Какво ще купя отново - 5

• 96 068
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Купих си на промоция от Кауфланд сладолед Arcobaleno. Страхотен плътен вкус. И двата белия и кафевия са страхотни.  Ресторанти Хепи предлагат от този сладолед и аз много го харесвам и още като го видях намален, знаех, че ще си купя

# 526
Добро утро, искам този препарат за петна да ви покажа, на Керхер. Скъп е, около 50 лв. и е тежката артилерия, но сработи за петна от борова смола върху ленен панталон и памучна рокля. Изби си парите на първите две петна, две три напръсквания. Не промени цветовете на дрехите.

Триъгълна е формата, показвам едната страна, с описанието на петната, които премахва:

Ако някой търси по-бюджетно решение, боровата смола може да се махне и с лакочистител с ацетон, пробвала съм върху тъмно яке, нямаше разлика в цвета.

# 527
# 528
  • София
Тези шоколади
Скрит текст:

# 529
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Уникален слънцезащитен продукт. Струва си всеки лев!

# 530
  • София /Абсурдистан
Тези шоколади
Скрит текст:
А къде ги прадават тези шоколади?

# 531
  • Somewhere far away

# 532
  • Крайбрежен район
Абе тези серуми на Ordinary добри ли са? Кажете малко повече. Казаха ми за някакъв серум за очи, които премахвал сенките под очите. Някой позвал ли е? Има ли ефект наистина?

# 533
Те са добри, но тъкмо почнаха да ги зареждат в бюти зон и нещо с вноса го закъсаха, после дойде пандемията и се отказах да се занимавам.

# 534
# 535
  • Варна
Такъв сенник за колата:

# 536
  • Пловдив

Перфектната слънцезащита за цялото семейство. Не оставя бели следи, не лъщи, попива на 100% и реално никой не изгоря, при все че цял ден бяхме на слънце.

# 537
Те са добри, но тъкмо почнаха да ги зареждат в бюти зон и нещо с вноса го закъсаха, после дойде пандемията и се отказах да се занимавам.

До колкото помня имат за цяла Европа безплатна доставка при поръчка на 25евро, което е съвсем приемливо. Моя близка доста поръчваше през сайта им, преди да мине на друга марка.

# 538

От къде е този сенник?

# 539
Това не е ли най обикновен чадър?

Общи условия

Активация на акаунт