На пазар във Варна - тема 68

• 35 456
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Фендона  за хлебарки от вет. Аптека.
Много ефикасно

# 76
Изпуснах промоцията на помощни колички за пазаруване от Кауфланд. Къде във Варна мога да видя друг модел, вид, цени?

# 77
  • Варна
Купувала съм за баба ми от Чаталджа, но ги има по всички пазари.

# 78
  • Под Слънцето
Авариен ремонт на магистрален водопровод ще остави хиляди абонати във Варна без вода за 12 часа, съобщават от ВиК за Moreto.net.

Oт 21.00 ч. на 29 март (вторник), до около 9.00 ч. на 30 март (сряда) без водоподаване ще са следните райони:

- част от местност Пчелина (в района на магазин "Косер"),

- част от кв. "Възраждане" - I и II микрорайон (между бул. "Цар Освободител" и ул. "Блян"),

- част от кв. "Младост" - I и II микрорайон (между бул. "Цар Освободител" и ул. "Хан Севар"),

- районът около "Метро",

- абонатите над Вятърна мелница,

- част от Цветния квартал в карето между ул. "Подвис", бул. "Хр. Смирненски", ул. "Прилеп", бул. "Левски".

# 79
Имам молба към майките на малки дечица- ще споделите ли, от къде купувате хубави и качествени дрешки. Не държа да са марка, търся такива, които няма да се накривят, избелеят и завалят след третото пране и сушене. За мое голямо разочарование, нямам добри впечатления за българските производители, за разлика от турските, които не са мръднали...

# 80
  • ВАРНА
Каква е процедурата при открадната / загубена лична карта ? Към 2ро РПУ съм на Брегалница

# 81
Глоба и подаваш документи за нова , ще ти кажат на място..
Открадната ако не си обявила кражбата няма да мине, щом не простиха на 70год съседка, еедва ли биха пропуснали да смъкнат пари от активен икономически субект

# 82

Освен къщичките от Райт, тези кутийки с отрова , слагат се по ъглите и под мивки, но щом има малко дете, то може да ги вземе и опита, затова за по-напред във времето ги имайте предвид. Вършат работа при епизодична поява, ако е масова напаст, не зная дали ще са достатъчни.

# 83
  • Варна
А за закъснение с връщане на задграничен паспорт? Глобяват ли? Закъснението е с два месеца, не е фрапиращо ама не е върнат навреме.

# 84
А за закъснение с връщане на задграничен паспорт? Глобяват ли? Закъснението е с два месеца, не е фрапиращо ама не е върнат навреме.
Аз скоро връщах просрочен и правих нов в 4 РПУ,сякаш не платих глоба.

# 85
  • Варна
А къде трябва да го върна всъщност? В моето районно?

# 86
  • Варна
Да, но ако не искаш да плащаш глоба, изчакай да минат 5 години от изтичането.

# 87
А къде трябва да го върна всъщност? В моето районно?
Дъщеря ми си прави нов със спешна поръчка  долу в областна дирекция и мисля,че каза,че са я глобили,то не е бог знае каква глоба,ако не ме лъже паметта 20 лв.,аз си пуснах поръчка в районно по местоживеене,но сигурно може във всяко, връщаш стария и пускаш поръчка за нов,предполагам,че ще искаш нов паспорт,30 дни е стандартната поръчка.

# 88
  • В центъра на моретата
За хлебарки е най- добре да се извика сертифицирана фирма, за да напръскат целия вход (ако става въпрос за апартамент). Тези твари излизат от канали. Няма да има особено смисъл от локално третиране.

# 89
Да, но ако не искаш да плащаш глоба, изчакай да минат 5 години от изтичането.

Не е 5 години, а 14-15 месеца, това го знам от полицай от Второ, нещо свързано с давност, но не е 5г със сигурност, че нямам толкова години без напускане на страната

Общи условия

Активация на акаунт