Русе

• 51 136
  • 520
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Близо до ЦЮР-овете, но ще отидем където и да е в града, само да намерим работещ копирен център. Доста търсих в интернет, свързах се и със Сиела в мола, но те не предлагат такава услуга, а останалите не работят в неделя.

# 361
пишете ми на лично, имаме си принтер в къщи, ще ви ги принтираме страниците в неделя (по възможност да не е между 13:00-16:30)

# 362
  • Русе
Някой да похвали фирма за входна врата? Не ми трябва тип банков трезор, търся нормална външна входна врата, която да устиска на метеорологичните условия няколко години.

# 363
Вратите в повечето магазини са еднотипни. Това врата за апартамент ли ще е? От където и да купиш врата, все ще свърши работа. Важното е кой ти я слага, че ние там ядохме дървото. Наложи се да правим рекламация, и новата каса си я слагахме сами.

# 364
И при мен монтажът не е като на паната в магазините - касата не е уплътнена и поради това всичко от коридора на сградата се чува. Да - по-добре е отколкото със старата едновремешна врата, но не е и това, което исках и очаквах.

# 365
  • Русе
За селска къща.

# 366
Здравейте. Може ли да ми пепоръчате пекарна в Русе, която прави хубави погачи, пити, баници, т.н.

Благодаря Simple Smile

# 367
  • Русе
Здравейте. Може ли да ми пепоръчате пекарна в Русе, която прави хубави погачи, пити, баници, т.н.

Благодаря Simple Smile

Хлебарница Куси - https://www.facebook.com/hlebarnicakusi/?locale=bg_BG

# 368
Златните рибки, имат си сайт и ФБ страница.

Благодаря Simple Smile

# 369

Благодаря Simple Smile
Между златните рибки и у-ще Иван Вазов

# 370
  • Русе
Пити никога не съм купувала, защото си ги правя сама, но съм яла при почерпки от колеги - на Петини(май така се казваше) питите са хубави, на Златните рибки лично на мен ми идват мазни. На Цветина са ми като хляб. Петини е на спирка СБА.
Баниците на Филаделфия също ми допадат.

# 371
Здравейте,
от къде в града или онлайн вземате неща за ученика(за първокласници) ? Като учебни пособия, тетрадки, раници и всички такива подобни неща ? Бих искала да взема всичко или почти всичко от едно място, ако може и с намаление/отстъпка.

# 372
Първокласник не съм имала и дано не те подведа, но всичко без учебници и учебни пособия можеш да купиш наведнъж от Джъмбо. Ученическите артикули ги зареждат всяка година към края на август.

По мое време (още тичаха динозаври по улиците) букварче и други учебни материали се раздаваха от училището на първия учебен ден. Силно се надявам и сега да е така - още помня емоцията Simple Smile

# 373
Поръчвам от Озон и пазарувам в Метро, ако съм пропуснала някои неща.
Намаленията в Озон обикновено започват през Август.
Ако пазарувате от Джъмбо, следете за тетрадките специално имат ли разчертани полета.

Раници има във Вълшебство и Хиполенд.

# 374
Здравейте, искам да направя почивка с децата и преживяване с влак от Русе да стигнем до там, но не ми хрумва до къде - нещо планинско, може би язовир. Идеи някой да има за подходящо място за деца на 5г😊

Общи условия

Активация на акаунт