Русе

• 51 000
  • 520
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Здравейте,на ул котивск точно в сградата където паяка кара вдигнатите коли имаше една зъболекарка Маргарита Черкезова,тя почина и на нейно място дойде внучката и ,някой знае ли къде се е изместила и как се казва?

Не и е внучка. Казва се Д-р Цветозара Чешмеджиева, а кабинета и е в стоматологията ет. 2 к-т 209.

# 451
Благодаря!
Незнам защо съм останала с това впечатление че и е внучка

# 452
Препоръки за кардиолог?

Д-р Кондов в Сити мед.

# 453
Някой с операция в Русе на изпъкналите кокалчета на ходилата?Имаме ли такъв специалист?

# 454
  • Русе
Здравейте!
Дъщеря ми /10 клас/ се нуждае от уроци по математика за усвояване на текущия учебен материал.
Моля за препоръки за тази възрастова група. Също ако може и ориентир как вървят в момента ценово тези услуги.
Благодаря!

# 455
Здравейте. Може ли да споделите мнение за доктор Айрин Сюлейман като ОПЛ? Четох мнения за нея в РУСЕНСКИ МАМИ, но искам и тук да прочета .Благодаря!

# 456
Здравейте. Може ли да споделите мнение за доктор Айрин Сюлейман като ОПЛ? Четох мнения за нея в РУСЕНСКИ МАМИ, но искам и тук да прочета .Благодаря!
Отзивчива, мила и винаги откликва. Адекватна като ОПЛ и засега съм с добро мнение за нея.

# 457
Педиатър ли е?

# 458
Мисля,че не е педиатър, а ОПЛ.

# 459
Къде да заведа тийнката, че иска розови кичури на тъмна коса за ваканцията? И колко горе-долу ще ми струва?

# 460
Има ли дерматолог в града, който да прави домашни посещения?

# 461
Здравейте, търся невролог в областта на деменцията. Имате ли представа д-р Анна Руменова Щерева дали се занимава в тази сфера? Някакви препоръки за добър невролог?

# 462
Добра е д-р Щерева, да, и в тази насока също. Препоръчвам!

# 463
Сигурна ли сте, че Ви е необходим именно невролог? Преди години, със същото заболяване баба ми беше диагностицирана от психиатър. Именно такъв и изписваше и лекарствата, за щастие - лесно откриваеми. Знаейки какво Ви очаква, искрено Ви съчувствам и Ви съветвам да не отлагате прегледа и терапията с нито ден - нещата бързо и неочаквано ескалират. Дори и човекът, за който търсите лекарска помощ все още да изглежда цялостно добре и само на моменти да изглежда дезориентиран и така да се каже: "да се губи на моменти", премахнете всичко скъпо и ценно от дома му - въпрос на време е да го изхвърли през терасата или да го подари на непознати. Премахнете и всички ножове, вилици и други потенциално опасни предмети. Както и всички мебели и столове, които могат да се поставят един върху друг, за да се достигне до по-високо място. За огромно съжаление, всички страдащи от деменция и/или Алцхаймер имат ужасно еднакво поведение в прогресирането на заболяването.

# 464
При невролог се ходи, по тяхната специалност е това са промени в мозъка. Знам, че може и при психиатър, но смятам, че правилния е невролог.
Позната навремето имаше притеснения, да не я почва деменция и ходи при доц. д-р Нели Петрова, тогава беше (сега не знам дали е все още) началник на Обща и съдова неврология , вкараха я в болницата и й правиха доста тестове, когнитивни и други.

Общи условия

Активация на акаунт