Промоции на книги тема 13

• 41 738
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
И аз я видях, обаче не ми стана ясно това допълнителна отстъпка ли е или не се отнася за вече намалени артикули.

# 346
  • Варна
Предполагам че е както в озон и е за намалени артикули.

# 347
Колибри с нови оферти -30% намаление на избрани книги:

“Месец май на вълните на книгите: -30% за над 200 заглавия -  до 25 май.“

https://www.colibri.bg/promo/

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 10:17 от fenyx

# 348
Те Колибри до вчера им бяха 50% днес голяма промяна 30% 🤭

Аз пуснах нова поръчка от Озон,изкокна непредвиден детски подарък и покрай него и аз намазах😄

# 349
Различни са книгите в селекцията. Берта Исла например не беше на -50%, тя сега е на -30%, досега имаше само -11% (стандартните им онлайн)

# 350
  • Mostly in my mind
НА Озон до днес ли е?

# 351
  • София

Да, последният влак Wink

Моята поръчка още не е дошла. Очаквах я днес, но не би...

# 352
  • Mostly in my mind
чудя се...Laughing

# 353
Възможно е,не съм ги разгледала всички само мернах едни, които бяха с 50% а сега на 30% и ми стана смешно за новата прИмоция.
Различни са книгите в селекцията. Берта Исла например не беше на -50%, тя сега е на -30%, досега имаше само -11% (стандартните им онлайн)
Лолита,взимай че после няма да има 23% 😄

Аз поръчах тези,сега за подарък има пъзел (детето ще му се зарадва) и книгоразделител.

От онзи ден поръчката ме чака в офиса на Спиди, така и няма да се възползвам от стикерите им за яйца 🐣  също има и книгоразделител.

# 354
  • Варна
И аз чакам от Озон. Трябваше на 25-ти да пристигне, но тази сутрин получих имейл, че поръчката ми ще се позабави с 1 до 3 дни. Simple Smile Откакто имат техен транспорт при нас във Варна забелязвам, че вече пратките по- бавно пристигат . Преди с куриерските фирми на следващия ден човек си вземаше пратката. Simple Smile

# 355
Аз си чакам пратката утре във Варна, до нас, с куриера им. Обаче ще ме няма 1-2 часа и ако не съм на адреса да си взема книгите, какво се случва? Някой да е имал такъв случай?

# 356
Не знам кои книги от офертата на -50% на  Колибри са сега -30%- всички книги, които бях поръчала намалени на 50% сега са само с -11% . Според мен в списъка с -30% повечето, ако не всички са различни от предишната оферта заглавия. Пък и не съм очаквала цяла пролет да предлагат заглавия на -50%, хубаво е, че са решили да дадат и тези -30% сега, бих се възползвала за някои книги, ако не ги оскъпяваше безсмислено доставката им- чак за 70 лв.и БД няма как да направя поръчка.

# 357
  • Варна
Аз си чакам пратката утре във Варна, до нас, с куриера им. Обаче ще ме няма 1-2 часа и ако не съм на адреса да си взема книгите, какво се случва? Някой да е имал такъв случай?
Куриерът се обажда 30-на мин преди да дойде на адреса. Не е проблем да се разберете кога ще си бъдеш у дома, за да си вземеш поръчката.

# 358
  • Варна
Хеликон пак са пуснали таблицата с отстъпките.

- 10% за поръчка над 39 лв.
- 15% за поръчка над 69 лв.
- 20% за поръчка над 99 лв.
*Важи за секция Книги от 26.04 до 16.05.2022г. вкл.
*Не се прилага за намалени книги и
книги с фиксирани цени.

# 359
Куриерът се обажда 30-на мин преди да дойде на адреса. Не е проблем да се разберете кога ще си бъдеш у дома, за да си вземеш поръчката.

Куриерът последните два пъти ми се обади като е пред блока Rolling Eyes аз за това се чудя...

Общи условия

Активация на акаунт