Промоции на книги тема 13

• 41 758
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Чудя се дали да изчакам самия 23-ти април. Ориндж най-вероятно ще пуснат и те - 23% на всичко. От там купувам книги на Фют и Егмонт, ако съм набелязала. А самите издателства дали ще пуснат на сайтовете си? Имам набелязани по 3-4 от "Изток-Запад" и "Прозорец".

# 286
Също се въздържам от поръчка от Озон, нищо че и аз имам в любими още някои книги, които бих искала да имам и в личната си библиотека. Последните ми покупки (с изключение на една книга, която взех от книжарница на пълната ѝ цена) бяха на -50% от Сиела и от Колибри.

# 287
  • Бургас
Оф, какво ми трябваше да влизам в тоя Озон. Уж само да видя за един точно определен пъзел, дето детето ми мрънкаше за него и без да искам напълних юнашки кошницата. Сега седя и играя на онче бонче какво да махна от нея. Това, че ми е отънял портфейла в края на месеца изобщо не може да ме спре.

# 288
  • София
Споделяйте с какво съгрешавате , моля Simple Smile

# 289
Мога да споделя какво отложих:
“Последното момиче” - Нядя Мурад
“Тъмна материя”- Блейк Крауч
“Архивът на Стиг Ларшон”- Ян Стокласа
“Олив Китридж” - Елизабет Страут
“Берта Исла” - Хавиер Мариас

# 290
  • Бургас
Това е моят списък все още не съм я пуснала, ще махна някои неща.

# 291
Да знаете, че Чио чипс в момента имат игра и раздават ваучери за Озон на стойност 20 лв - малко, но нещо. Все чакам да ме изтеглят, но предполагам, че много активно се играе и шансът е малък.

# 292
Коя е крайната дата на промоцията в Озон?  До 23 или ще продължи и след това? В сайта им не намерих тази информация.

# 293
Коя е крайната дата на промоцията в Озон?  До 23 или ще продължи и след това? В сайта им не намерих тази информация.
Мисля,че до 26

# 294
  • София
Аз поръчах:
"Страдание и възторг" - Ървинг Стоун
"Клеопатра: Царицата, която предизвика Рим и покори вечността" - Алберто Анджела
"Часът на вълка" - Робърт МакКамън
"Лукреция Борджия" - Жоаким Буфле
"Царството на костите (Отряд СИГМА 16)" - Джеймс Ролинс
"Революция" - Дженифър Донъли

# 295
И моето обещание да не купувам книги, докато не прочета поне част от вече купените, не устоя на промоцията Sweat Smile

Новите ми книги: "Изчезваща земя", "Гробът на сестра ми", "Хамнет", "Хана" и "Ярка река".

# 296
  • Sredets/Burgas
В книжарниците редовно посягам към книги, които вече реално съм купила, но още не съм стигнала до тях. Ужас просто!
Е, аз вече два пъти купих една и съща книга Grinning

С  10 големи кашона непрочетени,
които само се складират и не ги и виждам,
защото ще се местим, вече тотално забравям кои съм взела.
В момента има още една такава, за която не помня купила ли съм я,
но докато не направим библиотеката и не излезе, че наистина я няма, няма и да купувам.

И сега с промоцията на Озон пак ще се отчета, надявам се по-скромно.

# 297
  • София
fenyx, съгреши с "Олив Китридж"! Heart

Аз допълних още две заглавия (мразя се!)  - "Убийство в Миконос" и "Капан за Пепеляшка" (която я махнах пък сега Grinning  )

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 10:56 от Happy Mijjj ツ

# 298
  • Разпиляна във въображението
Ох, този Озон! Сложих три книги и се чудя и мая.

# 299
Ох, "улетях" и с една поръчка детски... На Шмит една за Котачето, което се страхуваше от всичко, няколко за оцветяване с вода, една на Чехов - разказът Момчета, една картонена с дръжка кой какво яде... От хумористичните на Виан за 9 лв. една, Удхаус - разкази за Джийвс и сборник хумор. разкази на близки и далечни писатели (изд. 2021)... Иде ми да си прегриза мишката Wink

Общи условия

Активация на акаунт