Русе

• 51 046
  • 520
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте! Търся учител по математика за ученик в 7 клас - индивидуално обучение, не в група.

# 406
Здравейте!

Къде в Русе мога да купя картонена торта на място(и същият ден, защото не живеем тук)? Детето ми има рожден ден, но научих, че не позволяват истинска торта в градината, затова търся вариант, за да може да празнуват с децата. В моят град такива неща няма, а за поръчки е късно.

Ще се радвам на всякаква помощ. Simple Smile

# 407
Здравейте!

Къде в Русе мога да купя картонена торта на място(и същият ден, защото не живеем тук)? Детето ми има рожден ден, но научих, че не позволяват истинска торта в градината, затова търся вариант, за да може да празнуват с децата. В моят град такива неща няма, а за поръчки е късно.

Ще се радвам на всякаква помощ. Simple Smile

Можете да пишете на тази дама https://www.facebook.com/profile.php?id=100078093097623
Често минавам през магазинчето ѝ и забелязвам, че има и готови торти.

# 408
Това магазинче за ръчна изработка се намира близо до Операта на центъра виждала съм там такива торти, но дали има постоянно не знам.
Пишете на жената, ще ви отговори https://www.facebook.com/profile.php?id=100066460343051

# 409
Книжарница Мариса - има срещу училище Олимпи Панов и в Чародейка

# 410
Препоръчайте фирма за циклене на паркет, фугиране и лакиране...

# 411
Здравейте, има ли тренировки за момиче по баскетбол, бадминтон или народни танци, които да започват в 17:00 или 17:30 най-късно? И къде се провеждат?

# 412
  • Русе
Здравейте! Мога да отговоря за баскетбола, дъщеря ми тренира в Дунав трета година. В момента набират деца за нова група, тренират в Арена. За часове не знам, но може да се обадите да проверите.

# 413
  • София
Здравейте! Честита Коледа!
Извинявам се, че нахлувам така в темата, вчера се е наложило баща ми да посети спешното. Бихте ли препоръчали хирург в Русе -,за херния, в областта на слабините. Рових в стари теми, попаднах на имената на Силвия Йорданов, Станимир Георгиев и Македонски.

# 414
От близък преди няколко години точно за херния имам добро мнение за Георгиев. Но и другите изброени май са добри.

# 415
  • София
Благодаря, mibobo Flowers Hibiscus

# 416
Мъжът ми тази пролет се оперира при Алкушева. Доста четох и проучвах и накрая реших да отиде при нея. Не сбъркахме. Оперира в онкото и е специализирана в такива операции. Искахме да купим хубаво и скъпо платно, но тя дискретно каза,  че няма нужда. Работата му е свързана с физическо натоварване и до момента няма проблеми.

# 417
  • София
agnesana, благодаря за информацията Flowers Hibiscus Ще имам предвид и Алкушева, когато се прибера ще обсъдя с баща си и ще действаме.

# 418
Успех! Няма нищо страшно и притеснително. Ако е на трудов договор, има право общо на 2 месеца болничен. Моят мъж се възстанови сравнително бързо след операцията.

# 419
Момичета, търся диетолог в града.
Има някаква много стара тема тук, но без никакви координати.
Някой може ли да препоръча?

Общи условия

Активация на акаунт