Пъзели 39

• 21 594
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. София
Понеже в България човек го е страх да не настине и да не се мине Joy, та и аз си взех една от картите на Клементони. Този на Замръзналото кралство. Изображенията се доближават най-много до тези от анимацията.

# 406
  • Варна
Ооо, да!

# 407
  • гр.София
Завиждам за коледния Фалкон...

# 408
  • Варна
Нали? Колко се тръшках и аз, докато го намеря, че съм го изтървала в озон... Благодарение на услужливи съфорумки ми попадна в ибей и наистина е като чисто нов. Дано да няма липси Simple Smile

# 409
  • Срещу планината:)
Преди малко някой го продаваше във фейса и се сетих за теб заради картинката. Не знам дали събираш такива пъзели, но реших да ти го покажа Smiley
Скрит текст:

# 410
  • Варна
Отдавна го заглеждам този Блубърд, но вертикалните винаги ми са по-кофти.

Сега ще хвърля едно око Simple Smile

# 411
  • гр.София
Аз го имам този с Рапунцел. Хайче, ти първо ми го поиска, после не си спомняше...Мога да ти го изпратя ако ти харесва

# 412
А за да не те е яд и за този https://www.ozone.bg/product/pazel-bluebird-ot-1000-chasti-rose-window-452494/ да кажа, че е останала само 1 бройка в Озон. Аз взех предпоследната Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 16:36 от Neita

# 413
  • Варна
Мими Деми, ще го продаваш ли? Щото видях онзи във фейса и ще ме извинява дамата, ако е от тукашните, но леко се опулих като видях цената от 18 лв за употребяван пъзел и то Блубърд. Аз за толкова взех Мулан на Шмид, утре ще дойде. Пак е употребяван ама е Шмид и е от Дисни серията.

Neita, не ме подкокоросвай сега да ходя да гоня последната бройка! Ти ще го продаваш ли после?

# 414
Не знам, като го наредя ще реша. Не знам кога ще е, но ще те имам предвид ако сега не си го купиш.

# 415
  • Варна
Сега съм подгонила няколко търга в ибей за 2-3 силно желани пъзела и съм решила да наддавам до сравнително високи цени. Така че ще го пропусна в озон. Ако решиш да продаваш, пиши ми, че забравям, както си личи от предните постове ☺️

# 416
HighSpeed, ти вярно ли се учуди, на цената от 18 лв., една го продаваше за 30 същия с Мулан втора употреба Joy На същия като моя Rainbow Vibes на Гибсънс му искаше 27 лв. Joy

Днес докато разглеждаш големия на Графика открих тези на Блубърд, много ми допадат - https://www.bluebird-puzzle.com/artiste-romero-britto.ga1116.html?lang=en

# 417
  • Варна
Видях ги и аз онези за по 30 лв и там вече не леко ами сериозно опулих очи. Но тя манията по Шмидовете на Дисни никак не може да ме учуди.

Аз Мулан го докопах за 18 лв днес пак от групите, от друга потребителка.

# 418
  • София, България
Озон се излагат, значи Хиполенд взе да вкарва по-нови пъзели от тях.

Благодаря ви за подкрепата момичета, те самите ибейци, само един де, най-свестният с който говорих, ми намекна, че може да оспорвам плащането извън ибей, тоест да се жалвам на Виза, така че дали с карта или чрез пейпал, пак може да има диспут, просто е по-сложно упражнението.

# 419
  • София
Отварям форума и гледам 40+ мнения в темата... за момент се обнадеждих, че има намаление в Озон, ама ми се размина Grinning
Аз вече съвсем си затвърждавам, че Ибей не си заслужава Simple Smile Последно като влизах, приличаше повече на Алиекспрес от самия Алиекспрес Simple Smile И с тези "приятни" customer service специфики... да ме прощават. И без това търговете не са ми страст.

Аз днес завърших айсберга, много ме разтовари този пъзел и в правилен момент стигна при мен Simple Smile
R_Dew, казвай накъде да го пращам Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт