Револют

• 117 619
  • 1 081
  •   2
Отговори
# 1 065
А ти четеш ли, че тя не добавя пари, а прави зареждане с превод?

# 1 066

Ами от виртуална карта го направих. Не е правилно л Да го правя с банков превод, така ли?
Чета хелпа, но не съм сигурна дали го разбирам правилно. Значи 300 лв мога да си преведа в  картата в Револют с банков превод като времето на превода зависи от банката? С виртуална дебитна карта не е удачно?
Това чета аз.
Ти какво разбираш, не знам.

От горното, правя извод- пробвала е с виртуална кредитна, видяла е парите в револют веднага.
И се чуди, защо й предлагате с превод, като там се чака, според зависи настроението на банката.

# 1 067
Пробвах с виртуална дебитна. Като натисна Добавяне на пари, имам няколко опции - чрез Google pay, с дебитна/кредитна карта и през превод. Най- удачният начин е с дебитна/кредитна,  така ли?

# 1 068
Защо не пробваш по 5 евро , всички варианти, та да разбереш кое ти е най- удачно?
За мен има разлика, от гледна точка на кибер сигурност.
За вас , в Бг, има разлика и в сроковете.
При мен дебитна или не, превод или не- всичко е незабавно.

# 1 069
  • Бургас
От приложението на револют избираш добавяне от виртуална карта, пишеш си данните на вирт.карта и си я запаметяваш. След това ,когато добавяш пари те автоматично се дърпат от нея. Само трябва да имаш парички във вирт.карта.

# 1 070
Ако имате БГ карта просто добавете я  в Риволут и от тази карта зареждате сметката си в Револут БЕЗ НИКАКВИ ТАКСИ !. Какво толкова ви притеснява !?!?!

# 1 071
Кой предлага превод? Предлагаме Добавяне на пари. С дебитна карта.
Предположих, че прави превод, заради сумата от 5 лв. На мен не ми позволява по-малко от 25.
И не обобщавай, не са ми източили никъде сметка, ползвам онлайн банкиране и онлайн пазаруване от безброй години.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 16:43 от DeVa®

# 1 072
  • here and now
Колкото и да са свидливи от Дск, няма такса за зареждане на Револют с карта. И на Ти би ай съм зареждала, без такса.

# 1 073
За зареждане с превод имам предвид, не с ДК.

# 1 074
Ако имате БГ карта просто добавете я  в Риволут и от тази карта зареждате сметката си в Револут БЕЗ НИКАКВИ ТАКСИ !. Какво толкова ви притеснява !?!?!
Нека не генерализираме, защото няколко банки в България имат такса за захранване на електронни портфейли от сорта на 1-2%.

Лично аз се махнах от ДСК Банк, заради тази такса, която ми взимаха при зареждане на Revolut. Още тогава имаше хора, на които пък НЕ им взимаше такса.  В групата във Фейсбук се обсъждаше и така и не разбрахме защо е тази избирателност. Единственото общо бе, че с физическата MasterCard взимаше на ВСИЧКИ, а с виртуална Visa само на НЯКОИ, в което нямаше никаква логика.  Имаше предложение, че Recolut използва виртуални POS терминали с различни MCC кодове(така се разпознава типа на трансакцията).

# 1 075
Аз съм в банка ДСК и като зареждам Револют не ми взима такса, но зареждам с виртуалната карта, ако това има значение!

# 1 076
Основната ми разплащателна сметка е в Банка ДСК. Никога не са ми начислявали такси като захранвам револют / захранвам я от рс по която си получавам заплатата/ или прехвърлям пари от револют към ДСК.
Прехвърляла съм пари и от сметка от TBI Bank към револют, и от револют към TBI, не са ми начислявали също никакви такси.

# 1 077
ДСК си имат посочена в тарифата такса Паричен трансфер - 1%. Защо не я начисляват при зареждане на Револют и дали важи за всички - те си знаят. Може и Револют да правят някакви врътки и да минават тези зареждания като плащане на ПОС, а не като паричен трансфер..

# 1 078
При мен на основание в ДСК, когато зареждам Револют от ДСК, ми пише VISA P2P - Изпращане суми. Имам някакъв спомен, че преди ми изписваше плащане на ПОС или подобно. Нямам такса, но имаше период, в който такава ми се начисляваше. Може би преди 7-8 години.

# 1 079
Това видяхте ли го?
Запазване на историята, ако се наложи справка.
Аз си го свалих в Ексел. https://mobilebulgaria.com/news/zapazate-si-istoriyata-v-revolut … a-e-stanalo-kasno

Общи условия

Активация на акаунт