АПРИЛ се появих със рев, сега живота ми е голям кеф

• 9 221
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ, ТАТКОВЦИ И БЕБЧЕТА, КАКТО И НА ЗАВЪРНАЛИТЕ СЕ АПРИЛКИ И АПРИЛЧЕТА! Hug
Усещам каква веселба ще е тук през зимата! Party

Орел, я казвай мъж ли си или жена, че и мен ме заинтригува! Blush

Ексче за кг на мамите ли питаш!? Преборих ги, но имам да стягам туй и онуй... Crazy

Карфиолът - една цяла глава варя на пара, намачквам и замразявам във формички. Комбинирам с всичко. Харесва се!  chef

Кукли не давам заради косите и дрехите им. Naughty

Количките като ви гледам как си ги сменяте и се замислям, дали нещо аз не съм наред...  Thinking Бутам си античната количка от баткото ни, която е пред разпад, но да купувам нова ми се вижда неоправдан харч... Rolling Eyes

Кога ще спре и Велина да се буди нощем!?  Twisted Evil Искам и аз такааааа... Confused

# 256
Eлима, урина се взима най-лесно с колектор, въпреки че и с него аз не успях от първия път, ама то щото свършихме другата работа. Продава се в аптеките , към 1 лев и представлява пликче с лепка. Измиваш хубаво дупето, залепваш , слагаш памперса и след извесно време проверяваш. Само разтвори малко пликчето преди да го сложиш , че може да не влезе хубаво вътре.

За кг - нищо не съм направила по въпроса  Embarassed освен че ходя на фитнес, но там резултатите не са бързи, а и трябва човек малко да се ограничи в яденето, а то сега като се занизали при нас едни празници , а и други предстоят, но се надявам до пролетта да вляза във форма.

# 257
Здравейте.
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕЗа буденето нощям сме рекордьори.
Количка не мисля да сменям бъзза преди да ни стане малък.
За килограмите съм писала , много отдавна ги свалих и забравих за тях даже Hug

# 258
Здравейте.
Честито на месечковците!  bouquet
Ние доскоро спяхме нощем непробудно, но от около месец насама се буди по няколко пъти на нощ - я за биба, я за водичка....спрях да броя вече по колко пъти на нощ ставам.
За килограмите - аз още когато забременях бях повече кила, заради хормоналното лечение, сега покрай операцията на жлъчката свалих доста, но имам още за сваляне. Като проходи малката ще ми "стопи лагерите" ми се струва. Simple Smile

# 259
Филипка, слагането на гърне е голяма емоция! На мен ми беше голямо удоволствие с баткото, в смисъл, че го възприема като игра и ново преживяване и на него определено му беше приятно. А мъж ми умираше да ми се смее, как се радвам като малко дете на изцапаното гърне! Joy

Урината я взех от първия път с колектор. Но после кожата й цял ден беше зачервена от залепването...

При толкова завърнали се мами, признавам си Embarassed, че се замислям за Аморитка и нейното Шекерче... Пише ли си някой с тях!?  Thinking Татянка, може би... Как ли са!?

# 260
А Мисти защо я нама отдавна,таз мома?

# 261
... Аморитка и нейното Шекерче... Пише ли си някой с тях!?  Thinking Татянка, може би... Как ли са!?
я с риск да ям бой, да си кажа че Филчето има инфо за нея Wink

# 262
добро утро и от нас
мерси на всички за пожеланията изкарах добре, но сме болни мене пак гърло ме боли и вече #Crazy а Алекс цяла вечер кашля и сега му давам сиропче
забравих днеска ставаме на 7месеца пак почерпка от нас  cook

# 263
Дея, вашата количка триколка ли е? в продавалник една мама заменя Грако за триколка.....ето тук,де http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=13797

# 264
Ей, смин, изпревари ме Laughing

Аморитка си е в Русе от около месец и половина, виждаме се от време на време, шекера е добре, това в общи линии.

# 265
Добро утро!
Облаци сиви са надвиснали тука Tired
Добре дошъл Орльо и не само за проблеми се говори тука Peace
Честито на месечковците!

# 266
  • София
Привет! И ние изкарахме трудна нощ! Събужда се, върти се, неможе да заспи и накрая рев! Вчера бяхме с кунюктивит, през ноща и носа започна да хърка и явно затова!
Привет на новите мами и татковци, ако са такива!
Карфиол давам отдавна заедно със другите зеленчуци варя и пасирам! Вчера взех сини сливи и ги сварих и пасирах във водата заедно с печена тиква! Стана нещо като плодово пюре, което мисля да дам следобяд! Сините сливи съдържали желязо! Купих и булгур - също богат на желязо и сега се чудя как ли да го приготвям! на плика има рецепта и май се готви като ориз? Мецанке, ти си спец - дай акъл!

# 267
Вени, булгурът е с глутен, нали си знаеш. Wink
Аз пък се чудя, как да сготвя за нас си един булгур, т.к. имам един пакет и ако постои още, ще трябва да го хвърлям... Rolling Eyes

# 268
Добър ден и от нас!

Включвам се по темите , които запомних:
1. За гърнето - мисля да започвам и аз към 8 мсец, да започне да стои по стабилно.
2. За карфиола - давам отдавна. Вчера купих и младо цвекло, много й хареса. И спанак давам - също лапа с удоволствие. Изобщо всички зеленчукови пюрета ги правя аз, а месните купувам, но мисля скоро и тях да започвам да правя, защото вкъщи постоянно се яде месо.
3. Абе това малко не е баш дискутирана тема(т.е не се отнасяше за всички, ама да си кажа) -  на мен Мак Ингланд много ми тежи, ама смятам да я сменям на пролет с летен модел, но още не съм решила каква.
4. Добре дошли на всички нови мами, татковци и бебоци. Честито на всички празнували, докато ни нямаше.
5. За сега не се будим нощем - като заспи към 9 вечерта, и става в 8 на другата сутрин, но все пак още не са ни започнали зъбите.
6. Вода преварявам чешмяна, но сме с електрическа кана и не ме затруднява. Не стерилизирам от 40-тия ден.

Днес времето е студено тук, така че ще си повисим вкъщи. И съответно във форумаSimple Smile

# 269
Тук не вали за сега и не е мъгливо, достатъчно основание да сме по улиците след като детето се наобядва.

галя, една от мацките с които излизаме е с Маг Ингланд, от 8 месеца я ползва и отскоро започна да се разпада докато тикаме, явно са голям боклук.А и колко неманеврени са ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт