🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 845
  • 786
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Много съм разочарована, толкава режисирано ми изглежда. От няколко епизода имам тези съмнения, но вече нямам грам колебание, че пак се действа по сценарий.
Не е режисирано, просто монтажът в този формат се прави според това, което се е случило, затова лесно може да се разпознаят последните двама. Разликата с "Игри на волята" е, че там са манипулирани игрите и по този начин се режисира, а не редактира.

# 571
В четвърти сезон също имаше изгонен след купон.
И Агонцев във втори сезон отпадна след напиване при Обединението. Trollface Ама беше по естествено стечение на обстоятелствата, монтажът беше малко по-незабележим.

Николай Койчев  изгониха - в началото имаше проблеми със  сърцето.
Водеше  най-смешното племе на света- Минданао.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 23:00 от razorr

# 572
  • София
Еми така е, предвидим и скучен епизод. Даже няма какво ново да напиша.
Чакам евентуално анкета на Дяволчето да видим прогнозите за понеделник.

# 573
Ех, накрая нямаше обрат и всичко беше по мед и масло за триото.. но пък ще ми хареса да видя как Мила от два стола пада по средата след това витаене в облаците за коалиции.
Драго не знам защо каза, че би играл пак с Ванко след предателството - дано се събере и избере правилните хора за коалиция. Днес обаче беше стабилен и концентрирано си нареди доминото - на горе-долу равни разстояния бяха плочките и това му спести пренареждане на края на играта.
Също, според мен това разделяне на три племена трябваше да се задържи още един ден и тогава да обединяват, за да не са ги въртели напразно между лагерите. Но се затвърдиха 2 ядра на коалиции и сега ще е интересно да се проследи останалите свободни електрони къде ще се прикрепят.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 23:00 от Tonchi15

# 574
  • София
Две неща ми харесаха днес.
Първото е победата на Драго - беше доста по-спокоен и редеше уверено и на еднакво разстояние плочките. За разлика от него, доктора изобщо не ги редеше добре, даже не съм сигурна дали щяха да паднат цялата редица при него, защото имаше доста големи разстояния тук-там.
Второто - Драго на кравата/бика или каквото там беше. Даже го бяха и украсили животното.
Не ми направи впечатление това, което вие забелязахте относто животното. Твърде европейски поглед имате. Wink По тези георграфски ширини животните се използват основно за работа - често е тежка физичеса работа. И там на място ми е изглеждало нормално - просто това е борбата за оцеляване.

В следващия епизод нищо чудно някой силен играч да си тръгне.

Аз също имам някакво усещане за режисиране в посока Зоран. С цялата тренировка с огъня и т.н. Ще видим по-натам как ще бъде.

# 575
Според мен транспорта на Драго носи още едно послание. Името на обединеното племе - "Карабао"

# 576
Тя Мила има такива амбиции, защото игра и с двете коалиции. Както и Карин. Интересно след като се клеха едно ядро 5 човека, че няма гласуват един срещу друг Карин още ли ще е гъста с Ганка и Анелия. Понеже ако се обединят тези 7 човека на другите е ясна съдбата. Само, че Анелия и Ганка трябва да са доста глупави да останат на дъното на тази коалиция. Изобщо, доста интриги предстоят. Не съм толкова далече от идеята как Йо/Бо и Ганка/Анелия могат по някоя време да обединят сили и да гонят други играчи от бившите им коалиции.

# 577
  • Другата България
И аз си помислих същото за името на племето, като видях бикЪТ с герданчето.
Вероятно ще е Карабао, да.
Иначе, противно на всички вас аз смятам, че никой не готви Зоран за нищо и че Зоран ще се наиграе сам самин, точно както се получи с Жоро. Той също разчиташе на Бо и Йо, чакаше го това обединение, за да играят заедно, ама беше първия изгорял бушон. Същото според мен ще стане и със Зоран. Не мога да кажа кога и как, защото оттук насетне играта е непредвидима, индивидуални имунитети, идоли, трикове с тях, коалиции, предателства, но си мисля, че Зоран няма шанс точно с Куку и Пипи. Прекалено много мислят и пресмятат двете, а Зоран не, че е тъп, напротив, но е доверчив, и според мен лесно може да бъде манипулиран. Спасението му ще е да има идол и да се усети кога да го играе. Също така ще бъде изработен от Ванко, и това си мисля, освен ако пък Ванко не привлече Карин в тяхната коалиция, предвид заявката на Драго да играе с Ани и Гани. Ванко и Драго са като огънят и водата, не ги виждам да играят заедно, въпреки че и това не би ме изненадало.
Сега е важно от сивите безименни кой към коя коалиция ще се прикрепи и дали ще има създадена трета такава. Което ще направи играта още по-непредвидима.
И идола, дано най-сетне се разиграят с него, как не се усещат какво предимство е той.....
Ето, че Йоана изгърмя един напразно - тя просто нямаше кога да го използва.

# 578
  • София

Survivor - епизод 15 (23.03.2022)

# 579
  • Другата България
Що се отнася кой ще е първия изгонен - вероятно Александра или Мила.
Или Денис. Ако някой от тях не спечели имунитет. Дано не е Драго.
Но който и да е, вероятно няма да е член на журито, защото сега са много, не са 10 човека.
Така поне си мисля.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 00:00 от Merri_An

# 580
Да, със сигурност изгонения с явен вот няма да е член на журито. Три плюс осем прави единадесет Simple Smile
Жалко, че го има този тъп спойлер и моето предположение от преди час явно не е вярно. Кой ще падне жертва е трудно да се предвиди при това положение, но основните кандидати за мен са Алекс и Драго при условие, че първото ми предположение е грешно.

# 581
  • София
Вчера установих, че Анелия ми прилича на Алисия Викандер:

# 582
Така като се зачетох за американските сезони и т. нар. Redemption island, като нищо и след обединението да не отпадат директно, а да отиват пак на острова. И това навежда мисли към една снимка от рожден ден споделена тук.
Според мен Драго ще е лесната първа жертва - без много да му мислят, все пак е и открит вот. Няма да смеят да стрелят по отявлени играчи, без да са сигурни в солидна коалиция.
Съмнителното беше как Зоран се готвеще за игра палене на огън и се падна тя. Явно е чест сървайвър елемент, може и да няма нищо нагласено. Пък и Док можеше да го бие, не е неравна битка, ама беше много по-зле.

# 583
И аз вярвам на историята на Карин, даже не виждам как на някои хора им хрумна, че си я е съчинила от нищото. София специално е пълна с подобни лумпени, най-често фенове на Левски и ЦСКА, които се движат на групички и се опитват да спипат някой я черен, я по-екстравагантно облечен (демек гей в техните очи) и да го нападнат, та дори и до няколко убийства се стигна. За справка - Михаил Стоянов. Не значи, че това, което Карин е преживяла трябва да ни накара всички да я харесваме, не ми е фаворит изобщо, но чак пък съмнения в историята й.. 🤔

Но да не се отклонявам прекалено от темата. Аз базирано на поведението на някои хора в инстаграм си правя доста изводи за това, което следва. Нищо конкретно като събитие, но по-скоро кои изглеждат близки и е малко вероятно да са се предали един друг и кои сякаш странят малко. Само (добре проучени 😁) догадки от моя страна, така че ще ги запазя за себе си, за да не са евентуален спойлер, ако се окажат верни.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 23:42 от Oliboo

# 584
Според мен Драго ще е лесната първа жертва - без много да му мислят, все пак е и открит вот. Няма да смеят да стрелят по отявлени играчи, без да са сигурни в солидна коалиция.
Да.
Точно открития вот го прави перфектната жертва. Можеш да гласуваш за него, без да нарушаваш доверието на алианса си и без да се набиваш в очите на останалите. Сигурен, не носещ вреда избор.

Общи условия

Активация на акаунт