Промоции на книги тема 13

• 41 773
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
  • Mostly in my mind
По спомен озон не пускаха ли 23% на всички книги на 23 04?

# 226
По спомен озон не пускаха ли 23% на всички книги на 23 04?
Да пускат но не на всичко защото миналата година си  спомням че исках едни детски книжки и те нямаха намаления. Дано да пуснат тази година и на детските защото ако пускам поръчка от Озон ще е само на детски книжки.

# 227
  • София
Ох, и аз разчитам на "Озон" да пуснат или -23% (което предпочитам), или 4 за 3.
Наредила съм заглавия в "Любими" и само се облизвам Joy
За момента удържам фронта със само една закупена книга от началото на годината , време е да се възнаградя подобаващо Grinning

# 228
Наредила съм заглавия в "Любими" и само се облизвам Joy

Миж, сподели на какво се облизваш, че да се пооблизвам и аз покрай теб... ☺️ Две трети от списъка ми за четене е по твоя препоръка. 😁

# 229
Чакам и аз озон да си използвам ваучера и да поръчам някои книги на Егмонт и Ибис, че не ми се дават пари да ги купя без отстъпки. Последно поръчах от Ера на Спаркс и от Озон на малкия една книжка от Защо?какво?как? Не че нямам какво да чета де 🤣🤣

# 230
  • София
Вили, ето ми ги "Любимите" в момента Simple Smile
Тези на "Сиела" ще ги взема вероятно на 24 май.
На "Лабиринт" новата ще я дебна от страницата им във фб на -30% с безплатна доставка Simple Smile

Скрит текст:

# 231
Озон и да предложат на 23-ти 23% отстъпка, предполагам че пак ще качат заради кампанията прага за безплатна доставка. Една-две книги още бих взела за домашната библиотека (много се натрупаха, трябва да пренареждам или да слагам нови рафтове 🤭), затова се опитвам по-малко да са на хартиен носител книгите, само такива, които наистина намирам за ценни.

# 232
  • Варна
Миналата година нямаше намаление на Егмонт в озон и аз взех от Оринч, но сигурно и в Оринч тази година няма да има на Егмонт  намаления.

# 233
  • Mostly in my mind
От Хермес

Влезнах набързо, а си тръгнах с тези за няма и 28 лв.

# 234
Вили, ето ми ги "Любимите" в момента Simple Smile
Тези на "Сиела" ще ги взема вероятно на 24 май.
На "Лабиринт" новата ще я дебна от страницата им във фб на -30% с безплатна доставка Simple Smile

Скрит текст:

"Пандора" и "Изчезваща земя" без малко да ги поръчам от Кръг предната седмица. Мюсо мисля да го чакам електронно.
От твоите ми направиха впечатление "Изгубени рози", "Последната мисис Периш", "Преди дъждовете" (скоро не съм чела нищо за Индия), "Смола" определено, "Да обичаш Наполеон"... Май и аз ще чакам Озон... 🍀

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 15:10 от Bили

# 235
Имате ли наблюдения дали по празниците (24ти май, Великден, 1ви май) издателство Фют пускат намаления и по колко % са?

Уж съм ги добавила във Фейсбука да следя, но аз толкова издателства и други неща съм добавила, че никаква полза от това следене.

# 236
  • София
Имате ли наблюдения дали по празниците (24ти май, Великден, 1ви май) издателство Фют пускат намаления и по колко % са?

Уж съм ги добавила във Фейсбука да следя, но аз толкова издателства и други неща съм добавила, че никаква полза от това следене.
Фют като цяло нямат политика да правят намаления директно от издателството (ако направят е много рядко и с малък процент). Купувам ги с отстъпка от Озон и Ориндж.

# 237
@*Lorena*, благодаря! Ще дебна за нещата, които съм набелязала в книжарниците

# 238
  • София
Само да припомня, че в първия пост може да видите миналата година по това време кой какви намаления е имал. Разбира се това не е гаранция, че и сега ще е така, но все пак е ориентир. Simple Smile

# 239
@sea.sea - Благодаря! За това не се бях сетила да проверя!

Общи условия

Активация на акаунт