Русе

• 51 075
  • 520
  •   1
Отговори
# 375
Идеи за дестинация не се сещам, но се включвам по повод влака... хубаво е да огледате на сайта на БДЖ направленията. Има много ремонти и някои директни влакове са направени с 1 или 2 прекачвания. Отделно, че вътре не се диша от жега освен ако не пътувате рано сутрин.

# 376
Аз съм чувала за Трявна ,че гарата е в града ,и е подходящо за еднодневни екскурзии ,не съм го преживявала ,само го обмислям .

# 377
  • Варна
Момичета, имам една голяма молба, която ще поставя в скрит текст.
Скрит текст:
Спешно търсим човек за смяна на памперси на възрастен. Татко е паднал и сега не може да стига сам до тоалетната и търсим човек да му сменя памперсите.
За пътуването с влак. Ако не искате да сменяте влакове Трявна е много подходяща дестинация. Жп гарата е в единият край на главната им улица. Тръгвате по нея и стигате до центъра и до  старинната част.
Ако бихте сменили влака, друг вариант е Велико Търново. Русе- Горна Оряховица -Велико Търново е пътят. Излизате от гарата и има таксита, с които да отидете до града.

# 378
Трямвна е след Велико Търново. Тоест, ако се сменя влака на Голна, това важи и за двата града.

В Трявна е изключително горещо - както в Русе. Влакът за Русе (сутрешният) чака някакъв международен и тръгва от Трявна със закъснение. Във влака наистина не се диша през деня. Буквално. Не си причинявайте пътуване до Трявна през лятото с влак и с деца. Иначе градът е много хубав. Но за деца Търново е по-интересен, по-величествен е Simple Smile

# 379
Деспина, по повод питането Ви в скрит текст, пишете в тази група във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/820584318029488/?ref=share

# 380
И аз по повод скрития текст. Препращам ви в тази група. Тя е за цяла БГ, но има много често и обяви за Русе. Винаги се отзовава някой.

https://www.facebook.com/groups/1661055137409782 - Болногледачи и лични асистенти в България

# 381
  • Русе
Здравейте,

Търся надежден, човечен техник за сервиз на климатик. Тоест, да дойде и да го погледне, и да каже какво му има. Климатикът е на 15 г. ясно ми е, че може би е за подмяна с нов, но поне да се види.

Благодаря предварително!

# 382
Здарвейте,
моля за препоръка за оптика- само за смяна на стъкла.

# 383
  • Варна
Благодаря за препоръчаните групи. Намерихме човек.
Извинявам се за написаното за пътуването до Трявна. Забравила съм, че и за там се сменя влака. Ходихме на почивка преди 12г.

# 384
Здравейте! Може ли мнение за  Вите Аутомотив като работодател? Какви са смените, как се почива, коректни ли са , работата трудна ли е? Имам предвид за производството. Четох доста различни мнения, повечето може би негативни, но ще се радвам и тук да споделите мнение.

# 385
До Трявна има и директен влак. Пътуването сутрин не е тежко, но в следобедните часове си е задушно.
разписание:    https://razpisanie.bdz.bg/bg/ruse/trjavna/26.07.2024
Мои познати за да създадат емоция на детето си го повозиха на влака до Дме могили и обратно.

# 386
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте, питам тук, а не в темата за черния или белия списък с туристически фирми, защото Лиямар травел, май са русенска фирма и предлагат пътувания в чужбина с тръгване от Русе. Та въпросът ми е някой от вас пътувал ли е с тях и дали ги препоръчва или не? Благодаря!

# 387
  • Русе
Здравейте, питам тук, а не в темата за черния или белия списък с туристически фирми, защото Лиямар травел, май са русенска фирма и предлагат пътувания в чужбина с тръгване от Русе. Та въпросът ми е някой от вас пътувал ли е с тях и дали ги препоръчва или не? Благодаря!

Мои колеги са пътували и са доволни. Аз ще пътувам през септември.

# 388
Аз да питам тук за хамали със собствен транспорт.
Някой ползвал ли е, може ли да препоръча, ориентировъчни цени на услугата?
Може и на лични...
Благодаря предварително!

# 389

Офисът им е на Петко Д. Петков ако не се лъжа. Приятели са пътували с тях, няма проблеми. Аз използвам съседният офис на Лоял травел. Ходих с тях до Тунис и пак ще ходя на есен. Перфектна организация.

Общи условия

Активация на акаунт