Промоции на книги тема 13

• 41 736
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Последните 3 пъти не си бях у дома, когато ми се обади. Тия дни чакам пратка, но няма да стоя да го чакам вкъщи. Ще се обади, ще се разберем.

# 361
На мен(в София) ми звъни 1-2 минути преди да дойде. Случвало се е да ме няма, казва че ще мине по-късно.з
Звънни му да се разберете, ако има оставен телефон де, да мине когато си на адреса. На мен за днешната доставка в съобщение даже ми пишеше интервал от 13 до 16ч.

# 362
  • София
Точно си звъни като е долу, голямо изключение е да звънне толкова по-рано.

# 363
И при нас винаги казва, че е на 1 мин. от адреса. Но Озон са доста кооперативни, може да се пренасочи - с чата/имейл. Доста често ми добавят продукти, ако съм пропуснала нещо и ги помоля, мисля,ч е и за ден на доставката се е случвало да се предоговорим.

# 364
Поръчах от озона, хаотични хрумки. Снощи се отказах, сега видях, че не са махнали промоцията още и платих

Edit:🙃 имаше една иконка преди с набиване на чукче по главата, много подходяща

Направих втора поръчка и до 1 - ви юни  за детски книжки - никакви поръчки.

Ще ми интересно  на Ирина и шеф Роу струват ли си книгите.

Издателство инфо дар имат промоция до 30.04.  - 30%. Правят ли често намаление?

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 10:57 от Щефи

# 365
  • Разпиляна във въображението
Днес получих книгите и от ОЗОН и от Ориндж. Доволна съм.

# 366
  • София
Хванах наистина последния влак и направих още една поръчка от "Озон"...луда работа е моето.
Буквално десетина минути по-късно вече цените бяха без отстъпка.

# 367
Mijjj,какво поръча?

И моята поръчка от вчера дойде днес, бързи са.
Кротвам се,за неопределено време 😊

# 368
  • София
"Годината на магическото мислене" на Джоун Дидиън и "Предел на забравата" на Сергей Лебедев.
И аз кротвам Simple Smile

# 369
Великденската промоция на Озон е до 03 май, но днес се рових пак за книжки , само на някои са паднали намаленията. Други си стоят.
Моята поръчка и тя дойде, направих я  на 22.04 вечерта. И въпреки ,че калкулираха дата на доставка за днес, имах стикери за яйца Simple Smile.
Не е много по темата, но май месец ще има Зелено четене от 01 до 29 май, в девет града в България. По пейките в парковете ще има книги подаръци. До сега не съм намирала книга, но тези година имам възможност и ще се разхождам по-често Simple Smile

# 370
И аз го гледах това зелено четене, ама не схванах кой оставя книгите?

# 371
И аз го гледах това зелено четене, ама не схванах кой оставя книгите?
И аз много не разбрах, но има участия и подкрепа от различни места( автори, издателства, организации)най-вероятно има просто някакъв брой книги, които ще са поставени в началото, а в последствие ако някой намери книга може да остави същата книги или друга. Така ще се завъртат някакви книги.

# 372
  • Mostly in my mind
И аз все пак поръчах от озон с последния влак. Доста бях сложила в кошницата, но в крайна сметка взех само "Гробът на сестра ми" и новата на Алис Фини. Реших, че ще пропусна Сиела на 24 май.

# 373
  • София
Искам да похваля Ориндж. Бях поръчала един много тежък албум за мен и едно тънко книжле за подарък. Бях се притеснила дали заради различните размери албумът няма да смачка книжката, но днес си взех пратката - изрядно опакована и съответно всичко е в отлично състояние!

# 374
Аз имам на Иринчето книгата, но за сега само я попрехвърлям, не съм сготвила още нищо от нея - та реален фийдбек не мога да дам. Но на четене не съм впечатлена изобщо. Може би и от там нямам муза да готвя по тези рецепти.

Ще се радвам да споделиш как са на Силвена Роу, особено Гурме бебе и аз я мислих много, но в крайна сметка се отказах...

Общи условия

Активация на акаунт