеки) играч, сиреч при нужда тя може да се приспособи и да смени с кой играе и да оцелее, което си е супер ценно. Една от най-силните стратегии е да си приспособим, знам че за някой не е сила, но примерно аз като играя бих искал да съм точно такъв типаж, който повече хора да са отворени към мен, а не да съм в твърда коалиция, която ако стане нещо сме пътници.
Това за мен й е най-силното оръжие - социалната игра, както и на Кари между другото.

Иначе като някакви ходове до тук няма, но се басирам, че ще направи много яки неща, защото виждам, че е мислещ играч.

Но не те убеждавам де, хубаво е когато има различни мнения, има нещо гнило ако всички харесват един играч.

ПП За прашките както съм казал във видеата ми, мен не ме кефи този аспект от играта много да се акцентира, но и разбираемо в предвид, че са оцеляващи на плажове в жеги итн. Дори в Америка си го има това

# 47
Гласувах за Зоран и Драго от мъжете и Анелия и Алекс от Жените и честно казано аз също съм на мнение , че по скоро гласувам за мъжете като играчи - единият Зоран като комплексен такъв - силов и умен , пробивен , нахакан нека да е и малко първичен и простак , все пак балканска страна сме , малко ми идва в повече това прехласване по американските сезони , да факт има невероятни сезони , обрати и така нататък , но първо те имат 40 сезона :Д , второ ние имаме шест , като последния след 7 години пауза и трето да не забравяме , че все пак ние сме българи нашия манталитет , концепция , това да ни ври кръвта си е такъв , докато ами хамериканците никога няма да ни стигнат в това отношение ..... За Драго гласувам по скоро заради скромността , малко ми е Занев той , но чисто като харизмата на победител в силовата част , засега като работа на втория етаж и социална игра - по скоро слаб играч засега . За Анелия признавам си гласувам просто защото ми харесва като жена - имам слабост към жени , които имат такова невинно детско излъчване , а и като цяло не съм видял нищо лошо в поведението и засега , напротив единствено в нея видях чиста енергия и съжаление при отпадането на Жорката Simple Smile За Алекс гласувам , защото я смятам  за силен играч индивидуален , а аз винаги съм търсел героя в тези предавания Справка - Светлин Занев , но и като жена ми допада чисто физически , искрена първична и неподправена , слаб играч е обаче като социален такъв и поста стана много дълъг. Лека нощ и стискам палци утре моят човек Драго да продължи Simple Smile

# 48
  • USA
А точно това с прашките е супер неуместно, понеже помня много добре как вие Адоралова бяхте голям фен на едно момиче от ИВ голям фен на прашките - Елизабет.

Е,да.На фона на стотиците гнусни епитети от голяма част от вписващите в ИВ,такива като мен,които не блееха в общия хор,се смятаха за "голям фен" на въпросната Елизабет.
Аз никога обаче не съм я обличала в думата стратег на база нищо показано,само за да я нарека моя любимка, и как беше "кралица на красотата" хахаха, "всички в тази тема те обожават".
Аз нямам против да ви бъде любимка,това си е,разбира се, ваше пълно право,доводите ви обаче не са реални на фона на играта до момента.

Американските Сървайвър съм гледала може би половината сезони,но на прима виста не мога да се сетя дори и за една участничка,която да се мотае с прашки през цялата игра.

# 49
Прашките са малко в повече независимо чия продукция е Сервайвър. Едно е да лежиш по прашки на плажа, съвсем друго да се чекнеш в игри с тях пред камери. Един по-прибран  бански, че и къси панталони няма да ги претопли.

Аз от жените все още нямам твърд фаворит, но нямам търпение да отпаданат Мила и Ганка.

От мъжете стискам палци на Драго и Зоран.

# 50
Хайде и аз в новата темичка!
Гласувам от първата седмица за Карин от жените. От мъжете нямам ясни фаворити или мразени от мен играчи. Засега стискам палци на Драго на острова и на Зоран в Бонток.

Ама тя играта бавно, но славно се феминизира съвсем! Simple Smile)))

# 51
  • София
И на мен много повече ми харесват банските на Кари, Мила и Йоана. Имат си хубави и стегнати тела без да ги опорочават в национален ефир. А другите момичета ми стоят някак пошло.

# 52
Аз пък изобщо не съм забелязала никакви бански, които са били извън рамките на допустимото. Бански като бански. Даже ако беше нормален сезон, в който не им беше позволено да идват с един сак дрехи, всичките щяхме да ги гледаме с бански през цялото време, но така са решили продуцентите.

# 53
Изобщо няма такива гологъзения в Американския, даже съм виждала да замъгляват дупетата, става въпрос като се движат примерно из лагера. Жена да е в състезание с прашки не съм виждала. Изключително ми е пошло, имам чувстото, че операторите, монтажистите са някакви диви селтаци чекиджии. Сори нот сори.

# 54
А, те американците са големи пуритани! Наужким...

# 55
  • София
То кои са/са били с прашки, аз въобще не обръщам внимание. Май Алекс и Анелия, Ивана сигурно, но не помня. Все ми е едно на мен, само понякога си мисля, че им пречи в игри, защото съм виждала и с неудобни горнища, някой все си го подръпваше, което пречи на концентрацията и те бави.

# 56
Благодаря за темата! Дяволо как успяваш,човек? Евала!
Гласувах за Бо и Зоран като играчи и Драго като мъж ( еми,човещинка).Най-антипатична ми е Ганка. Типичното поведение на селско момиче,доказало се в града. Грозен смях,много грозен и не на място.

# 57
Благодаря за темата! Приеми тоз кокос от мен! Smiley

Не мога да избера любимци. Харесвам всички!

# 58
  • София
Айде не остана! 🙂

Изгледах лайфа с Йо, Бо и Денис.
Наистина много по-интересно беше в сравнение с първия лайф. Много по-разчупено, казаха интересни неща, заслужава си гледането/слушането.
Не са издали нищо занапред. Потвърдиха думите на Ивайло и Ивана, че нямат дръвчета с кокоси за да не се пребие някой, докато се катери. Няма и риба, просто локацията е такава. Стоели с часове за дребни рачета, които не могат да заситят никого. Доста от ежедневието им не се показва. Набляга се на интригите и коалициите, което е разбираемо, защото сезона е къс, а епизодите по 1 ч. и са избрали този модел на излъчване.
Не са усетили в нито един момент, че Жоро е бил застрашен, признаха си, че умело са ги заблудили в противниковия лагер, но и Жорката докато е гостувал при тях ги е убедил, че държи здраво юздите в племето си и има гръб (?!)
Има още интересни неща, така че който иска да гледа. 🙂

# 59
Карин

Мила

Общи условия

Активация на акаунт