Промоции на книги тема 13

• 41 769
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Другият вариант за отстъпка на Фют е да следите кога Хиполенд правят 25% намаление на детски книги.

# 241
  • София
Другият вариант за отстъпка на Фют е да следите кога Хиполенд правят 25% намаление на детски книги.
Това е много добър вариант - Хиполенд пускат 25% отстъпка на всички стоки, включително всички книги на всички издателства два пъти в годината, през май и през ноември. По горе-долу по същото време като Хиполенд Комсед пускат 30% отстъпка на всичко, т.е. в магазините им може да се вземат книги на Фют с 30% отстъпка (на последната такава промоция скриха книгите от онлайн магазина си, но във физическите магазини си важеше отстъпката).

# 242
Здравейте,
да похваля Хермес, вчера сутринта поръчах и днес вече са при мен. Едната дори беше на пре-ордър и аз си мислех, че ще има да си чакам, но не. Не е имало проблеми с техните поръчки Simple Smile

# 243
  • София
Аз взех на предната промоция на Хермес също книжки на ФЮТ с - 25%.
В Комсед, близо до мол България, на бул. Т.Каблешков беше, ако не се лъжа, има много книги, по принцип не влизам там и се изненадах. Така че като пуснат промоция и може да идете там определено си заслужава.

# 244
  • Бургас
Това е много добър вариант - Хиполенд пускат 25% отстъпка на всички стоки, включително всички книги на всички издателства два пъти в годината, през май и през ноември.

Мисля, че освен тези намаления имаше и един два пъти отстъпки само на книги, но не помня кога беше. Проблема е, че не всички книги на издателството ги има по магазините им. Каквото е останало нолично това е.

# 245
Хиполенд наскоро имаха специално на детски книжки, писах някъде назад в темата. Било е на 2 и 3 април, -20%.
Към средата на май месец са офертите им тип черен петък с намаление на 25% на всички артикули, вкл. и книжките.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 18:31 от fenyx

# 246
Здравейте, в момента в ориндж имат до -35% намаление на детски книжки и офертата е до днес.

# 247
  • Разпиляна във въображението
Ох, съглеших с Колибри. Аман! Нямам повече място Simple Smile

# 248
# 249
# 250
Основно(ако не и единствено) на Изток Запад са книгите B9E-3UA-BTL този код ми пратиха, но в последствие нищо не харесах, ако някой иска може да го ползва, стига да разреши.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 22:32 от Малечка90

# 251
  • Euskal Herria

Предполагам, че е валидно само за хартиените им издания. А бих искала такава промоция и за електронните.

# 252
Тази година дали Озон ще имат намаление за 23?

# 253
Тази година дали Озон ще имат намаление за 23?

Чакаме ги с надеждата да има... Simple Smile

# 254
  • София
Аз искам от Озон промоция  "4 за 3" Blush
Но и на -23% ще кандисам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт