Промоции на книги тема 13

• 41 645
  • 728
  •   2
Отговори
# 495
А Озон дали ще имат промоция по 24 май като предни години? 20% на всичко ли бяха?

# 496
Някъде във Фейсбук прочетох, че тази година Сиела няма да имат промоция за 24-ти май.
Точно на този празник?! Абсолютно неадекватно и неуместно решение! Но нека видим..

# 497
  • в сърцето на един мъж...
Хм, ами ако нямат, радвам се, че си поръчах да ми купят книгите сега, поне имат намаление в момента.

# 498
Кода в Хеликон вече е активен и току що поръчах Стая на Ема Донахю.
Чакам Озон да видим, какво ще предложат за 24ти.

# 499
Трябва да купувам илюстрованите издания на Хари Потър, знам че  Егмонт не ги намаляват, но дано промото на друга онлайн книжарница важи и за тях.

# 500
Orange center

Чети и почети наследството на светите братя. 📚
📖 За празника те каним да се възползваш от 20% отстъпка на всички книги с ❗️промокод 24май ❗️тук 👉 https://www.orangecenter.bg/knizharnitsa

*Предложението важи само за онлайн поръчки на наличните книги от категория „Книжарница” в периода 23–24.05.2022 г. Промокодът не се комбинира с други актуални намаления и не важи за артикули, обозначени със звездичка.

# 501
  • София
Трябва да купувам илюстрованите издания на Хари Потър, знам че  Егмонт не ги намаляват, но дано промото на друга онлайн книжарница важи и за тях.
Егмонт имаха миналият ноември -20% при покупка на 99.99 лв, но не знам колко са спешни.

# 502
  • Бургас
Все още никакви новини от Сиела.

# 503
  • Mostly in my mind
май, май няма да има

# 504
  • София
Блажев писал вчера под някакъв пост, че днес щяло да се разбере. Моята теория е, че се чудят заради проблемите по сайта. 😃 Ама и във физическите книжарници да пуснат само- пак ще съм доволна, разбира се не е ок за хората от по-малките населени места.

# 505
  • Бургас
Еееее, така се бях настроила, даже и си бях предвидила да отида до книжарницата.

# 506
"Озон" с -20% с код BOOKS20 - от днес до 25 май.

За "Сиела". Аз ги разбирам. Едва ли е само заради сайта. От икономическа гледна точка подобна инициатива е много натоварваща.
Традиция е, да, но ако го направят и тази година (пред вид растящите цени на всичко , включително и на хартията, разходите за печат и т.н. и т.н.), шапка ще им сваля!

# 507
Според мен ще пуснат. Ако нямаше да има промоция, щяха да го обявят предварително, защото вече е станало традиция. Може да е само за деня - 24-ти, но ще има.
Чакам да видя Озон какво ще пуснат, дано е код за всички книги, защото искам да купя нещо на Фют и Егмонт.

# 508
  • Mostly in my mind
ако имат промоция Сиела, дали мога да помоля да ми вземе някой от физическа книжарница нещо, че и трябва за 30 май. мога и по сметка да пратя пари

# 509
  • София
ако имат промоция Сиела, дали мога да помоля да ми вземе някой от физическа книжарница нещо, че и трябва за 30 май. мога и по сметка да пратя пари
Ще съдействам, живот и здраве! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт