🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 33 781
  • 786
  •   1
Отговори
# 330
Лошото е, че всичко остана за утре Disappointed
Да, на най-интересното свърши епизода днес.

# 331
Ей, как ме е яд, че Доктора не видя идола. Щеше да стане много интересно.
Браво на Алекс и Мила. Особено Алекс беше желязна в играта, за миг не потрепери.

# 332
Очаквах го като почнаха да разводняват с на Зоран огъня.А и какво иначе да дават утре?Така или иначе ще има два съвета,но срещу Драго един или двама ще се бият,нищо не се разбра от промото и по добре.Според мен все пак доктора ще намери идола и Карин отива на битка,заедно с Ванко.Ще бъде интересен епизод,до бтв няма да припаря преди 9 вечерта утре 😂

# 333
Срещу Драго ще се изправи спечелилия бързия дуел между двамата изгонени от племената утре.

# 334
На Ванко не може да се разчита. Той ще бъде докрай лоялен с Кари. Тя ще го придърпа към коалицията с Ани и Ганка. Там той има повече шансове да се придвижи напред, отколкото в коалиция с Йо, Бо и Зо.

# 335
И вижте колко бързо Йоана и Борислава се ориентираха, че бъдещият съюз трябва да е с безименните, които също заговориха за подобно нещо, а Зоран заблуденият Кари и Ванко, та Кари и Ванко. Зоран не може да е в по-силна позиция, отколкото в момента е, но сякаш сам се опитва да си сложи въжето на врата. Ще видим как ще се развие утрешния епизод, но ме разочарова с глупостта си.

# 336
  • София
Очаквам с нетърпение да видя как ще разиграят имунитета утре Йо и Бо.
Почти съм сигурна, че няма да оставят Зоран да се изгори сам.

# 337
Досега огън са палили веднъж в игра,не знам откъде тази убеденост че това че е бързия дуел. Запазена марка е на формата,но е прекалено очевидно.Ще видим какво са измислили за утре.

# 338
От промото останах с впечатление, че Драго се изправя утре срещу жена от Ифугао - играта с плочките не биха я дали на двама силни мъже като него и Доктора/Ванко. Очаквам изненади и на фронта на Бонток, въпреки че Зоран добре си постла и ако има вот на публиката на финала евентуално и той е там. Голям риск, да, но той е хитър, току така нямаше да го направи. Опитва се най-вече заради коалицията.
Ифугао най-вероятно да изгонят Кари утре, но беше пък твърде очевидно промото. Може и да е Ганка/Анелия, не се знае нищо.

# 339
Ако доктора намери идола(имало е такива монтажи,уж минава покрай него,а го намира малко по късно и чак на съвета го вади),то гласа на доктора ще е определящ.Не вярвам да сподели,трябва да е пълен идиот,най малкото Карин е приятелка на Ванко,а те не се дишат двамата.Вече Ганка и Анелия са ясни че няма да се предадат на този етап.

# 340
Досега огън са палили веднъж в игра,не знам откъде тази убеденост че това че е бързия дуел. Запазена марка е на формата,но е прекалено очевидно.Ще видим какво са измислили за утре.

Отделно, заснели са, че се готвят за подобен развой и хоп- ето ви нА палене на огън.
Не вярвам нещо. Simple Smile

# 341
Не знам дали Зоран е заблуден, но мисли импулсивно. Добре, че оставя мисленето на Бо. И да видим дали ще я послуша.

Докторът за малко не намери идола. Жалко, щеше да стане интересно. Епизодът свърши сякаш в момента, в който тръгнаха за съвет.

# 342
  • София
От промото останах с впечатление, че Драго се изправя утре срещу жена от Ифугао - играта с плочките не биха я дали на двама силни мъже като него и Доктора/Ванко. Очаквам изненади и на фронта на Бонток, въпреки че Зоран добре си постла и ако има вот на публиката на финала евентуално и той е там. Голям риск, да, но той е хитър, току така нямаше да го направи. Опитва се най-вече заради коалицията.
Ифугао най-вероятно да изгонят Кари утре, но беше пък твърде очевидно промото. Може и да е Ганка/Анелия, не се знае нищо.
Само това остана, и да ни взимат лиценза направо. Smile

# 343
Утре искам ходовееее! Не искам очевидното - Ифугао гонят Док, Бонток гонят Зоран, палят огън и Док отива при Драго. Искам обрати, хаос, ЦИРК! Grinning
Обаче Ганка и Ванко изказаха съмнения един в друг, а пък в същото време качиха стори как гледат епизода заедно, сигурно е било леко неловко Grinning

# 344
Не знам, ама и аз започвам да имам лошото усещане, че май ще има вот на публиката и участниците го знаят. Защо мисля така? Ами, поведението на Зоран днес ми се струва малко излишно геройско, точно като да блеснеш за публиката. Кари също в един момент й прищракна да сподели за сандвичите и видеото и да се обяснява за мотивите си. Бих споменала и момента, в който Алекс придърпа Мила, за да й признае, че е казала някои не добри думи по нейн адрес, но съжалява за това, въпреки че специално този разговор си мисля, че се случи по-скоро, щото Александра си е такава, а не защото искаше да изглежда добре в очите на зрителите.

Тоест моменти, в които някой може да е типичния задник, или да играе егоистично, без никой да разбере от другите участници, изведнъж се превръща в дълги обяснения, геройство и такива глупости. Точно все едно се играе повече за зрителя, отколкото за самата игра на острова. Дано греша. 🤞

Общи условия

Активация на акаунт