Ние се кърмим понякога на 3ч., понякога на 2ч., случвало се е и на 1,30ч. (когато цокне за 3-4 мин.) През нощта прави 4-5 часа пауза, но понякога суче и през 2-3 часа. Режим относно храненето изобщо нямаме 😁 , но така е на поискване.
Мисълта ми беше че и цяла нощ не може да изкара и за това ти му даваш вода там или чай и моята е с рефлукс и сега е супер силен и постоянно връща
Но аз лично бих си хранила дори и на АМ да беше а тя беше смесено. И през ноща щях да давам храна вместо вода или чай .
сега има си нужда детето да си набере малко повече , няма да стане дебел 😀
ромпърите им са 7,5 за три броя, има и едни 11 паунда за 3 броя. Като сложим отстъпка стават или към 6 паунда, или към 8 и малко, тоест едните са към 15 лв, другите към 20 лв за три броя ромпър. Самият сайт има и 3 паунда вътрешна доставка до адреса на превозвача, но ние поръчваме 4-5 момичета и си я делим, та сумата е стотинки. Аз съм виждала момичетата из нета какви цени пляскат, нормално е де, все пак с това си припечелват, но не взимам от тях, защото техните цени са все едно от Некст, а Некст над 90 лв са с безплатна доставка
а тя сега е 6 та ги носи до 4 месеца фактически.
ромпърите им са 7,5 за три броя, има и едни 11 паунда за 3 броя. Като сложим отстъпка стават или към 6 паунда, или към 8 и малко, тоест едните са към 15 лв, другите към 20 лв за три броя ромпър. Самият сайт има и 3 паунда вътрешна доставка до адреса на превозвача, но ние поръчваме 4-5 момичета и си я делим, та сумата е стотинки. Аз съм виждала момичетата из нета какви цени пляскат, нормално е де, все пак с това си припечелват, но не взимам от тях, защото техните цени са все едно от Некст, а Некст над 90 лв са с безплатна доставкаПрепоръчани теми