Русе

• 51 055
  • 520
  •   1
Отговори
# 390
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
viki_1974 и agnesana благодаря за отговорите!

# 391
Здравейте, моля за препоръки за маникюристка. С предимство е ако се намира в Здравец или Възраждане, но може и на други места. Държа най-вече на перфектна хигиена. И ако може да споделите цена за маникюр с гел лак.
Благодаря!

# 392
Аз не намерих такава в Здравец (изток), ходя на центъра до американското пазарче в Golden one при Диди и съм доволна. Маникюр с гел лак ми е 45 лева.

# 393
Аз ходя на спирката на Пантеона при Нона. Маникюр с твърд гел е 50лв.

# 394
В Здравец, на Девятката имаше един малък и приятен салон, държеше го едно момиче на име Ани, което работеше доста добре. Обаче тя излезе по майчинство миналата година и не знам служителките ѝ дали са добри. Иначе гел лак там беше 30лв. Информацията ми е от преди година и повече.

# 395
Здравейте! Включвам се в темата с въпрос- има ли добри имплантолози в Русе и кои са те? Четох за д-р Миланов, но информацията е оскъдна. Благодаря предварително!

# 396
Здравейте! Включвам се в темата с въпрос- има ли добри имплантолози в Русе и кои са те? Четох за д-р Миланов, но информацията е оскъдна. Благодаря предварително!
Да, ако може и ценоразписът им.

# 397
Къде мога да купя хубава торта Гараш ?

# 398
Неделя.

# 399
Момичета, знаете ли за антиквар изкупуващ стари мебели? Имам излишен стар орехов гардероб, с който бих искала да се разделим по достоен начин.

# 400
На пазар Здравец Изток имаше голям магазин с антикварни мебели и стоки за дома. Не знам дали ги носят от някъде и дали изкупват, но може да питаш на място.

# 401
На пазар Здравец Изток имаше голям магазин с антикварни мебели и стоки за дома. Не знам дали ги носят от някъде и дали изкупват, но може да питаш на място.

Магазина вече не е там, мисля, че се казваше "Кривите крака".

# 402
Трябва ми фирма за дезинфекция .. хлебарки ни налазиха 🤪 моля за препоръки 🙏

# 403
Санси.
Казаха, че ако са малки кафеви хлебарки се вади ВСИЧКО от шкафовете. Заявява се и на другия ден идват. 80 лв.

# 404
  • Русе
Вземете си к-отрин или к-обиол и си напръскайте. За една трета от парите. Аз напръсках с второто и всичко измря. Почти година нямам проблеми.
Ако не ви се занимава и килърите трепят. Мин година мисля 40лв беше на апартамент, но пръскаха и входа. Не съм ги ползвала, помня домоуправителката такава цифра мисля, че каза. Ползват същите продукти.

Общи условия

Активация на акаунт