🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 973
  • 786
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Има логика в мисленето на Зоран, че това ще е много печеливш ход от негова страна за в бъдеще.
Обаче, там е работата, че това е адски несигурно и не мога да го разбера защо толкова се е разпалил...
А Йо и Бо според мен няма да действат самосиндикално, защото все пак и те трябва да мислят за в бъдеще. Така че, ще го подкрепят.

# 346
  • София
И на мен ми се стори, че ще има женска игра на острова. Интересно, да видим Simple Smile
Иначе и аз Ванко не мога да го дишам, няма да ми липсва точно той, ако отпадне.

# 347
Йо и Бо се затвърдиха като най-придвидливите стратези този сезон, впечатляват ме с прозорливостта си за ходовете на играта. Зоран поема страшен риск от своя страна, но ако спечели в потенциален двубой, ще се изстреля на финала.
Все пак очаквам обрати утре  - я някой идол ще се появи, я нагласите в племената ще се променят в последния момент. Ако Док е намерил идола скришом или Йо и Бо гласуват срещу Ванко, ще се разбъркат картите много бързо. Айде да става вече утре вечер.

# 348
Йо не може да гласува срещу никого.

# 349
Вярно, да, Йо е без глас, но пак остават варианти да се завъртят нещата и да стане интересно.

# 350
Точно защото е без глас сега е момента Зоран да се обърне и да я изгонят с Ванко.Но пак казвам според мен няма да го направи,защото не му стиска.

# 351
Йо нали уж няма глас? Мисля, че Зоран го прави това, поне донякъде, защото е притеснен, че Ванко няма да излезе в последствие от играта и ще е в по-голяма коалиция и срещу него.. Мисля, че ходът е много добър, ако сработи. Но сякаш рискът е твърде голям - залагат на една конкретна игра, а ако не е тя какво?! Не знам, на мен Зоран ми е един от тримата любими и не искам да си ходи и не искам да се изправя срещу Драго, защото той ми е другият любимец.
На Алекс страшно много се изкефих, защото сякаш нямаше друга опция да остане или поне изобщо не изглеждаше, че има. А тя ми е много приятна.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 14:33 от the_mm

# 352
  • В светлината на слънцето
И аз мисля, че утре ни очакват много обрати.
Както и да го смятам, ако Йо извади идола и спаси Зоран, какво се случва? Зоран отпада от джуркането и като глас. Йо обаче няма глас също, заради колибата. Остават Бо и Ванко, които ще гласуват един срещу друг. Или имат право да гласуват и за Йо? Но пак гласовете са само два. Ако това се случи, как ще бъде избран отпадналият? Хипотетично си разсъждавам.
Иначе би ми било интересно да има двубой между Ванко и Кари. Макар да ми се иска да отпадне доктора (много антипатична особа). Стратегически би било добре да се разбие някой от женските тандеми.
За играта днес - Алекс ме впечатли с желязна психика и издръжливост.

# 353
Утре и в двете племена на съвета има по три гласа.
Идола просто зачертава гласовете дадени срещу теб, както и те лишава от глас при прегласуване.
Карин и Йо нямат имунитет, само са лишени от глас.

# 354
Както и да го смятам, ако Йо извади идола и спаси Зоран, какво се случва? Зоран отпада от джуркането и като глас. Йо обаче няма глас също, заради колибата. Остават Бо и Ванко, които ще гласуват един срещу друг. Или имат право да гласуват и за Йо? Но пак гласовете са само два. Ако това се случи, как ще бъде избран отпадналият?
Ами дано са гледали хубаво как пали огън Зоран.Wink
Йо ще направи голяма глупост да използва идол за Зоран. Защото той всъщност няма да е нужен. Зоран не може да гласува срещу себе си, така че реално оставаме в горната ситуация.
За кого ли ще гласува Зоран на съвета? Уж не искаше за никого, ама ще трябва да пусне глас...

# 355
Продукцията не ги ли проверява из социалните мрежи. Как може , да вкарат хора, не само бегло познаващи се, а направо приятели.  Направо да бяха вкарали цялата рода на Ванко и Карин. Вярно, че в играта нищо не е сигурно, и има предателства и ножове в гърба ,но да имаш толкова близък човек си е огромна привилегия и предимство. Не е никак честно спрямо другите

# 356
И аз мисля, че утре ни очакват много обрати.
Както и да го смятам, ако Йо извади идола и спаси Зоран, какво се случва? Зоран отпада от джуркането и като глас. Йо обаче няма глас също, заради колибата. Остават Бо и Ванко, които ще гласуват един срещу друг. Или имат право да гласуват и за Йо? Но пак гласовете са само два. Ако това се случи, как ще бъде избран отпадналият? Хипотетично си разсъждавам.
Иначе би ми било интересно да има двубой между Ванко и Кари. Макар да ми се иска да отпадне доктора (много антипатична особа). Стратегически би било добре да се разбие някой от женските тандеми.
За играта днес - Алекс ме впечатли с желязна психика и издръжливост.
Идолът се вади след гласуването. Ако Йо го извади, за да спаси Зоран, другите няма да имат право на реакция. Единственият шанс този идол да е на халос е, ако Ванко все пак е гласувал срещу Йо или Бо, а не срещу Зоран.
Много искам да е Кари vs Ванко и да си тръгне тя, но едва ли ще ни огрее. Но ако Доктора стреля срещу жена, предполагам, че ще е срещу нея.

# 357
Аз не виждам какво Зоран печели от изгонване на Йоана, или Борислава. Първо, че те не са заплаха в игрите, освен ако не са екслузивно игри за мисъл, в което се съмнявам, а и там пак няма да са фаворити, просто с по-равни шансове. Ванко и Карин пък са най-голямата му конкуренция в игри от чисто физическа и спортна натура. Племената най-вероятно ще се обединят след този съвет, или най-много след още един, та съвсем скоро ще започнат индивидуалните игри. Какъв е смисълът?

Другото, което е, че Карин е много харесвана от всички участници. Има ли някой, който да е казал нещо против нея? Може би само Алекс. Тоест тя ще обере евентуално много гласове на финала. Не бих казала същото за Борислава, или Йоана, които биха били фаворити във финал на американското издание, защото там много са участниците, които биха признали, че някой ги е бил със стратегия и ум, докато тук това се счита за схемаджийство и недостойно, така че не очаквам нито една от двете да получи голям вот на финал.

Та имайки това предвид, какъв довод има да държи толкова на Карин и Ванко, че чак да предаде Йо и Бо..

# 358
Има и друг аспект на играта, обаче. Струва ли си в обединеното племе да влезнеш със съюзници, които ще изпокапят още на първите съвети? Как ще ги добута точно Зоран Йо и Бо до петицата?

# 359
  • София
Има и друг аспект на играта, обаче. Струва ли си в обединеното племе да влезнеш със съюзници, които ще изпокапят още на първите съвети? Как ще ги добута точно Зоран Йо и Бо до петицата?
Е не, то ясно, че няма да е само той. Тепърва имаме Безименни, не се знае кой ще се върне от острова.... и т.н. Биха могли да станат сериозна коалиция.
При всички случаи същото важи и за другия отбор. И в двата случая.

Общи условия

Активация на акаунт