🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 849
  • 786
  •   1
Отговори
# 555
Откровено слаб епизод се получи.
Няма да те питам за числата за тотото! 😃
Приятно гледане на вярвам много интересен и важен епизод за играта.

# 556
  • Mediterraneo
Откровено слаб епизод се получи. В понеделник обаче е класика в жанра на Сървайвър при обединение - алкохол,храна и внезапна смърт за един от играчите. Любопитното е, че вота ще е открит. Джулката мисля, че ще приключи участието си.

Не вярвам да е тя. Имаше доста силен спойлер в тази насока Sad

# 557
Това,което дадоха за следващия епизод ми напомни изгонването на Агонцев,когато се напи пак на празненство
Ако е нещо подобно...вероятно ще отпадне този,който си е пийнал най-много на обединението:)

# 558
Откровено слаб епизод се получи.
Няма да те питам за числата за тотото! 😃
Приятно гледане на вярвам много интересен и важен епизод за играта.
Недей Joy
Въпреки, че епизода можеше изобщо да не е толкова линеен, но ... така са решили - така са играли.

# 559
  • София
Утре искам ходовееее! Не искам очевидното - Ифугао гонят Док, Бонток гонят Зоран, палят огън и Док отива при Драго. Искам обрати, хаос, ЦИРК! Grinning
И аз. И получихме точно обратното - най-предвидимия епизод досега. А в играта на домино, липсваше всякакъв елемент на изненада или емоция. Бикът с цвете просто психически ме подготви, че Драго ще е победител този сезон. Sleepy Иначе, честит душ на тениската на Зоран. Yellow Heart

# 560
Мен ми дожаля за кравата,защо не беше с мунщук като кон,ами с тази грозна халка на носа.Харесва ми директната елеминация и дано наистина е очи в очи.
Спойлер от тъпата режисьорска грешка преди няколко дена.
Скрит текст:
Няма да е Джулияна,нали я видяхме с огърлицата за индивидуален имунитет.Честно казано не знам кой ще изгонят Алекс ми се вижда най-логична,иска ми се да е Мила,Зоран,Карин,ама не ми се вярва.

# 561
В четвърти сезон също имаше изгонен след купон.

# 562
  • София
В четвърти сезон също имаше изгонен след купон.
И Агонцев във втори сезон отпадна след напиване при Обединението. Trollface Ама беше по естествено стечение на обстоятелствата, монтажът беше малко по-незабележим.

# 563
Драго щял да търси път към Ванко, че онзи искал да му се реваншира...И на Анелия и Ганка да се извинява...Пак ще изгърми рано Драго

# 564
Това в промо ли е било ?
Защото от десетина дни изобщо не ги гледам аз тях вече.

# 565
Браво  на Драго - супер  пич. Гледайте филма Американецът - супер игра на Дж. Клуни.

# 566
Тъп епизод. Развали ми вкуса от целия сезон. Направо да дават наградата на Зоран. Не очаквам някой да играе срещу него. Разчистват му пътя към финала.
Абсолютно
Не съм фен на теориите за конспирации, но за мен Зоран е подготвения за победител, а Карин резервния вариант, ако нещо със Зоран се закучи.
Много съм разочарована, толкава режисирано ми изглежда. От няколко епизода имам тези съмнения, но вече нямам грам колебание, че пак се действа по сценарий.
ИВ в по-мек вариант .
Много, много съм разочарована. Спирам да гледам. Ще ви чета, вашите коментари са ми по-интересни от самото предаване.
Хубава работа, ама българска работа.
Ще си гледам американския сървайвър. По нашите географски ширини толкова........

# 567
Скрит текст:

Това в промо ли е било ?
Защото от десетина дни изобщо не ги гледам аз тях вече.
Не, от началните снимки на участниците май беше

# 568
  • София
Мен ми дожаля за кравата,защо не беше с мунщук като кон,ами с тази грозна халка на носа.
Беше първото нещо, което забелязах и ми се стори ужасно. Но мен самият монтаж на сцените с Драго ме влудява и то заради асоциации - първо с Николай Мартинов и второ: с Пейо. Осъзнавам, че издевателството над животното не е негова идея, но това не го прави по-малко лоша идея.

# 569
Емиии много скучно и разочароващо. Освен да се обсъдят на Мила безумните изказвания за игра в съюз с два враждуващи лагера и на Бо доверието към Ванко, нищо изненадващо не остана. Два пропиляни идола (на Йо и ненамереният от Доктора), някой да си беше тръгнал с идол в джоба щеше да е по-интересно. Дано сега стане разместване след обединението, че иначе язък за надеждите за стратегически силен сезон.

Общи условия

Активация на акаунт