🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 787
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
Надявам се Мила да оцелее с имунитет от Ифугао, даден и от Карин. Само при този вариант има шанс да остане в играта, ако Бонток е на съвет днес. Ако се случи това, то Док заминава.
Някак си не мога да възприема Карин да постави огърлица на Мила. Не виждам какво печели.

# 76
Ще се учудя много ако не вземат решение и е отнет гласа на някого.
В много много редки случаи това да нямаш глас е добро стратегическо решение, а не мисля, че тук ситуацията е такава. Освен ако цялото Ифугао не е решило да гони Алекс единодушно и са решили да няма спасен. Но пак говорим за голямо доверие, знаем че в играта Сървайвър за 10 мин може да се обърне вота.

Аз очаквам Доктора или Алекс да си заминат, а идола почти 100% сигурен съм, че го намира Анелия (но не знам кога)

ПП Сега като изслушах по-внимателно трейлъра като, че ли Йо и Бо искат да махнат някой определен и затова са искали да няма арбитър. Това математически означава, че или са придърпали някой към тяхната тройка или ще играят идола (за да излезне математиката)

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 16:31 от OutcastBG

# 77
От останалите мъже никой не ми харесва.От жените харесвам само Алекс и за нея гласувах.

Относно прашките....За мен има жени, на които не им ходят,а точно те са решили да се разнасят с тях в тоя сървайвър.И когато в допълнение операторите акцентират да ги показват тия големи или неспортни д-та по прашки..наистина става някак пошло и неприятно за гледане.

# 78
Надявам се Мила да оцелее с имунитет от Ифугао, даден и от Карин. Само при този вариант има шанс да остане в играта, ако Бонток е на съвет днес. Ако се случи това, то Док заминава.
Някак си не мога да възприема Карин да постави огърлица на Мила. Не виждам какво печели.
Отстраняване на мъж, предполагам това ще целят Ифугао като племенна стратегия.

# 79
  • София
Ами не знам, от лайфа на Йо, Бо и Денис , останах с впечатление, че основно са искали да гонят Мила.

# 80
Ами не знам, от лайфа на Йо, Бо и Денис , останах с впечатление, че основно са искали да гонят Мила.
Да, така е. Ще се опитат да премахнат Мила, която би играла с Анелия и Ганка след обединението.
Затова и написах, че имунитет от Ифугао е може би единствения и шанс, при условие, че в момента идола е при Йо.
Надявам се Мила да оцелее с имунитет от Ифугао, даден и от Карин. Само при този вариант има шанс да остане в играта, ако Бонток е на съвет днес.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 16:49 от Bengun

# 81
Гледайте US  Survivor 19 сезон - Samoa , с главен герой Ръсел Хенц. Намира 3 пъти идол без упътване. Още  на първата  нощ изсипа  всичката вода от манерките на племето и изгори на един негър чорапите. Измисли история за  един пожар при който едвам оцелял и жените почнаха да ревът. Всеки един който не беше съгласен с  него на следващия съвет беше изгонен.  Голем  изрод е но и забавен.

https://www.youtube.com/watch?v=mplWyXcsWuI

# 82
А кой е гаджето на Анелия, чужденец е май?

Искам и аз Мила да си ходи.

# 83
  • Другата България
Оффф, на крива ракета космоса ѝ виновен, аман!
Страници наред за едни прашки, като че ли това е най-важното в този формат.
И аз като Азалия, ако случайно видя готино д..е в прашки, само ще се зарадвам, но нито съм забелязала нечие такова в прашки, виж, видях без гащи два пъти Алекс при играта с платформите във водата, направо ѝ паднаха гащите.
Вместо да гледам в гащите на участниците, гледам какво правят и слушам какво говорят.
Ама въпрос на приоритети.

# 84
Леле, помислих, че съм объркала темата с тези прашки и гащи.. Simple Smile

# 85
А кой е гаджето на Анелия, чужденец е май?

Искам и аз Мила да си ходи.

От нейния инстаграм го видях. Българин, каратист-шампион, може би са състуденти, симпатичен младеж. Анелия хитро го "рекламира", всъщност е Атила Леон и хубава българска фамилия Wink, но като артистичен псевдоним Леон Атила звучи яко.

# 86
Не е псевдоним. Син е на Звонимир Чавов.

# 87
  • София
Май ни мятат по върбите с това изказване, че няма да има арбитър. Нали имало 3 стола в колибата, кой ще е третия? Може да им вкарат Ивана да ги трови на преговорите, хаха.
Не вярвам, че Йоана или беше Борислава, бъркам ги, ще си даде идола на когото и да било. Абсурд.

# 88
Йо, Бо и Зоран все ще изгонят някой от тримата, дори Мила да е с имунитет, а оттам все се отслабва чужда силна коалиция. Друг е въпросът ще имат ли доверие вече на Карин и Ванко след излитането на Жоро и кой им остава потенциален съюзник от сегашното Ифугао. Алекс е лесна жертва, ама това няма да реши проблема, че коалицията Ганка-Анелия-Ванко-Карин е опасна.

# 89
Аз предполагам, че Ифугао ще са основните по съвети, останаха само жени и Кари, ако игрите са силови не знам.

Общи условия

Активация на акаунт