🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 857
  • 786
  •   1
Отговори
# 540
Браво на Драго, заслужена победа. Беше по-спокоен от двамата.

# 541
Йееееееессс!

# 542
Е, какъв е тоя удар под кръста от Иван сега? "Може да съм чувал някакви неща за Драго..."! Какви неща??! Ми не го харесвам доктора!

# 543
Тъй като тази игра я има и във фермата.....Каква разлика във воденето!Спокойния тон на Карамазов и истеричните викове на Иван и Андрей.

# 544
Иван обаче е много мазен. Първо се навираше при Алекс - оплю я. После отиде при Мила, а сега и нея поплювна. Репликите към Йоана и Борислава, с които пак се изложи, въпреки че и с тях беше близък уж, първите дни. Сега пак с Драго "чувал съм някакви неща за Драго", веднага пусна някаква муха. Даже не му вярвам, че е чул нещо.

# 545
Браво на Драго!
Малко ми е кофти за Доктора как го подредиха жените, ама и той любовника се наигра

# 546
Е, сега пък, какво е това къпане, че и гримове им дали, все едно ще ги сватосват.
Може ли българско реалити без мокра, насапунисана жена.
Драго няма ли да го окъпят или той няма кого да впечатлява?

# 547
Драго няма ли да го окъпят или той няма кого да впечатлява?
Той си впечатлява и некъпан.

# 548
  • софия
Доволна съм, ще спя спокойно 😂

# 549
Тъп епизод. Развали ми вкуса от целия сезон. Направо да дават наградата на Зоран. Не очаквам някой да играе срещу него. Разчистват му пътя към финала.

# 550
Тъй като тази игра я има и във фермата.....Каква разлика във воденето!Спокойния тон на Карамазов и истеричните викове на Иван и Андрей.
Цяла вселена разлика има между тях Grinning не понасям Иван и Андрей, нито воденето им.
Малко ме е яд за доктора, но браво на Драго по- добре се представи.

# 551
Ох, Драго и кравата е най-смешното нещо в целия Сървайвър. Дори само за това си заслужаваше той да победи.

# 552
Откровено слаб епизод се получи. В понеделник обаче е класика в жанра на Сървайвър при обединение - алкохол,храна и внезапна смърт за един от играчите. Любопитното е, че вота ще е открит. Джулката мисля, че ще приключи участието си.

# 553
Ох, Драго и кравата е най-смешното нещо в целия Сървайвър. Дори само за това си заслужаваше той да победи.
Е,да обаче,каза си човекът ,че кравата не му е навита, май! Не беше убеден! Много беше забавно и разтоварващо!

# 554
За съжаление с този вот мигновено след обединението ми се струва, че ще опукат моята любимка Алекс. Жалко, ако стане факт, защото се надявах да успее да се завърже в неочакван съюз и да се съхрани поне за още седмица, ама май няма да стане.

Иначе този епизод затвърди защо не харесвам съюза на трите жени + Ванко. Толкова са ми опротивяли тия приказки за достойнство в риалити формати. Състезание за пари по телевизията - за какво достойнство винаги почват да дрънкат? А в случая точно тия, които спретнаха най-подлия и класически злодейски ход с баламосването на Георги, който ги считаше за близки, ми говорят кое щяло да бъде прекрачване на границата. Границата вече беше прекрачена точно от тях и сега всичко е позволено. И да уточня, че този ход беше умен и аз не го считам за нещо лошо, напротив типичен сървайвърски прийом, но не харесвам , когато тези, които спретват номера на другите са и тези, които най-много се възмущават и започват с порицателния тон, когато някой друг също си служи с хитрост. Ванко беше първият, който почна да се прави на чист като момина сълза и разбирам защо се сдуши с Ганка и Анелия, защото те пеят в същия хор.

Общи условия

Активация на акаунт