Русе

• 50 287
  • 514
  •   1
Отговори
# 495
Аз бих препоръчала Италиански ресторант Buongiorno. Намира се на ул. Добруджа 4.
Храната им е чудесно приготвена, обслужването е на ниво, а атмосферата и детайлите в обзавеждането много ми допадат.

# 496
The river е много хубаво заведение, да, както и City house. Аз препоръчвам и гръцкия.
Къде се намира гръцкия ?

Още един глас и за Good food, но е може би един от най-скъпите ресторанти в Русе.

# 497
Ако трябваше да препоръчвам ресторант, точно Good Food никога не бих. Няколко пъти сме сядали там, и нито един път не останахме доволни, нито от храната, нито от обслужването. Изключително надменно и арогантно се държаха от обслужващия персонал и правеха доста неуместни коментари. Това е едно от местата, от които съм била най-разочарована (не само в Русе, а като цяло).
За съжаление, не мисля че в града има ресторанти, които поддържат високо ниво на качество на храна и обслужване. Интересни предложения и горе-долу ок храна има на "За Разбирачи" и "Готско".

# 498
  • Русе
Ресторант Кристал държи ниво за сега.

# 499
На crazy fish  обслужването е много добро, храната вкусна,  но порциите малки.

# 500
Предвид, че често се налага да водя гости на фирмата (чужденци) на служебни вечери, избирам лятото Good Food, зимата Терасата. Всички сме много доволни и от храна и от обслужване. За себе  си харесвам и Кристал и The River. Заведенията не с евтини, но отговарят на моите изисквания.
Колеги ходиха също на панорамата над сервиз Киа, останаха впечатлени, но лично мен не ме очарова. Бях с други очаквания.

# 501
Здравейте ! Намесвам се във вашата тема, тъй като търся информация за фирма "ХЦГ Груп" ЕЕОД, със седалище - гр. Русе, ул. Константин Иречек 11. Фирмата се занимава със строителсто и в момента имат нов обект във Варна. Търся, но не откривам сайт на фирмата, което ми е малко странно. Мисля, че фирмата е строила сграда в гр. Русе, ул. Свищов 1. Имате ли мнение, впечатление за тази фирма ? Сигурни, стабилни ли са ? Всичко ще ми е от полза. Благодаря Flowers Four Leaf Clover

# 502
За пръв път чувам за тази фирма. Възможно е просто да проектират и да възлагат строежа на истински строителни фирми, но съдейки по данните в Папагал и това изглежда малко вероятно. Възможно е и аз да съм прекалено мнителна, на бих внимавала.

В Русе в последните години има завършени или в процес на строеж няколко големи обекта, но всичките са на големите играчи в бранша.

# 503
Момичета, някоя правила ли си е Вега тест и кого бихте препоръчали?

# 504
Здравейте,
може ли да предложите езикова школа по английски език в града от която сте доволни ?
Става въпрос за работещи лица.

# 505
МОже ли пациент в ДКЦ-1 да си види резултатите от изследванията онлайн някъде? Или няма такава услуга? Става дума за баща ми, на 85. Ходил е на личния лекар, но не си е взел резултатие или не са му ги дали. И сега не иска да ходи пак да пита за тях. Та ако има начин да ги видим онлайн.

# 506
  • Русе
Скрит текст:
МОже ли пациент в ДКЦ-1 да си види резултатите от изследванията онлайн някъде? Или няма такава услуга? Става дума за баща ми, на 85. Ходил е на личния лекар, но не си е взел резултатие или не са му ги дали. И сега не иска да ходи пак да пита за тях. Та ако има начин да ги видим онлайн.

Трябва да са му дали лично картонче с парола. В противен случай не можете да ги видите.
https://www.dkc1ruse.org/

# 507
От къде се взема това картонче? Предполагам той трябва да го изиска?

Благодаря пейч Blush

# 508
Може би и в ездраве да ги има

# 509
  • Русе
Скрит текст:
От къде се взема това картонче? Предполагам той трябва да го изиска?

Благодаря пейч Blush

Те ги дават още при вземане на кръв или урина. Персонални са. Но, все пак се свържи с тях по телефона.
https://www.dkc1ruse.org/index.php/informatziya/telefonen-ukazatel

Общи условия

Активация на акаунт