Пъзели 39

• 21 608
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
The Weaver's Workshop
1000 части
Ravensburger

Има си липса както пишеше. Но поне знаех от началото, а ми излезе чак към края и иначе е перфектен, та не ме е яд толкова много. Беше малко по-труден отколкото очаквах, а и малко тъмен.

Дотук бяха по-хубавите от ибей, почвам по-лошите сега Joy Мислех да подхвана този, в който видях бонус парче от друг пъзел, но май няма да мога да устоя на Cloudberries и ще изчака мъничко.

Нямаше го точно желания Пес Патрул в нашето Джъмбо, с друга картинка имаше 4 в 1. Но нищо, не ми е супер важен, ако изскочи от някъде.

# 376
  • Варна
Този Равенсбургер тия дни и аз ще го мятам. С голям мерак го купих. Изобщо новите Равенсбургери ми изместиха Шмид като любима марка. Много мои са, въпреки че са по-хлабави от Шмидовете. Парченцата обаче ми харесват повече, не мога да определя точно защо, но ги обожавам.

Мацки, днес и утре да стиснете палчета за мен, дано да има с какво да се похваля скоро Simple Smile

# 377
Ще стискаме 😊
Помня, че и ти го беше взела, но не можах да се сетя дали си го наредила, явно защото не си.
Складът го докарах до тук (има още малко, които са в кашони)

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 09:51 от Бухтичка

# 378
  • Варна
Леле, как започнах да се облизвам...

# 379
ToniShu, значи стават две 😆😆.

Леле, Бухтичка, останаха ми очите. Имаш много яка колекция 😍.

HighSpeed, стискаме ги много силно!

Вчера не удържах и намятках и аз няколко в ибей. Много е лошо човек да си стои вкъщи и да се чуди къде да пръсне и малкото му оставащи пари 😄😄. Дано имам и аз с какво да се похваля тези дни, пъзелчетата са много интересни и изцяло инспирирани от тези, които показвате ☺️☺️

# 380
Бухтичка, мечтаната стая😍
HighSpeed, 🤞

# 381
Да ви кажа, на мен нещо ми става. Взех да разглеждам с интерес един огромен пъзел. Бях го виждала преди на снимки, беше ми се сторил тъп и скучноват с този колаж от изгледи, а сега изведнъж ми хареса. Нямам никаква възможност да го сглобя, защото е с размери 7 на 2 метра Scream, но нареждането му на части принципно е възможно дори и за не-богове, защото е разпределен на торби по 2000 части.
Графика 48000, Travel around the world:
https://www.grafika-puzzle.com/grafika-travel-around-the-world-j … ieces.p59033.html
(Извинете, че не слагам снимка.)

Не знам защо го пиша, просто да споделя. Как ви се струва на вас, интересно ли ви е нещо толкова голямо и конкретно този пъзел?

# 382
Уауууу Heart Ей това се казва пъзел. Супер е. Но трябва да бутна няколко стени вкъщи, за да пасне Grinning

# 383
  • Варна
На мен би ми било забавно, но е дългосрочен проект, не знам дали няма да ми доскучее на един етап, а мразя да оставям недовършени неща.

# 384
Бухтичка, мечтаната стая😍
Маза Joy

Ghibli, да, да, да, взимай го Heart Eyes Те тези, дето ги редят целите са някакви изключения, почти никой не разполага с такова пространство.
Иначе за Графика не знам абсолютно нищо и това ме притеснява малко. Но картината не изглежда никак зле.
А частите явно са в куфар Joy

# 385
А, не, ако го взема, с този същия куфар ще нощувам на гарата Joy

# 386
  • Срещу планината:)
Да ви кажа, на мен нещо ми става. Взех да разглеждам с интерес един огромен пъзел. Бях го виждала преди на снимки, беше ми се сторил тъп и скучноват с този колаж от изгледи, а сега изведнъж ми хареса. Нямам никаква възможност да го сглобя, защото е с размери 7 на 2 метра Scream, но нареждането му на части принципно е възможно дори и за не-богове, защото е разпределен на торби по 2000 части.
Графика 48000, Travel around the world:
https://www.grafika-puzzle.com/grafika-travel-around-the-world-j … ieces.p59033.html
(Извинете, че не слагам снимка.)

Не знам защо го пиша, просто да споделя. Как ви се струва на вас, интересно ли ви е нещо толкова голямо и конкретно този пъзел?

Пъзела е жесток. На мен би ми бил интересен. Тези, които съм посетила, ще ги редя със сантимент, другите с мечта за тях Smile  Може би без Мека. Така или иначе не биха ме пуснали Simple Smile  Иначе картина номер 12 съм я редила (дори изглежда абсолютно същата) в размер 1000 . Виси в хола на Брата и Снахата. Satisfied
Като Бухтичка прави всяка част във фолио и после излизаш на плаца и го опваш.  Дори може да дойдем да участваме в сглабянето.

# 387
А, не, ако го взема, с този същия куфар ще нощувам на гарата Joy
Joy
Хайде де, после ще го купя от теб, стига да нямаш желание да го лепиш Grinning Сега го искаааам, а като почна да искам нещо...става страшно.

# 388
Извинявай, не съм искала да пускам мухата на никого. На мен ми се струва недосегаем, дадох го само като тема за коментар, не съм си представяла, че някой ще се замисли сериозно да го купува Flushed

# 389
Ами на мен много малко ми трябва Joy Интересни са ми големите пъзели, просто нямам място за повечето, но този е разделен на много части и действително ще се събере. А изображенията на пръв поглед ми изглеждат що-годе симпатични. Ако не намеря друго може и на този да се хвърля като завърша моя.

Възможно е да поставим въпроса и по друг начин - ако го купя, искаш ли го после Joy

Но пък от този разговор ми дойде гениалната идея, аз нали съм влюбена в 40-хилядниците с Дисни на Равенсбургер, особено този с различните филми. Но един плик не ми се побира на масата, а на земята не е възможно. Та се сетих, че единствената ми възможност някога да наредя този пъзел е ако го купя втора употреба и помоля да ми разделят всеки самостоятелен плик на 2 отделни. Но предполагам шансовете това да се случи клонят към нула. Повечето ги лепят или си ги държат като колекция Confused

Общи условия

Активация на акаунт