На пазар във Варна - тема 68

• 35 444
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Кристалин,Финеста е БГ производител с хубави дрешки.Аз купувам основно от Пепко ,Лидъл,НМ .От about you вземам обувки ,като следя намаления и примерно боти от 130 ги взех за 40,маратонки от 75 за 27 .Пак от там на Найк може да вземеш блузка за 5-6 лв,яке на Манго кидс или Некст за 25-30 лв.Но трябва наистина да следиш приложението или темата във форума.
От Лидъл дрешките не са мръднали,сега съм ги дала на второ дете,от там отиват в трето.Нищо им няма ,абсолютно не личи носено по тях.

# 91
Да, но ако не искаш да плащаш глоба, изчакай да минат 5 години от изтичането.

Не е 5 години, а 14-15 месеца, това го знам от полицай от Второ, нещо свързано с давност, но не е 5г със сигурност, че нямам толкова години без напускане на страната

съжалявам но трябва да ви орповегая. Нещата си следят от един момент нататък електронно. Ние имаме казус. Двамата с мъжа и заедно  сме връщали паспорти 2005 година. По онова време не ти издаваха бележка че си  си върнал паспорта. Моят е отбелязан като върнат в тяхната система, но на съпругът ми не е. Той е имал в него и действаща виза. Кой е пропуснал и защо и до сега не ясно. Мисля че е част от някаква система за злоупотреба с документи, но това са само мои догадки. Може и да е било небрежност. И до  сега като отидем да вадим нов паспорт или да връщаме стар имаме разправии. Всеки път, всеки път. Отбелязали са си че е казус и пак мине не мине време и се обади някой по телефона.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 15:11 от _re_ge

# 92
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Такива кутийки има в Слънчоглед, също има едно подобно магазинче преди Слънчогледа ако вървите посока Дупката. Там продават много крафт материали.

# 93
ре_ге, вероятно визата е проблемна или пък това, че се вижда невърнат документ.
Нашите си бяха съвсем нормални, връщахме ги 2007, покрай детето се бяхме отплеснали и се сетих на третия месец. Срокът за връщане е 1м + 12 м още подлежиш на наказание, на 14-15м връщаш без да те глобяват
 Когато връщах,е паспортите погледнаха до кога са били валидни и се посдмихнаха,  да виждаха в системата, че имаме невърнати изтекли документи.
 От тогава сме вадили два пъти и не сме имали проблеми.

# 94
Бобче, тази Бг марка Финеста къде ги продават? Иначе да, лидълските детски дрешки са супер, но не успявам да се вредя с номера. От Пепко се отказах след последния път, когато се изкуших от цените и заредих гарсероба на малкия с тях, няма едно нещо, което не е деформирано, прилипат на десета употреба, ластици, щампи, криви шевове, всичко е като за парцали. Имам на малката някои споличливи находки там, но си е явно до късмет. Сега всичко наново.....

# 95
Финеста в Хиполенд ги има.

# 96
Благодаря ти! 🌹

# 97
  • Варна
Имам молба към майките на малки дечица- ще споделите ли, от къде купувате хубави и качествени дрешки. Не държа да са марка, търся такива, които няма да се накривят, избелеят и завалят след третото пране и сушене. За мое голямо разочарование, нямам добри впечатления за българските производители, за разлика от турските, които не са мръднали...

Не съм майка, но миналата седмица правих курсова работа, свързана с логистиката на Кауфланд. Та наложи ми се да чета по-подробно за марките на компанията и ме впечатли, че бебешките дрешки и бельо на Кунибуу са от био памук, сертифициран от не знам си какви международни независими компании за контрол на качеството. Копчетата ги водят по-здраво пришити, а всички метални елементи са тествани за наличие на никел. Имат и серия за по-големи деца от бебета.
Пак казвам - не съм купувала, но реших, че тази информация може да ви е от полза.

# 98
Диди, благодаря ти! И на Кауфланд наистина са хубави дрешките, имам няколко техни и потвърждавам, че памукът им и страхотно мекичък 👌

# 99
  • Варна
Kristaline, до скоро купувах дрехи само от Некст.
Има такива, които вече са и при 3ти деца и не са мръднали. Цените ня като на Зара, НМ и всичще такива магазини, но качествено е на светлинни години по-високо.

High, 1г и 3м сред изтичането глобата пада по давност, която иначе последно беше 20лв.

# 100
Къде мога да купя пясък за пясъчник на детето?

# 101
Строителните борси.
Например по пътя за Виница има такива.
Др вариант да си вземете от плажа Simple Smile

# 102
От плажа ми е неудобно да пълним в чувала ,макар че е хубав пясък за игра.Май ще е от борсата ,сетих се къде е .

# 103
  • Варна
Освен, че е неудобно, и е забранено. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 104
Ели, благодаря! Предполагам ги поръчваш онлайн, от кой сайт?

Общи условия

Активация на акаунт