На пазар във Варна - тема 68

• 35 443
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Мисля, че е от 9 часа, и да, още не са влезли в сила новостите.

# 616
  • Варна
Работно време:  от 9 до 19 часа в работни дни.

Все още пише това на сайта им.

# 617
Предполагам че всичко ще започне със смяна на табелите.

# 618
  • ВАРНА
Все още е по старому,течало някакво обжалване и може би,към края на месеца ще се промени.

# 619
  • Варна
Здравейте, изсирвам хубави ленени дрехи за мъж. Бихте ли ме насочили къде да търся?

# 620
Някой пращал ли последните няколко дни в чужбина писма или малки пакети чрез Български пощи? Дали приемат такива пратки вече или още всичко е хаос и блокаж?🤔

# 621
  • Варна
В петък случайно се заговорихме със съседка (работи в Централна поща в РЕП), каза че нея и ще няколко колежки са ги пуснали до понеделник включително в отпуска, май още е хаос.

# 622
Някой пращал ли последните няколко дни в чужбина писма или малки пакети чрез Български пощи? Дали приемат такива пратки вече или още всичко е хаос и блокаж?🤔

Не работят стандартно заради силно усложнената процедура. Нямат касов апарат не издават касови бележки. Ако искате да изпращате нещо отивате, те ви калкулират сумата според писмо/ пратка /услуга и вие отивате в банка. Нареждат превод и чакате БПОщи да го получат. Може да не стане нА същия ден. Вече като пристигне превода пак отивате в пощата и те приемат за изпращане това което са калкулирали и за което сте платили. На въпросът ми правил ли го някой и колко е отнело ми отговорха - никой до сега. Понеже ми притискаше срок като възражение към държавна организация  изпратих документите с куриер. Ако не беше нещо спешно щях да изчакам кога машината БП ще се задвижи. Но по всичко личи че няма да е скоро.

# 623
Търся магазин за свещи някъде на центъра. Някой сеща ли се?

# 624
Има ли някакъв специализиран магазин за стикери за стена за детска стая? Гледах в Практикер и т.н., ама избора не е голям.

# 625
Maidmer, с/у бившата Теранова има Simple Smile

# 626
Търся магазин за свещи някъде на центъра. Някой сеща ли се?
В Пепко има ароматни свещи. Единият им магазин е на Чаталджа.

# 627
  • Варна
В Елитис има детски стикери за стена, в магазина им на Чаталджа със сигурност съм виждала.

# 628
Евтини пердета? Плътна завеса и бял тюл търся...

# 629
  • Под Слънцето
Кажете, моля, читав адвокат за наследствено право или семейно.. Не знам как се води. Познати, които си живеят в чужбина, ще си идват за малко и искам да ги насоча да си решат един въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт