Промоции на книги тема 13

• 41 754
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Happy Mijjj, да на “изчакване” е, дали сега ще я взема с отстъпка +доставка (ако се въздържа от друга) или понатам с още нещо, само -10% и БД финансово е почти същото, та ще изчакам да си я самоподаря заедно с още някоя - за някой празник. Пък и имам още нови непрочетени, съвестно ми е да стоят така.

# 301
Моята поръчка от Озон:
"Един от нас"
"Когато светът беше невинен"
"Пандора"
"Констанс"
"Да обичаш Наполеон"
"Безлики убийци"
"Семейните фантоми"
"Смола" и "Изчезваща земя" си ги поръчах от "Лемур" . Доволна  съм от и тяхната промоция .
Alen mak , какво си избра от хумористичните. Аз не успях да намеря секцията. Господ бди над съпруга ми:laughing:

# 302
ananas, влизаш в "книги" и излизат надолу жанровете, "хумор". Писах по-горе какво горе-долу, че нещо "бръмнах" - като невидяла Simple Smile))

# 303
  • Бургас

Alen mak , какво си избра от хумористичните. Аз не успях да намеря секцията. Господ бди над съпруга ми:laughing:
Ананас, на мен в Любими ми е Животът ми като смърт. Чела съм окъса и я намирам за забавна

# 304
  • Mostly in my mind
Чудя се за "Смола"," Към езерото" и една на Стефан Цвайг - "Мария Антоанета". Гледам първите две доста от вас сте си ги поръчали. Освен да изчакам отзиви и евентуално да ги пуснете в темата за размени Sunglasses

# 305
  Яна , звучи определено интригуващо и си я поръчах.Благодаря за насочването. 

# 306
  • Бургас
И аз се засилих към Мария Антоанета, но видах, че я има в Читанка.

# 307
Очаквам с нетърпение да споделите повече за “Смола” и “Из мемоарите на едно влечуго”, защото не ми се рискува, но пък си поръчах третата книга от “Цветовете на магията” и “Как кралят на Елфхейм намрази приказките” - много красиво издание, което за съжаление е с тънки корици. А междувременно се надявам, Ориндж да пуснат намаление от поне 20% на всичко, за да си попълня някои фентъзи поредици от Егмонт Flushed

# 308
Чудя се за " Към езерото"...
Мен много ме е яд, че не поръчах и нея... Но имам имен ден и кумата ми каза, че ще ми подари ваучер за Хеликон, че не можела да измисли друго. Ми че то по-хубаво от това има ли?! Grinning Та може би ще я взема нея... Щото нямам нииищичко за четене и е много важно да я взема спешно!

# 309
  • София
Филмът "Към езерото" беше смразяващ кръвта Close
Очаквам същото и от книгата! Blush

# 310
И аз не се стърпях, а си викам, че ще изчакам. Smile

# 311
Тарантула, може ли отзив за Живот, който си струва да се живее като стигнеш Simple Smile

# 312
Тарантула, може ли отзив за Живот, който си струва да се живее като стигнеш Simple Smile
Разбира се, само да стигна до нея. Напоследък съм на различна вълна и ми се чете такъв тип литература. Мога да ти препоръчам друга книга, която много ми допадна. По-голямата част са мисли и цитати по темата, но много добре подбрани. Останалата част включва информация за движението "бавен живот" и дори упражнения. Изключително смислена и приятна книжка.

# 313
  • Варна
И аз се отчетох. Трудно решение, в крайна сметка това е окончания избор. Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 22:42 от floren

# 314
И Orange с промоция:

Общи условия

Активация на акаунт