Пъзели 39

• 21 588
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Озон се излагат, значи Хиполенд взе да вкарва по-нови пъзели от тях.
Аз си мисля, че Хиполенд са вносители на Клементони и е нормално първо те да ги получат. Предполагам ще ги заредят и в Озон скоро, ама мога ли да чакам, не мога.

# 421
  • София
Galison, 1000. Картинката много ми допадна, аз обичам да търся разни буквички и шрифтове. Както забелязвате, надписите са един нагоре, друг- надолу и докато редях пъзела обикалях около масата като на турнир по снукър Grinning

# 422
Бухтичка, радвам се, че помогнах. Умишлено го пуснах тук, защото имах бегъл спомен, че някой му се точеше, но не помнех кой 😁. Голям кеф ми стана като ги видях, много са сладурски.

Този пъзел с Рапунцел и на мен ми хареса и пише, че е нов, ноо засега ще почака предвид, че продължавам да трупам в ибей.

# 423
Аз се преборих с моя пъзел, много е красив, но беше мъчение за редене

И получих една купчинка Buffalo, по избор на Марто, мъжа на една приятелка. Чак да му се учудиш на вкуса, аз очаквах, че съвсем друго ще му хване окото. Но определено съм доволна.

А на Бухтичка колекцията е мечта.

Този пъзел на Графика ми хареса и на мен, бих се включила, ако някой го вземе. Особено с това разделение по торби. Аз съм редила един техен и беше качествен определено.

# 424
  • Варна
Весе, черният Бъфало ме интересува отдавна. Ако някой ден решиш да се лишиш от него, първа съм на опашката Simple Smile

# 425
Highspeed , като стигна до него ще реша, ти си първа.

# 426
  • Варна
Аз успях да докопам като по чудо и този пъзел, който не исках да взимам от озон. На половин цена, от групите Simple Smile

# 427
Юху ! Събуждайте се !!! Голямо разчистване в Озон Heart Eyes  От утре е , но вече са качени... Не съм редила Мастър пийс и сложих няколко в количката.  Влязох уж папки да поръчам за детето Blush

# 428
  • Варна
Бавно, но славно завърших този:

Бягам в Озон да се изкушавам Wink. Уф, много са ми слаби ангелите.

# 429
Юху ! Събуждайте се !!! Голямо разчистване в Озон Heart Eyes  От утре е , но вече са качени... Не съм редила Мастър пийс и сложих няколко в количката.  Влязох уж папки да поръчам за детето Blush
Ехх, станах с желанието да свърша малко работа, но явно пак ще се пазарува вместо това Neutral Face

# 430
  • гр. София
Пъзелите, които ме интересуват не са намалени, аз няма да пазарувам.

# 431
  • Варна
Аз много се чудя на два пъзела - Куфарите на Кобъл и един на Мастър, който отдавна заглеждам и опитах да докопам от Мона Лиза, но тя стиска и не дава Simple Smile Simple Smile Simple Smile

До кога е това разчистване? Хич не загледах като отворих, пише ли?

# 432
  • гр. София
Явно още не са го обявили. Не ми излиза на актуални промоции.

# 433
01-19.04 са датите. Аз имам няколко намалени в любими, едва ли ще пропусна да се отчета.

# 434
  • София, България
И аз идвам точно с въпрос за куфарите, някой ги беше редил скоро. Дали са много трудни?
Аз определено ще си купя нещо, още повече, че ще купувам книги на Джо, пък и на любимия Силва на мъжа ми има нова книга.

Общи условия

Активация на акаунт