Русе

• 51 041
  • 520
  •   1
Отговори
# 420
Някой правил ли е цветна снимка на тръби при Зарзаланов? Слагат ли упойка и като цяло дали е било толкова страшно , както чета? 😣

# 421
  • Русе
Някой правил ли е цветна снимка на тръби при Зарзаланов? Слагат ли упойка и като цяло дали е било толкова страшно , както чета? 😣

Моя близка прави, съветва абсолютно всеки да си иска упойка, каза,че е било безумно болезнено без!

# 422
Здравейте.

Бихте ли ми споделили мнение за Фризьорски салон "Пъзел" в гр. Русе? От кой фризьор сте доволни за подстрижка на бебе момче?

# 423
Здравейте, ние сме се ходили при Диди и Дани- и от двете сме доволни, но детето стои по-спокойно при Диди.

# 424
  • Русе
Всички са прекрасни в този салон и много се стараят. Въпреки това до скоро подстрижката на сина ми беше драматично преживявяне. Като на магия последния път мина перфектно,  все едно не беше моето дете. Подстрига го баткото (Ники,мисля се казваше). Дали защото е мъж,дали подход, дали момченцето ми изведнъж порастна, не знам, но за напред все при този фрозьор ще записвам.

# 425
Здравейте! Препоръчайте студио за лазерна епилация?
Имам една процедура в G point, но явно е била неуспешна защото на 20-ти ден космите си седят.
Колебая се между Estheva Medical Boutique и Adara. Някой ходил ли е на някое от тези места?
Приемам и други препоръки и да не е много болезнено, че хич не търпя на болка, а искам да правя и интим Sweat Smile

# 426
Моите процедури от Адара са успешни. От едната машинка ми идват малко силни импулсите, но по-скоро стряскащи отколкото болезнени. Не съм правила интим обаче.

# 427
Моите процедури от Адара са успешни. От едната машинка ми идват малко силни импулсите, но по-скоро стряскащи отколкото болезнени. Не съм правила интим обаче.

На адара знаете ли какъв е лазера ? Преди повече от 10 г съм ги посещавала, но беше безуспешно.

# 428
Аз правя интим в Gpoint, още след първата оплешивях на места. Но мен си ме боли, казват, че със всяка следваща болката намалява.

# 429
Аз правя интим в Gpoint, още след първата оплешивях на места. Но мен си ме боли, казват, че със всяка следваща болката намалява.
За какви пари става въпрос примерно на крака и след колко процедури има ефект?

# 430
За различните зони времето между процедурите е различно, според фазата на растеж на косъма.

# 431

На адара знаете ли какъв е лазера ? Преди повече от 10 г съм ги посещавала, но беше безуспешно.

Alma Lasers Soprano Titanium
Това е информацията на страницата им. На мен нищо не ми говори, честно казано.

# 432
Диоден е, но не помня точно какъв. Интим направих над 10 процедури, но имам косъмчета по самите срамни устни 😭. Също така подмишница 8 процедури, като още изникват (за там не съм доволна) и крака направих 3та процедура. Амиии мисля да се прехвърля при светла Добрева, ще почна при нея само интим и подмишници, че цените там са двойни, защото е с александритен апарат.

# 433
Диоден е, но не помня точно какъв. Интим направих над 10 процедури, но имам косъмчета по самите срамни устни 😭. Също така подмишница 8 процедури, като още изникват (за там не съм доволна) и крака направих 3та процедура. Амиии мисля да се прехвърля при светла Добрева, ще почна при нея само интим и подмишници, че цените там са двойни, защото е с александритен апарат.

Със същите резултати съм на зони интим и мишници. Мисля да сменя със Диас или Естева(май така се пише). Ще следя твоите резултати при Добрева.

# 434

Със същите резултати съм на зони интим и мишници. Мисля да сменя със Диас или Естева(май така се пише). Ще следя твоите резултати при Добрева.

Първа процедура бях направила в Диас интим, но отношението им ме загуби. Бях се кикерила 100 часа са се оправя хубаво, при което като отидох ми казаха "Ами нищо не сте оправили отзад. Разбирам, че сте по пълничка, но вземете едно огледало и се оправете". Обясних, че точно така съм се "подготвила за процедурата. На други места може да си доплатиш и да те минат те с бръснач на трудно достъпни места (като в Адара например) , там го няма и ме таксуваха за цялата процедура, въпреки, че не беше обработена цялата зона.

Общи условия

Активация на акаунт