Револют

• 117 896
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 165
  • Сф
Сега ли си свалила апликацията? Виж в Гугъл стора дали няма по- нова версия и пробвай пак.

# 166
На мен в началото не ми приемаше снимката на ЛК, но след няколко опита я прие.

# 167
  • No Line On The Horizon
Здравейте, имам следния проблем: нов акаунт, заредени са пари през банкова карта, виртуалната Revolute е добавена в Apple Pay и е получено съобщение, че е готова за ползване, обаче не успявам да поръчам пластика. Дава грешка и не може да се плати през Apple Pay. Дава съобщение, че нещо се обърка и при опит да се плати с добавената карта, от която е направено първоначалното захранване. Изтрих и добавих виртуалната карта в wallet, но пак не става.

# 168
Трябва да имаш активирана пластика, за да ползваш виртуалната карта.
Ако не успяваш да я поръчаш през приложението, пиши на съпорта.

Малко ти е объркан поста в частта с поръчването - излиза, че с виртуалната се опитваш да поръчваш пластика
Къде точно засичаш при опита да заявиш реалната карта?

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 05:51 от cool_witch

# 169
Пластиката не е задължителна. Аз нямам такава, ползвам си само виртуалната и няма проблеми, поне с Google Pay.

# 170
  • No Line On The Horizon
Трябва да имаш активирана пластика, за да ползваш виртуалната карта.
Ако не успяваш да я поръчаш през приложението, пиши на съпорта.

Малко ти е объркан поста в частта с поръчването - излиза, че с виртуалната се опитваш да поръчваш пластика
Къде точно засичаш при опита да заявиш реалната карта?

Точно така, опитвам се с виртуалната в която има пари и е верифицирана в Apple Pay да поръчам пластиката, като избирам начин на плащане чрез Apple Pay. Може би трябва да се направи плащане на ПОС, за да се активира.

# 171
Защо ще поръчваш пластиката с каквато и да е карта? Тя е безплатна.
Ако помня правилно, заявката й беше част от регистрацията или веднага след нея.
Тези стъпки трябва следваш: https://help.revolut.com/help/cards/card-order/physical-card/ord … -a-physical-card/

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 11:58 от cool_witch

# 172
  • No Line On The Horizon
Не е безплатна, струва 10 лв.

# 173
Не е безплатна, и аз платих 10 лв.

# 174
Може ли да покажеш скрийншот, за мен е изненада. И първата и втората (при изтичане на срока й и подновяване) при стандартен план бяха безплатни

# 175
Не, тя ми е от 2 години.

# 176
Тъй като от скоро имам Револют, все още не съм много наясно какви са таксите за теглене от банкомати. Конкретно ме интересува за Европа и Турция.

# 177
Точно така, опитвам се с виртуалната в която има пари и е верифицирана в Apple Pay да поръчам пластиката, като избирам начин на плащане чрез Apple Pay. Може би трябва да се направи плащане на ПОС, за да се активира.
Трябва да ти вземе автоматично пари от наличните след като потвърдиш поръчката на картата. Може би нямаш пари в акаунта и затова ти излиза опция да заредиш?!

Може ли да покажеш скрийншот, за мен е изненада. И първата и втората (при изтичане на срока й и подновяване) при стандартен план бяха безплатни
Подновяването на картата е безплатно. За старите клиенти ни беше безплатно всичко - първата карта и доставка, но за новите всичко се плаща.

Тъй като от скоро имам Револют, все още не съм много наясно какви са таксите за теглене от банкомати. Конкретно ме интересува за Европа и Турция.
https://www.revolut.com/bg-BG/legal/standard-fees/

# 178
Благодаря, Чревоугоник!
Според линка не би трябвало да има такси при теглене на сума от 450лв,разделено на максимум 5 операции. Чела съм из турските теми, че на някои банкомати в Турция има такса за теглене, а на други няма, но не съм се задълбочавала, защото не ме е касаело тогава.

# 179
  • No Line On The Horizon
Трябва да ти вземе автоматично пари от наличните след като потвърдиш поръчката на картата. Може би нямаш пари в акаунта и затова ти излиза опция да заредиш?!

Имам пари в акаунта, първо това направих - заредих от банкова карта сума. Проблемът е, че и от нея дава грешка като се опитам да платя. Изтрих я и ще заредя отново сума, но първо ще пробвам да платя на пос, защото може и това да е проблемът.

Общи условия

Активация на акаунт