Русе

• 51 036
  • 520
  •   1
Отговори
# 435
Диоден е, но не помня точно какъв. Интим направих над 10 процедури, но имам косъмчета по самите срамни устни 😭. Също така подмишница 8 процедури, като още изникват (за там не съм доволна) и крака направих 3та процедура. Амиии мисля да се прехвърля при светла Добрева, ще почна при нея само интим и подмишници, че цените там са двойни, защото е с александритен апарат.

Със същите резултати съм на зони интим и мишници. Мисля да сменя със Диас или Естева(май така се пише). Ще следя твоите резултати при Добрева.

Първа процедура бях направила в Диас интим, но отношението им ме загуби. Бях се кикерила 100 часа са се оправя хубаво, при което като отидох ми казаха "Ами нищо не сте оправили отзад. Разбирам, че сте по пълничка, но вземете едно огледало и се оправете". Обясних, че точно така съм се "подготвила за процедурата. На други места може да си доплатиш и да те минат те с бръснач на трудно достъпни места (като в Адара например) , там го няма и ме таксуваха за цялата процедура, въпреки, че не беше обработена цялата зона.

Благодаря ти, ще го имам впредвид.

# 436
Аз при Добрева правих брадичка. Ефект зеро! Пари на вятъра.

# 437
Диоден е, но не помня точно какъв. Интим направих над 10 процедури, но имам косъмчета по самите срамни устни 😭. Също така подмишница 8 процедури, като още изникват (за там не съм доволна) и крака направих 3та процедура. Амиии мисля да се прехвърля при светла Добрева, ще почна при нея само интим и подмишници, че цените там са двойни, защото е с александритен апарат.

От Адара ли нямате ефект?
Така като чета постовете май на повечето места в града процедурите не са особено успешни.
Аз съм правила веднъж подмишници при д-р Грозева, имах ефект като за 1 процедура, но беше много болезнено, едва издържах 2-те минути и реших, че няма шанс да издържа интим.
Затова смених с G Point, там не ме боля почти, но и ефект няма.
Забелязвате ли подобна връзка т.е трябва ли да боли за да има ефект?
Май ще се насоча към Естева в крайна сметка.

# 438
Здравейте, аз се двоумя за едно студио срещу Лукойл на ул. Св. Наум. Галакси но се казва. Някой ходил ли е в него?

# 439

От Адара ли нямате ефект?
Така като чета постовете май на повечето места в града процедурите не са особено успешни.
Аз съм правила веднъж подмишници при д-р Грозева, имах ефект като за 1 процедура, но беше много болезнено, едва издържах 2-те минути и реших, че няма шанс да издържа интим.
Затова смених с G Point, там не ме боля почти, но и ефект няма.
Забелязвате ли подобна връзка т.е трябва ли да боли за да има ефект?
Май ще се насоча към Естева в крайна сметка.
От Диас ме отказаха с отношение, а от Адара имам смесени чувства спрямо резултатите.
Затова реших с александритен към Добрева, а и я имаше последно опцията да те дооправят с бръснач, което за мен лично е важно за зоната интим.

# 440
  • Stockholm
Здравейте, може ли някой да ми препоръча фирма за изкупуване на земеделски земи на висока цена?

# 441
Привет
Някой ходил ли е на масаж в това студио? Търся масаж за мъж, но да не е в Космополитан
https://elysiumbeauty.eu/

# 442
По темата с лазерната епилация - предстои откриването на ново студио в края на тази седмица. Някъде срещу училище "Отец Паисий", където имало солариум. Не запомних името на студиото, но се рекламират със супер лазер.
Ако някой го посети скоро, моля да сподели отзиви.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 13:27 от Saturday

# 443
Преди срещу училище Отец Паисий имаше солариум над игралната зала с билярд. Сигурно там ще е това студио. Там имаше и татуист преди

# 444
Здравейте.Кой детски зьболекар препоръчвате за кариеси на дете на постоянни  зъби.Благодаря.

# 445
д-р Мери Димитрова

# 446
Здравейте.Кой детски зьболекар препоръчвате за кариеси на дете на постоянни  зъби.Благодаря.
Доктор Великова в сградата на Муткурова 36. Или доктор Каменова към клиника Дукови.

# 447
  • Русе
Скрит текст:

Д-р К. Владимирова  град Русе, улица Плиска 54, блок Перла, етаж 1. Телефон  0895 648 063

# 448
Препоръки за кардиолог?

# 449
Здравейте,на ул котивск точно в сградата където паяка кара вдигнатите коли имаше една зъболекарка Маргарита Черкезова,тя почина и на нейно място дойде внучката и ,някой знае ли къде се е изместила и как се казва?

Общи условия

Активация на акаунт