На пазар във Варна - тема 68

• 35 534
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
От Софи Чайка купувах последно, хареса се на работа. Мисля да меся и аз.

# 361
  • Варна
Последните години не успях да намеря хубав козунак по мой вкус. Всички ме разочароваха. Лидълските миналата година горе-долу биваха. Изобщо няма да търся. Купувам едно панетоне, отяждам си веднъж и толкоз. Аман вече от тънки сметки и врътки (за пекарните говоря).

# 362
И аз съм се видяла в чудо с козунаците.От къде ли не пробвахме-не са вкусни и не са като ония,каквито ги помним преди години.Харесаха ни тези на пазарчето в Младост,но за Великден ги пекоха в сряда или четвъртък мин.година,а до неделя няма да са така пресни.На лятно Тракия ги похвалиха тук-ми не бяха вкусни.Единствените ,които бяха ок за нас ,бяха на "Баба Тонка",но фурната я няма вече.Нямам време да меся,за съжаление.

# 363
Под Лятно Тракия имаш предвид зад спирката на Фратели ли? Ние взехме миналата година и много ни харесаха. Мисля тази година пак да заложа на тях.

# 364
Да,точно там.Явно са ме прецакали нещо-вътре бяха едни глетави,на топка направо.

# 365
  • Под Слънцето
Миналата година ни харесаха козунаците на пекарна Изгрев на колхозния. Непретенциозни. Ходих купувах няколко пъти дори и за съседки. Под нас и до нас има още 2 техни бараки, но няма да рискувам и ще си ги купя пак от пазара. В Мартини , в Младост също пекат. Днес , ако има , ще купя  за хапване и проба, че  май отново смениха майстора.

# 366
  • Варна
Вчера взех от Пармаксъзов, с орехи и нутела. Вкусен беше и, вероятно, за празника ще взема един от там. Всъщност, тази година май ми е все тая откъде ще е Grinning

# 367
В кой мол тази седмица щяло да има танцови състави от района?

# 368
На всички пътуващи с ГТ - да са ни честити новите билетчета от 1.60 лв.Щом вече са одобрили, да ги очакваме скоро ...

# 369
Ей, не се наядоха ....

# 370
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В кой мол тази седмица щяло да има танцови състави от района?

Уикендът ще има събитие в Гранд мол.

# 371
Ходих днес да си поръчам козунаци от въпросната пекарна зад Фратели на Лятно кино. Даже си взех един с шоколад за сега, ами много ми хареса. 8.50 е с шоколада. Поръчах и с мармалад и локум, по 6-7 лв бяха. Мисля, че цените са добре, даже май миналата година бяха горе-долу такива. По тв-то говореха за козунаци от 15 лв и се бях настроила за бая по-висока цена.

# 372
Търся такива игли с обръч:
Скрит текст:
Ходих в единия подлез на Катедралата, по спомен там имаше магазин за прежда и т.н., но го няма вече, или аз нещо съм се заблудила Rolling Eyes

# 373
  • Варна
В следващия подлез е магазинът- на Македонския дом, ОУ Димчо Дебелянов, до входа на Галатея.

# 374
  • ВАРНА
Има и в кинкалерията намираща се до дюнерите на Клас пиле посока Пощата.

Общи условия

Активация на акаунт