На пазар във Варна - тема 68

• 35 482
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
За пясък търсете речен (сивее) , защото този жълтия е отврат ..

# 106
Брях,то ще се окаже трудна работа пясъчника.По площадките е имало до някое време ,ама е обрасъл.Май на такова сивеещо изглежда.

# 107
  • Под Слънцето
Търся препоръки, идеи и мнения за:

1. Съдов хирург ли се търси за разширени вени? Кой и къде и насочване за операция/ аблазия ?
2.Читав ортопед, че нещо след операцията  стъпвам накриво с десният крак?
3.Запушена потна жлеза на гърба- какъв лекар, кой и къде?

# 108
Търся препоръки, идеи и мнения за:

1. Съдов хирург ли се търси за разширени вени? Кой и къде и насочване за операция/ аблазия ?
2.Читав ортопед, че нещо след операцията  стъпвам накриво с десният крак?
3.Запушена потна жлеза на гърба- какъв лекар, кой и къде?

1. Разпитвах на скоро за приятелка, препоръчаха ми доц. д-р Ангел Ангелов.
2. Доволна съм много от  Д-р Владимир Владимиров.
3. Запушената жлеза според мен при дерматолог, но нямам конкретно име.

# 109
  • Варна
Ели, благодаря! Предполагам ги поръчваш онлайн, от кой сайт?

nextdirect е сайта им, който има доставка до България и условия за безплатна.

# 110
  • Варна
Още един глас за съдов хирург Ангелов.
Отропед- екипа в Майчин дом/Магунски, Ганчев, Владимиров/.
За детски дрешки- до 6 години определено Некст води класацията визия-цена-качество. Сега се чудя откъде да поръчвам интересни и качествени дрешки, когато нямам заредени от чужбина. Иначе, ако е опция- USPA Турция, Original Marines, Benetton Италия, M&S Гърция. Иначе оставаме тук на вариант Х&М.

# 111
И на мен ми препоръчаха Ангелов преди 3 години за разширени вени.Каза,че чрез склерозиране на вените ще се оправя. Два последователни месеца ходих,платих си,естествено.Вярно,отървах се от болки и схващания на краката, но само за около 3 месеца.После всичко наново,в момента съм много по- зле от преди. Дано при теб да е по- малък проблема.Иначе,внимателен е,нищо че малко борсук си пада и не обяснява много- много.

# 112
Още един глас за дрешките на Next. Изключително съм доволна от качеството. Сега съм се спряла, (с изключение на якета и подобни) понеже детето ми е малко, бързо сменя размери, върви едро и ми е трудно да нацеля размер (не съм пробвал връщането как е). Иначе от бодитата на Уайкики също съм доволна, но там вземам с един номер напред, че се свиват нещата им след сушилня. Всичко онлайн поръчвам.  Взимала съм 2 клина от Пепко, които са по-плътни. Имат серия с био памук и са ок, другите им неща само като ги погледна в магазина и ми е ясно, че няма да бъдат същите след сушилня (да не говорим и след 20 пъти). За себе си не подбирам чак така, както за детето, но често и от aboutyou пускам и за нея по нещо. Grinning

# 113
За запушена потна жлеза не съм сигурен, че трябва дерматолог. По-скоро съдов хирург, защото може да се наложи интервенция.

# 114
За съдов хирург- д- р Пламен Костов. Преглежда в Сити Клиник , а оперира в Окръжна болница. Оперира баща ми, който цял живот страда от разширени вени и сега се чувства много добре.

# 115
Както сме на тема лекари - препоръка за добър проктолог за възрастен ?  Става въпрос за близък мой приятел, който търси лекар който няма " да си остави ръцете" и да съдере 10 кожи и наистина си разбира от работата и е ЛЕКАР и ЧОВЕК !

# 116
Може ли да ми препоръчате магазин за официални рокли във Варна? Може и шивачка..
За какъв повод ви трябва?

За сватба

# 117
  • Варна
Както сме на тема лекари - препоръка за добър проктолог за възрастен ?  Става въпрос за близък мой приятел, който търси лекар който няма " да си остави ръцете" и да съдере 10 кожи и наистина си разбира от работата и е ЛЕКАР и ЧОВЕК !

Веднага препоръчвам д-р Атанас Лисничков в Света Марина. Работи с направление от ЛЛ.

# 118
Момичета от къде може да се вземе   раница, / не маркова и скъпа/ за работа на сина ми

# 119
  • Варна
Вижте в Декатлон. Тяхната марка Quechua (не знам дали правилно го изписвам) има бюджетни и нелоши продукти. Имат и раници.

Общи условия

Активация на акаунт