Промоции на книги тема 13

• 41 732
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Случайно някой да си спомня на Панаирите каква отстъпка правят Робертино? Виждам, че имат сега онлайн 30%, но не ми е спешно и ако мога бих избегнала доставката. 😃

30% им беше намалението на панаира преди Коледа, за предните незнам.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 16:49 от kasito

# 391
От "Робертино" не съм виждала по голямо намаление от -30%, но с код NDBK5 дава допълнитено още -5%.

# 392
  • Mostly in my mind
На мен ми подариха другата книга на Силвена Роу.  Хубава е, има полезни и интересни неща, но и аз засега само я разгръщам. 70% от рецептите са веган. Няма лошо, но да водиш такъв начин на живот. Освен това повечето са и доста засукани. В ежедневието няма кой да седне да готви изчанчени манджи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 393
Щефи , много благодаря за обратната връзка и снимките! Flowers Bouquet
Още утре ще изпробвам нещо от рецептите за детето! Че за нас не намирам време да сготвя, но за малкия най- редовно. Grinning
Но съм решила сега почивните дни и от на Ирина да приготвя нещо.
Крайно време е.

# 394
  • Варна
Издателство " Еднорог" с 25% отстъпка + безплатна доставка.

И издателство " Изток -Запад" с 20% отстъпка.

# 395
Бихте ли препоръчали заглавия от Еднорог (грешна, грешна клавиатура:))))

# 396
Всички книги на Стивън Фрай, Антъни Хоровиц, Майкъл Шейбон.. по спомен издават и Дона Тарт, Филипа Грегъри..
Сещам се още за:
Далечна светлина, Софи Лагуна
Нормални хора, Сали Руни
Малки жестокости + Стаено зло, Лиз Нюджънт
Купувала съм за подарък пак на тяхна промоция и - Седемте смърти на Ивлин Хардкасъл.

Ще погледна и аз..

# 397
Книгите за гръцката митология  на Стивън Фрай;
Двете заглавия на Стюарт Търтън, особено много препоръчвам "Седемте смърти на Ивлин Хардкасъл";
Дона Тарт - заслужен носител на награда "Пулицър". Една от любимите ми книги изобщо е "Щиглецът", но и "Тайната история" много ми хареса. Само "Малкият приятел" не ми допадна изобщо;
Бил Брайсън - всичко, особено "Разходка в гората". Ако мога да си избера един писател, с когото да седна да си говоря, това ще е Брайсън.Smile

Разбира се, всичките ми предложения са субективни. Simple Smile

# 398
Лолита, засега и аз само ще прелиствам Blushздравословните на Роу.
А и тя си е пример за пишман Веган в добрия смисъл, защото си хапва всичко.

Скрит текст:

Харесвам в началото предложенията за пречистване на кръвта, детокс на лимфата, за имунната система. Реално съставките всеки ги ползва в даден момент, но тя ги е подредила

Бих си направила - Златно лате, изглежда вкусно.
Ядковите млека да си правя и да хабя продукти, те се продават готови.

Бульона - течно злато с телешки кокали е хубаво представен

Палачинките авокадо с кокос  имат стикер - Веган заради кокосовото мляко, вместо животинско.

Сандвича с поширани яйца, шунка и холандез с авокадо ми изглежда ок като вкус.

При месото - бургер с дърпано месо от свинска плешка печено бавно, предложено с маринована краставица бих си хапнала.

Розички от свинско коремче, осмянката, предложението първо да се пусне месото да заври,  после запечатване на кожичката, фризер, оформяне и на пара ми изглежда връткаво като време, но вкусно.

При десертите - Чийзкейк троен шоколад има някаква грешка според мен в продукти да е описано  цели 6 пакета шоколадови бисквити - не пише какви и по колко в опаковка имат предвид. Но това няма как да е така да се набухат бисквити за поне 3 бр чийзкейк.

Още в рецептата има 900гр крема сирене, не пише какво, но един качествен продукт много ще оскъпи десерта.

От десерти - зашеметяващ торта с моркови -
За блатовете - 740гр захар, 450г масло, 450г брашно, 400г орехи.....

В глазура та има 700гр масло...
Изглежда вкусно на снимката, но след това ядене трябва диета:)

Торта - най-вкусната шоколадова в блата си има 500г бяла захар, с мътеница, кафе, какао ще вкусно, но далеч от здравословно

Крема е маслен за шприц с 700гр пудра захар Такива рози, фриволно представени на снимката са трудни и  са за хора с опит с поша, да са под конец, стабилни и красиви.
Аз не го мога:)

Готварската книга на Ирина е повлияна освен от традиционните рецепти от детството и от Джейми, виждам и Гордън. Тя си го пише при обясненията.
Скрит текст:

Хрупкавите картофки Дежейми ги показва често и ги има в книга.
Една от салатите морков с портокал, гледах подобно в уроците по бързо готвене на Гордън.

Не ми харесва излишния пълнеж с илюстрации, особено нея - кой я е посъветвал да я кичи по страниците. Една снимка има при солената торта с палачинки е ужасна, лепната без никаква естетика.

# 399
Благодаря. Някои съм чела и имам, Тарт обожавам с две четени, Малкият ... не съм чела още, но имам. Много заглавия са изчерпани. Набелязах (грях ми на клавиатурата;))) Брайсън с разкази за гората и за Англия, последната някой чел ли я е? Моля отзив. Стаено зло четена е веднъж - разменям.

# 400
нов код за Озон:
GAME3
книги, учебници, комикси и други книжни издания
Пробвах, даде ми 10% намаление на книги.
Благодаря! Аз също се възползвах.

# 401
Благодаря. Някои съм чела и имам, Тарт обожавам с две четени, Малкият ... не съм чела още, но имам. Много заглавия са изчерпани. Набелязах (грях ми на клавиатурата;))) Брайсън с разкази за гората и за Англия, последната някой чел ли я е? Моля отзив. Стаено зло четена е веднъж - разменям.
За "Вечните образи на Англия" ли питаш? Ако е тя, имай в предвид, че той не е автор, а съставител. Есетата/разказите са на други хора. Не ми хареса, даже не я дочетох, което рядко ми се случва. Иначе другите книги на Брайсън за Англия са хубави, особено "Пътят към Литъл Дриблинг".

# 402
Щефи в момента правя чийзкейк 500гр крема сирене,200 гр бисквити втрещих се от тези грамажи на роу мога ли да помоля за рецептата на златното лате ,аз си правя златно мляко много го харесвам интересно ми е дали е същото ..може и на лични

# 403
  • София
Не знам кои книги от офертата на -50% на  Колибри са сега -30%- всички книги, които бях поръчала намалени на 50% сега са само с -11% . Според мен в списъка с -30% повечето, ако не всички са различни от предишната оферта заглавия. Пък и не съм очаквала цяла пролет да предлагат заглавия на -50%, хубаво е, че са решили да дадат и тези -30% сега, бих се възползвала за някои книги, ако не ги оскъпяваше безсмислено доставката им- чак за 70 лв.и БД няма как да направя поръчка.
Aз затова и чакам панаира, че с тези доставки, преди месец нали ги повишиха доставчиците...
Иначе 2-3 заглавия съм набелязал.

# 404
  • Mostly in my mind
А къде мога да открия рецептата на Джейми за хрупкавите картофки? Да не са онези варените и после сплескани печени? Извинете за офф-а.

Общи условия

Активация на акаунт