Промоции на книги тема 13

• 41 767
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • Euskal Herria
Някой има ли проблем с онлайн пазаруването от Сиела? Питах в друга тема, писах и на книжарницата - не успявам да вляза в профила си.

# 256
Пуснали са намаления в сайта на хеликон

# 257
  • Варна
И аз се надявам на промоция от Озон, че купчината ми стремително намалява. Имам около 15 наредени книги в " любими" . Надявам се някоя час по- скоро да дойде вкъщи. Simple Smile

# 258
  • София
И аз се надявам на промоция от Озон, че купчината ми стремително намалява. Имам около 15 наредени книги в " любими" . Надявам се някоя час по- скоро да дойде вкъщи. Simple Smile

Би ли споделила списъка си? Simple Smile

# 259
  • Варна
Скрит текст:

Би ли споделила списъка си? Simple Smile

Разбира се. Ето какво съм наредила. Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 260
Аз пък си взех основните, които исках и сега не чакам промоциите с нетърпение. Чакам да излезе следваща за Полдарк, също и последната от Трите тела, евентуално някоя за изкуство, но нищо не ми е спешно. Колибри и Сиела имат още нови книги, които бих взела, други издателства също имат някои заглавия, които ме интересуват, но не до толкова, че да бързам - мога да ги отложа и с месеци.

# 261
Някой има ли проблем с онлайн пазаруването от Сиела? Питах в друга тема, писах и на книжарницата - не успявам да вляза в профила си.
И аз! Пробвах през два браузера. Дано го оправят!

# 262
  • Euskal Herria
Благодаря! Явно още явно работят по сайта си, миналият ден имаше профилактика.

# 263
Ще има ли някакви намаления за Великден?

# 264

Скрит текст:

Дружно ще я четем "Смола"-та май... И в моя списък съм я наредила. 😁

# 265
  • Варна
Скрит текст:

Скрит текст:

Дружно ще я четем "Смола"-та май... И в моя списък съм я наредила. 😁

Анотацията звучи интригуващо. Дано си заслужава книгата. Simple Smile

# 266
Последни дни намаления на Клевърбук.
Промоцията е до края на седмицата - 24.4
Повечето неща са намалени -20%, тук-там има и -40%
https://cleverbook.net/sale

Великденски намаления на Озон
(като че ли нищо интересно за мен няма тук, но много пъти съм си казвала така и накрая съм оставяла стотачката)
https://www.ozone.bg/landing/velikdenski-namaleniq/knigi.php

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 09:19 от surasura

# 267
Това Великденското намаление явно още го подготвят, защото  виждам книгите, но нищо не е намалено.

# 268
  • Бургас
Интересно ти как се добра до този линк на Озон, след като в сайта още няма анонсирано такова намаление и още не са го сложили на начална страница.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 11:42 от Irene Adler

# 269
Почти всички книги в любими в Озон са намалени минимум с 23%, без Фют и Егмонт естествено. И на мен ми излезе линк за Великденско намаление във фейсбук сутринта, но нямаше нищо намалено като го отворих тогава. Явно работят по сайта все още.

Общи условия

Активация на акаунт