АПРИЛ се появих със рев, сега живота ми е голям кеф

• 9 223
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
На мен си ми харесва количката обаче е мнооооого тежка, не ми се е разпаднала още и дано да изкара до пролетта Simple Smile

# 271
  • София
Енвия, знам, че еглутен, но аз нали дадох хляб на почивката като бяхме, тъй че...
Ако искаш, да ти препиша рецептата на пакета на булгура, който купих!

# 272
Вени, мерси Hug, но на моя пакет също има рецепта, а аз искам някоя изпробвана...

# 273
Мами искам палцестискане за довечера в 18,30 най-трудния изпит ми е  и имам гадното чувство, че ще ме скъсат Confused

# 274
  • София
Стискаме, Мимка, а каво учиш - извинявай, че питам, сигурно другите знаят, ама..

# 275
Счетоводство в УНСС,  днешния изпит ми е по Публични Финанси Shocked

# 276
  • София
Мимка, имаш го палцестискането  Simple Smile

Ние пак сме болни- този път и двете.
Направо ми се реве - аз ли не го гледам това дете както трябва или хващаме всеки вирус. Имам чувството че откакто спрях да я кърмя преди 3 седмици сме непрекъснато болни.
Соня има хрема и кашля.

Елидима и Петя, кажете какъв сироп за кашлица да и взема??????

# 277
Рени, последно Велина пи Проспан - бил хомеопатичен. Изписаха й го, защото имаше храчки, които не можеше да извади. Много й помогна, но го пи 1 седмица, което за мен е доста, т.к. аз си мисля, че след 1-2 дни и лекарствата трябва да действат... Embarassed
Бързо оздравяване и на двете ви! Hug

# 278
рени, и на мен ми минаваха същите мисли през главата като спрях да кърмя, веднага почти Преси се разболя Confused
Иначе не мисля, че може някой да ти каже какъв сироп или каквото и да е лек.средство да дадеш на детето си.Всичко е строго индивидуално PeaceНапример Пресил започна да пие Проспан като имаше кашлица, но той не му помогна, сменихме лекарката и сиропите-Солволан И Вентолин и се оправи детето.Ама си зависи от кашлицата.

мимка, стикскаме! Peace

А къде зачезна ренката? Thinking

# 279
  • 2 етажа над тавана
Привет, милички, от сутринта все не мога да се добера до компа - обичайните 10 сменяния на пампата, гушкане, гъдкане, папкане,а сега заспа и аз бързо да ви видя!

Мимка, стискаме ,стискаме, и на ръчичките и на крачетата

Добре дошли на новоприсъединилите се   bouquet

Честито на месечковците и на силните им мами!

Килограмите почти ги стопих, остават още 5-6 от общо 23-25 кг, които бях качила, но предполагам, че докато кърмя ще си ги понося. Е, то не че съм спряла да , но пък после -  newsm39 running jump и ще стана Мале, размечтах се....

И си забравих мислите, така че после пак ще пиша.

# 280
  • София
МИМКА успех на изпита!

ПРОСПАН не е ли билков, на базата на бръшлян? Аз ли нещо неразбирам или са почнали на всички да им викат хомеопатични, Стодал сироп казват е хомеопатичен но пак не съм сигурна, нещо много се смесиха нещата, а хомеопатията няма нищо общо с природната медицина на база растения. Това което прочетах е че на едни действа страхотно на други хич не действа! Дано при вас помогне и да не сменяте лекарства като опитно зайче!

Осцилоскопцинум със сигурност е единственото хомео което знам, на мен моята хомеопатка която си е доктор по уши-нос ми направи първо анкета 1 час разпита ме до 3 коляно и всичко което съм боледувала и после ми направи капки специално за мен. това са химикали който причиняват същите симптоми от който страдате, това е идеята на хомеопатията, а не билките......на мен ми помогна за хронични неща с който се бях примирила че ще са доживот. Ако някой го интересува да пише на лични.

Априлски татко ли си имаме? юпииии welcome само да не ог разглезим  Mr. Green

БРАВО на фталилите се! Мимка теб си те знаем, дано си все така и след трийсетака  Wink И аз отидах на фитнес и ако преди правех по 4 серии сега след първата треперех като лист и се отказах, ще се почва от начало явно.

Мами, айде пак като преди въпросчетата да ги пишем в червено а отговорите в зелено, че май все по малкко време ще ни остава да четем, а като е четене "по диагонал" с цветовете е по лесно

за високия хемоглобин знам, че е е защото не се пият много течности, майка ми е с висок - около 150 - та това е нейното обяснение Peace
а такаааааааа ми айде да видим кой колко течности дава ( то ако сте на кърма ще е трудно де) изчислих ги 900-1000 грама вода на ден, при вас как е?

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 12:27 от х_diabet_mama

# 281
  • София

А къде зачезна ренката? Thinking

Ей ма на!  Laughing 2-3 дена бяхме при свекита в Перник и сега не мога да смогна да изчета...  Ама мнооого готино да идеш така някъде да те поглезят - не готвиш, не чистиш, и гушкачи бол  Mr. Green Малкият една камара подаръци си отнесе, а и времето беше чудно... Абе с една дума: КЕФ!!!  yesyes

Тая седмица мисля да купя гърне и да го придържам над него, че още не можем да седим добре, но дрискаме сутрин почти в едно и също време и искам да пробваме.
Водата - преварявам чешмяна в ел. кана.
Карфиол избягвам да давам, че ни се връщат коликите, ама иначе много му харесва.
За кг. няма да говоря, че положението е плачевно. В събота си взех едни дънки, че вече нямах какво да нося и в пробната се потресох от вида на задните си части, а снощи направих грешката да погледна в какъв размер съм успяла да се втъкна...  smile3511

Вчера юнак Вальо почна с пакостите - дръпна едно цвете на баба си и то от бюрото се размаза на земята и саксията му стана на парчета. Ма те пък хората много се изкефиха, че внука им ще е беладжия... Странна работа!  Thinking

# 282
Ексче, за проспана може и аз грешно да съм разбрала!  Embarassed Да, на основата на бръшлян е...

Мами, има ли някое детенце, което да не обича картоф!?  Thinking Моята щерка от няколко дни я подозирам в това, а си мислех, че картофът е всеобщ любимец... Rolling Eyes

# 283
Мимка, имаш го палцестискането  Simple Smile

Ние пак сме болни- този път и двете.
Направо ми се реве - аз ли не го гледам това дете както трябва или хващаме всеки вирус. Имам чувството че откакто спрях да я кърмя преди 3 седмици сме непрекъснато болни.
Соня има хрема и кашля.

Елидима и Петя, кажете какъв сироп за кашлица да и взема??????
[/quote
рени, ние пием sekisan, не знам в бг дали името му е същото, но отдолу пише сироп  cloperastinдано да се оппавите скоро  Peace
Мимка, стискам палци за изпита!
МомиЧета, някой може ли да ми каже от кога се запоЧва с глутена? И още нещо - поЧиствате ли ушиЧките на бебоците и как, защото нашата педиатърка каза въобще да не ги пипам, което на мен ми се струва малко ...

Искрено (и съвсем благородно разбира се) завиждам на килограмите на бебоците ви, ние сме само 7.500  Sad

Добре дошли на бебе Стефан и сие  Hug

# 284
леле ама я свърших
егати цитата!  newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт