Русе

• 49 280
  • 503
  •   1
Отговори
# 495
Аз бих препоръчала Италиански ресторант Buongiorno. Намира се на ул. Добруджа 4.
Храната им е чудесно приготвена, обслужването е на ниво, а атмосферата и детайлите в обзавеждането много ми допадат.

# 496
The river е много хубаво заведение, да, както и City house. Аз препоръчвам и гръцкия.
Къде се намира гръцкия ?

Още един глас и за Good food, но е може би един от най-скъпите ресторанти в Русе.

# 497
Ако трябваше да препоръчвам ресторант, точно Good Food никога не бих. Няколко пъти сме сядали там, и нито един път не останахме доволни, нито от храната, нито от обслужването. Изключително надменно и арогантно се държаха от обслужващия персонал и правеха доста неуместни коментари. Това е едно от местата, от които съм била най-разочарована (не само в Русе, а като цяло).
За съжаление, не мисля че в града има ресторанти, които поддържат високо ниво на качество на храна и обслужване. Интересни предложения и горе-долу ок храна има на "За Разбирачи" и "Готско".

# 498
  • Русе
Ресторант Кристал държи ниво за сега.

# 499
На crazy fish  обслужването е много добро, храната вкусна,  но порциите малки.

# 500
Предвид, че често се налага да водя гости на фирмата (чужденци) на служебни вечери, избирам лятото Good Food, зимата Терасата. Всички сме много доволни и от храна и от обслужване. За себе  си харесвам и Кристал и The River. Заведенията не с евтини, но отговарят на моите изисквания.
Колеги ходиха също на панорамата над сервиз Киа, останаха впечатлени, но лично мен не ме очарова. Бях с други очаквания.

# 501
Здравейте ! Намесвам се във вашата тема, тъй като търся информация за фирма "ХЦГ Груп" ЕЕОД, със седалище - гр. Русе, ул. Константин Иречек 11. Фирмата се занимава със строителсто и в момента имат нов обект във Варна. Търся, но не откривам сайт на фирмата, което ми е малко странно. Мисля, че фирмата е строила сграда в гр. Русе, ул. Свищов 1. Имате ли мнение, впечатление за тази фирма ? Сигурни, стабилни ли са ? Всичко ще ми е от полза. Благодаря Flowers Four Leaf Clover

# 502
За пръв път чувам за тази фирма. Възможно е просто да проектират и да възлагат строежа на истински строителни фирми, но съдейки по данните в Папагал и това изглежда малко вероятно. Възможно е и аз да съм прекалено мнителна, на бих внимавала.

В Русе в последните години има завършени или в процес на строеж няколко големи обекта, но всичките са на големите играчи в бранша.

# 503
Момичета, някоя правила ли си е Вега тест и кого бихте препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт